Змішувач до ванни Devit Katarina 37513148

Зображення з
Змішувач до ванни Devit Katarina 37513148 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до ванни Devit Katarina 37513148 хром
натисніть для збільшення

Змішувач до ванни Devit Katarina 37513148

Артикул: 276988

Змішувач для ванни Devit Katarina 

Купити змішувач для ванни Devit Katarina від італійського виробництва віддає перевагу більшість сучасних жителів України. Сантехніка цієї торгової марки відрізняється високою якістю, довговічністю та зносостійкістю. Виготовлений у стилі модерн кран відмінно впишеться в інтер'єр вашої ванної кімнати, зробивши його привабливішим та гармонійнішим. Однак вибираючи змішувач для ванни з колекції Devit Katarina, важливо орієнтуватися не тільки на зовнішній вигляд та вартість виробів, але також на зручність їхнього використання.

Відмінні риси та характеристики змішувача для ванни Devit Katarina

Змішувач для ванни Devit Katarina, купити який на максимально вигідних умовах можна в нашому інтернет-магазині, має великий попит споживачів завдяки наступним перевагам та експлуатаційним характеристикам:

  • установка крана складає 2 отвори;
  • важіль має закруглену форму;
  • монтаж обладнання здійснюється безпосередньо у стіну;
  • надійні картриджі з кераміки володіють великим ресурсом;
  • кран має одноважільну будову.

Також однією з відмінних рис змішувача для ванни Devit Katarina, замовити який можна з доставкою не тільки по столиці, але також у будь-яке з міст України, є глянцева поверхня виробу, яка надає йому не тільки зовнішньої привабливості, а також забезпечує максимальну зручність у догляді. Модель крана, що розглядається, відмінно підійде для оформленої в стилі модерн ванної кімнати.

Для консультації зі спеціалістами нашого інтернет-магазину та оформлення замовлення достатньо зв'язатися з менеджером за телефоном, вказаним на сайті plitka.kiev.ua. Ми завжди раді допомогти та запропонувати найякіснішу сантехніку від знаменитих виробників.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Devit
Країна Італія
Колекція Katarina
Тип монтажу настінний
Вид монтажу зовнішній
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Важіль закруглений
Установка 2 отвори
Вентиль одноважельний
Підведення води 3/4
Тип картриджу керамічний
Комплектація ексцентрики
Стиль модерн
Колір хром

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до ванни Devit Katarina 37513148 — якість при покупці товарів для ремонту

Інтернет-магазин плитки керамічної Plitka Kiev рекомендує переглянути чималий асортимент в якому включається плитка в ванну на стіни та інші варіанти. Фахівці сайту будуть раді допомогти у виборі та методах доставки. Для бажаного завершення ремонту Вам потрібно купити раковину для ванної кімнати ? Завітайте до каталогу і знайдете відповідний варіант. А якщо цікавить змішувач — ціна змусить Вас задуматись.

Змішувач до ванни Devit Katarina 37513148 — найкращий вибір для Вас

У наявності асортимента є пенал для ванної кімнати, купити зараз — прекрасний варіант, щоб зекономити час і сили на пошук ідеальної продукції. Якісні душові набори , дзеркальна шафа для ванної й інші товари доволі часто необхідні для реалізації ремонту. Доступна ціна на бойлер — на нашому ресурсі.

Дивитись більше

Інші товари колекції Devit Katarina