Напівп'єдестал Devit Optima 0005130

Зображення з
Напівп'єдестал Devit Optima 0005130 білий
натисніть для збільшення

Напівп'єдестал Devit Optima 0005130

Артикул: 241113

Напівп'єдестал Devit Optima — відмінне рішення для стильної ванної кімнати

У сучасному дизайні ванних кімнат і санвузлів активно використовуються аксесуари, які мають настінний монтаж. Це має гарний вигляд, оригінальне і має безліч переваг у догляді. І, звичайно, якщо були обрані такі меблі для ванної кімнати, то хочеться купити раковину в тому ж стилі. Існує багато моделей, які не мають ніяких додаткових елементів, крім самої чаші. Але для деяких важливо бачити під раковиною п'єдестал. Він має свою естетику. Саме для таких випадків, коли хочеться об'єднати класику та сучасні тенденції, і створений напівп'єдестал Devit Optima. Він виготовлений у мінімалістичному стилі та притягує на себе увагу. Крім того, таку конструкцію значно простіше підтримувати в чистоті та первозданному естетичному вигляді.

Індивідуальні переваги

Напівп'єдестал Devit Optima має низку переваг, які вигідно виділяють його серед багатьох інших альтернативних пропозицій. До них можна віднести:

  • італійська якість;
  • глянцева поверхня;
  • мінімалістичний стиль;
  • матеріал виробу фаянс.

Всі ці характеристики дозволяють легко помістити напівп'єдестал в будь-який дизайн ванної кімнати. А якісні матеріали та гладке покриття забезпечать тривалий термін служби та легкість в догляді й підтримці високого рівня гігієни в санвузлі.

Якщо вас зацікавив цей товар і ви хочете замовити напівп'єдестал Devit Optima, то можна не турбуватися про розташування і місце проживання. Компанія доставляє свою продукцію в усі міста України та контролює якість кожної одиниці при пакуванні. Про розрахунок можна теж не турбуватися. Оплатити товар можна при отриманні, що повністю виключає можливість отримати неякісний товар або фінансові втрати.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Devit
Країна Італія
Колекція Optima
Колір білий
Комплектація напівп'єдестал
Установка настінна
Глибина 0
Ширина 0
Висота 0
Матеріал фаянс
Поверхня глянцева
Стиль мінімалізм

Загальна оцінка товару

×

Напівп'єдестал Devit Optima 0005130 — прекрасний вибір для ремонту

Інтернет-магазин аксесуарів для ванної кімнати plitka.kiev.ua рекомендує звернути увагу на обширний асортимент в якому включається плитка (ванна кімната) та багато інших варіантів. Менеджери сайту зможуть Вам допомогти у селекції та методах доставки. Для бажаного довершення ремонту Вам потрібно купити стяжку для підлоги ? Завітайте до каталогу і віднайдете кращий варіант. А якщо цікавить плитка для ванной — ціна Вам сподобається.

Напівп'єдестал Devit Optima 0005130 — обирай найкраще!

У наявності асортимента є меблі у ванну, купити зараз — гарна ідея, щоб зекономити час на пошук ідеальної продукції. Високоякісні змішувачі для умивальника , дзеркальна шафа в ванну та інші товари доволі часто потрібні для здійснення ремонту. Доступна ціна на плитку у ванну — у нас на сайті.

Дивитись більше

Пропонуємо товари

Інші товари колекції Devit Optima