Змішувач до раковини Devit Iven 43111141

Зображення з
Змішувач до раковини Devit Iven 43111141 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до раковини Devit Iven 43111141 хром
натисніть для збільшення

Змішувач до раковини Devit Iven 43111141

Артикул: 289760

Ціна товару на 29 кві 2024 Є в наявності

5 452,92 грн

Ціна: 4 012,00 грн

Доставка

Безкоштовна доставка по Україні, за виключенням тимчасово окупованих територій. 

Доставка виконується до відділень перевізника Нова Пошта.

Змішувач для раковини Devit Iven із зовнішнім монтажем

Комфорт при використанні ванної кімнати залежить від кожного її елемента. Змішувач, який дозволяє завжди мати воду необхідної температури, можна віднести до основних сантехнічних виробів. Без нього не обходиться жодна ванна кімната або кухня. Бажаючи перетворити санвузол на острівець комфорту, варто оснащувати його лише високоякісною сантехнікою від відомих світових виробників.

Лідером світового сантехнічного ринку є італійська компанія Devit. Вона виготовляє різноманітні комплексні рішення для санвузлів та кухонь, у яких втілює найсвіжіші тенденції інтер'єрної моди, а також різноманітні технічні інновації. У продажу представлений великий вибір колекцій на різний смак. Лінійка Iven, яка вміщує раковини, унітази, компакти, біде, ванни, змішувачі для ванної кімнати та кухні, аксесуари, відрізняється м'якістю, округлими формами, елегантністю. Змішувач для раковини Devit Iven, ціна якого відповідає його відмінній якості, стане окрасою приміщення.

Основні характеристики моделі

Низький змішувач для раковини Devit Iven із зовнішнім монтажем, який можна замовити та купити за вигідною ціною на сайті plitka.kiev.ua з доставкою в будь-який регіон, являє собою виріб з витонченим дизайном та надійною конструкцією. До основних характеристик моделі можна віднести:

  • монтаж на один отвір;
  • надійний керамічний картридж;
  • прямокутна форма;
  • підведення води 1/2.

Корпус виробу зроблений з латуні, яка не схильна до корозії, він має глянцеве хромоване покриття. Керамічний картридж забезпечить тривалий ресурс змішувача без протікання та інших проблем. У комплектацію входять шланги для підведення води. Сантехніка "Девіт" славиться надійністю та довговічністю.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Devit
Країна Італія
Колекція Iven
Тип монтажу на раковину/мийку/стільницю
Вид монтажу зовнішній
Висота змішувача низький
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Донний клапан Так
Важіль закруглений
Установка 1 отвір
Вентиль одноважельний
Підведення води 1/2
Тип картриджу керамічний
Комплектація шланги для підведення води
Стиль мінімалізм
Колір хром

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до раковини Devit Iven 43111141 — купуйте з впевненістю у якості

Інтернет-магазин (керамічна плитка) plitka.kiev.ua рекомендує проглянути чималий асортимент в якому включається керамічна плитка для ванної кімнати та багато інших варіантів. Фахівці нашого інтернет-магазину будуть раді допомогти у селекції та доставці. Для двогожданного закінчення ремонту Вам потрібно купити керамограніт ? Нумо до каталогу і віднайдете відповідний варіант. А за умов, якщо цікавить вана — ціна Вас приємно здивує.

Змішувач до раковини Devit Iven 43111141 — найкращий вибір для Вас

У наявності сайта маємо змішувач для ванни, купити прямо зараз — гарна ідея, щоб зекономити час на вибір відмінної продукції. Високоякісні світильники до ванної кімнати , інсталяція для підвісного унітазу й інші товари часто необхідні для здійснення ремонту. Найкраща ціна плитки в ванну — в нашому асортименті товарів.

Дивитись більше

Інші товари колекції Devit Iven