Змішувач до ванни Axor Citterio 36411000

Зображення з
Змішувач до ванни Axor Citterio 36411000 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до ванни Axor Citterio 36411000 хром
натисніть для збільшення

Змішувач до ванни Axor Citterio 36411000

Артикул: 338232

Товар доставляється тільки під замовлення

Уточніть ціну у менеджера:
0 (44) 392-29-45 Замовити дзвінок

Змішувач для ванни Axor Citterio — купити з найкращим співвідношенням якість/ціна на сайті plitka.kiev.ua

За недовгу історію існування німецька компанія "Аксор" змогла здобути звання піонера в галузі дизайнерських рішень для ванних кімнат. Інноваційні рішення представлені в колекціях, створених у найпопулярніших стилях. Портфоліо бренду вражає, це при тому, що йому лише трохи більше ніж тридцять років.

Численні вдалі проєкти з відомими архітекторами та дизайнерами давно увійшли в історію та перейшли у розряд класики. Одна з найвдаліших колаборацій з Антоніо Читтеріо сприяла виходу однойменної колекції. Вона відрізняється оригінальними лініями та розширеним функціоналом. Пішли у непам'ять громіздкі сантехнічні прилади, зараз актуальні вбудовані моделі з видимими лаконічними частинами. 

Переваги змішувачів "Девіт" із колекції Чіттеріо

Німецький бренд дбає не лише про комфорт споживача, а й про економію та екологічну безпеку. Тому у всіх змішувачах серії Citterio впроваджуються унікальні розробки:

  • завдяки особливому покриттю змішувачів QuickClean господині не будуть проводити багато часу за очищенням поверхні змішувачів, вона залишається чистою, без нальоту вапна та бруду;
  • струмінь води при проходженні через аератор поєднується з повітрям, завдяки цьому потік насичується киснем, стає м'якшим, в той самий час економиться витрата води.

Замовити змішувач для ванни Axor Citterio за вигідною вартістю надає можливість інтернет-магазин Plitka.kiev.ua. У комплектацію входить вилив, ручка, ручний душ, змішувач монтується на борт ванни на чотири отвори. За бажанням можна підібрати змішувач із цієї колекції для умивальника.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Axor
Країна Німеччина
Колекція Citterio
Тип монтажу на борт ванни
Вид монтажу зовнішній
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Важіль закруглений
Установка 4 отвори
Вентиль двухвентильний
Висувний душ Так
Підведення води 1/2
Тип картриджу керамічний
Комплектація вилив, рукоятка, ручний душ
Стиль мінімалізм
Колір хром
Гарантія 5 років
На електроніку, комплектующі, шланги, ручні души - 2 роки

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до ванни Axor Citterio 36411000 : красивий та надійний ремонт

Інтернет-магазин аксесуарів для ванної кімнати "Плитка Київ" представляє широкий асортимент в якому представлена плитка-мозаїка і інші різновиди. Працівники сайту будуть раді допомогти у селекції та методах доставки. Для довгоочікуваного закінчення ремонту Вам потрібно купити тумбу під умивальник ? Завітайте до каталогу і віднайдете відповідний варіант. А якщо цікавить меблі у ванну кімнату — ціна змусить Вас задуматись.

Змішувач до ванни Axor Citterio 36411000 — швидкість доставки та зручність замовлення

У наявності асортимента є меблі у ванну, купити зараз — чудовий варіант, щоб зекономити сили на пошук ідеальної продукції. Високоякісні меблі до ванних кімнат , підон для душа й схожі товари часто необхідні для здійснення ремонту. Найвигідніша ціна на бойлери — на сайті Plitka-Kiev.

Дивитись більше