Змішувач до ванни Damixa Palace One 411000000

Зображення з
Змішувач до ванни Damixa Palace One 411000000 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до ванни Damixa Palace One 411000000 хром
натисніть для збільшення

Змішувач до ванни Damixa Palace One 411000000

Артикул: 303182

Ціну і наявність уточнюйте у менеджера

0 (44) 392-29-45 Замовити дзвінок

Змішувач для ванни Damixa Palace One за кращою в Україні ціною

Якщо ви шукаєте змішувачі у стилі мінімалізм, варто звернути увагу на модель від виробника Damixa. Це чарівний екземпляр дивує лаконічністю, функціональністю та закінченістю ліній та форм. Щоб ретельно розглянути виріб, зверніть увагу на фотографію. У разі збільшення можна побачити подробиці, деталі. Вибір цього виробу буде дуже правильним, якщо вам потрібно купити недорогий, але дуже практичний змішувач. Тому рекомендуємо цю модель, яка відповідає всім вимогам користувачів сантехніки.

Характеристики та переваги змішувача 

Прекрасний виріб виготовлений із латуні виробником сантехніки Damixa. Колекція називається Palace One. У ній ви можете знайти й інші цікаві вироби та аксесуари для ванних кімнат і не тільки. Особливість цієї моделі полягає в тому, що вона універсальна та придатна для інтер'єру будь-якої сучасної стилістики без особливих вишукувань. Плавні форми та глянцевий блиск матеріалу мають привабливий вигляд. А ось і технічні особливості моделі:

  • монтується зовні під 2 отвори;
  • у комплекті є ексцентрики;
  • одноважільний виріб з деталлю вигнутої форми;
  • підведення води ½.

Замовити змішувач для ванни Damixa Palace One ви можете з доставкою до міст України за допомогою спеціальних служб, з якими ми активно співпрацюємо. Якщо вам сподобалася серія Palace One, пропонуємо купити також інші товари з цієї колекції. Це якісна продукція сантехніки, яка вже добре відома українським користувачам.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Damixa
Колекція Palace One
Тип монтажу настінний
Вид монтажу зовнішній
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Важіль закруглений
Установка 2 отвори
Вентиль одноважельний
Підведення води 1/2
Тип картриджу керамічний
Комплектація ексцентрики
Стиль мінімалізм
Колір хром

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до ванни Damixa Palace One 411000000 — якість Вашого ремонту

Магазин керамічної плитки Plitka Kiev рекомендує переглянути великий асортимент в якому включається плитка керамогранітна і багато інших категорій. Працівники магазину мають змогу Вам допомогти у виборі та доставці. Для мріяного закінчення ремонту Вам потрібно купити меблі для ванни ? Завітайте до каталогу і знайдете відповідний варіант. А якщо цікавить плитка — ціна Вам сподобається.

Змішувач до ванни Damixa Palace One 411000000 — швидка доставка і комфорт замовлення

У наявності каталога маємо тумбочка під умивальник, купити зараз — чудовий варіант, щоб зекономити сили і час на підбір відмінної продукції. Високоякісні світильники у ванну , змішувач на душ та інші товари доволі часто необхідні для чудового ремонту. Найвигідніша ціна плитки у ванну — лише у нас.

Дивитись більше