Змішувач до ванни Devit Vintage 2.0 11713122

Зображення з
Змішувач до ванни Devit Vintage 2.0 11713122 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до ванни Devit Vintage 2.0 11713122 хром
натисніть для збільшення

Змішувач до ванни Devit Vintage 2.0 11713122

Артикул: 220409

Змішувач для ванни Devit Vintage 2.0: відмінна якість за доступною ціною

 

Devit — відомий бренд сантехніки, яка цінується у всьому світі. Його продукція виготовляється в Італії, Чехії та Німеччини. На початку  діяльності його фішкою були унітази, згодом вони почали виготовляти душові кабінки та іншу необхідну сантехніку для ванної кімнати. Чому варто купити змішувач для ванни з душем від компанії Devit? Ось топ основних його переваг:

  • стриманий мінімалістичний стиль;
  • міцний матеріал латунь вищої якості;
  • поверхня глянцева дуже зручна у догляді;
  • простий в монтажі;
  • зручний закруглений важіль;
  • компактний;
  • довгий експлуатаційний термін.

Але це ще не всі переваги змішувача Devit Vintage 2.0, з іншими ви можете ознайомитися в характеристиках товару. Якість і практичність це основні причини купити змішувач для ванни та душу від компанії Devin. Всі змішувачі цієї компанії виготовляються на самому якісному і сучасному обладнанні. Керування у змішувача дуже зручне, ви без проблем зможете відрегулювати потрібну температуру і натиск води.

Якщо в вашу ванну кімнату потрібна сантехніка, і ви не можете визначитися з вибором, то ми радимо купити змішувач для ванни в Україні від виробника Devit, тим більше у нього відмінна цінова політика. Він зроблений у сучасному дизайні та безсумнівно ідеально впишеться у ваш інтер'єр.

Замовити та купити змішувач для ванни Devit Vintage 2.0 можна в нашому інтернет-магазині plitka.kiev.ua. Там же ви знайдете всю потрібну сантехніку для комфорту вашого санвузла. У нас дуже швидка доставка в будь-яке місто країни (Київ, Дніпро, Харків і т.д.), і зручні для вас способи оплати, в тому числі оплата при отриманні товару.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Devit
Країна Італія
Колекція Vintage 2.0
Тип монтажу настінний
Вид монтажу зовнішній
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Важіль закруглений
Установка 2 отвори
Вентиль одноважельний
Підведення води 1/2
Тип картриджу керамічний
Комплектація ексцентрики
Стиль мінімалізм
Колір хром

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до ванни Devit Vintage 2.0 11713122 — якість при покупці товарів для ремонту

Магазин з продажу керамічної плитки "Плитка Київ" рекомендує проглянути обширний асортимент в якому представлена плитка керамічна для ванни та інші варіанти. Консультанти інтернет-магазину допоможуть Вам у підборі та методах доставки. Для двогожданного завершення ремонту Вам потрібно купити умивальник у ванну кімнату ? Нумо до каталогу і знайдете підходящий варіант. А якщо цікавить змішувач для кухні — ціна Вам сподобається.

Змішувач до ванни Devit Vintage 2.0 11713122 — обирай найкраще!

У наявності каталога є керамогранітна плитка, купити зараз — прекрасний варіант, щоб зекономити час і сили на вибір відмінної продукції. Якісні гідромасажні бокси , зеркало для ванної кімнати та схожі товари часто необхідні для чудового ремонту. Найкраща ціна на плитку на підлогу — на нашому ресурсі.

Дивитись більше