Змішувач до душу Devit Giran 33190128

Зображення з
Змішувач до душу Devit Giran 33190128 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до душу Devit Giran 33190128 хром
натисніть для збільшення

Змішувач до душу Devit Giran 33190128

Артикул: 162006

Змішувач для душу Devit Giran — ваш надійніший помічник у санвузлі

Гарна сантехніка це завжди модно, актуально, вишукано. Глянцевий блиск хромованих поверхонь, трендові золоті відтінки кранів або чорна матова емаль на змішувачах можуть підкреслити стиль приміщення, прикрасити собою ванну кімнату і створити певну атмосферу дорожнечі.

Всупереч тому, що при купівлі сантехніки її зовнішній вигляд має важливе значення, все ж таки вирішальними є технічні характеристики та можливі функції.

Популярний виробник італійської сантехніки Devit пропонує своїм клієнтам величезний асортимент якісної та сучасної продукції. Багато лінійок зі змішувачами різного дизайну дозволяють кожному вибрати ті позиції, які підійдуть під певний стиль оформлення ванної кімнати.

Змішувач для душу Devit із класичної колекції Giran — це універсальний тип крана, який можна купити в інтернет-магазині plitka.kiev.ua за прийнятною ціною. З таким аксесуаром кожен сеанс прийняття душа буде на радість та задоволення. Колекція Giran відрізняється мінімалістичними формами та простотою ліній. Такі змішувачі не будуть обтяжувати простір, звертати на себе увагу та чудово підійдуть любителям лаконічних інтер'єрів.

Переваги змішувача Devit Giran та його важливі характеристики 

Найважливішими характеристиками змішувача для душу Devit Giran можна назвати:

  • проста зовнішня установка;
  • матеріал виготовлення латунь;
  • міцне хромоване покриття;
  • зручний важіль для перемикання температури води;
  • вбудований керамічний картридж.

При виборі змішувача особливу увагу необхідно приділити матеріалу виготовлення. Ідеальним сучасним краном можна вважати варіант, стійкий до корозії, оскільки його робота має на увазі постійний контакт із водою. Латунний сплав, який на 62% складається з міді, забезпечує змішувачам Devit відмінний захист від іржі.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Devit
Країна Італія
Колекція Giran
Тип монтажу настінний
Вид монтажу зовнішній
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Важіль закруглений
Установка 2 отвори
Вентиль одноважельний
Підведення води 1/2
Тип картриджу керамічний
Комплектація ексцентрики
Стиль мінімалізм
Колір хром

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до душу Devit Giran 33190128 : якість та візуальність ремонту

Інтернет-магазин (керамічна плитка) plitka.kiev.ua рекомендує переглянути чималий асортимент в якому включається керамограніт-плитка , а також інші різновиди. Консультанти нашого магазину мають змогу Вам допомогти у підборі та доставці. Для бажаного закінчення ремонту Вам потрібно купити монтажну піну ? Заходьте до каталогу і віднайдете кращий варіант. А за умов, якщо цікавить дзеркало для ванної кімнати — ціна змусить Вас задуматись.

Змішувач до душу Devit Giran 33190128 — кращий варіант для Вашого ремонту

У наявності маємо плитка у ванну, купити зараз — чудова ідея, щоб зекономити сили і час на пошук відмінної продукції. Якісні душові кабіни полтава , дзеркало для ванни й інші товари часто потрібні для реалізації ремонту. Доступна ціна на плитку для ванної кімнати — на нашому ресурсі.

Дивитись більше

Готові інтер'єрні рішення