Змішувач до душу Devit Vintage 2.0 11715122

Зображення з
Змішувач до душу Devit Vintage 2.0 11715122 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до душу Devit Vintage 2.0 11715122 хром
натисніть для збільшення

Змішувач до душу Devit Vintage 2.0 11715122

Артикул: 220411

Змішувач для душу Devit Vintage 2.0 — надійний варіант крану «під старовину»

Не всі сучасні дизайни ванних кімнат підтримують трендові віяння у стилі модерн або хай-тек. Багато людей віддають перевагу консервативним, трохи античним інтер'єрам з нальотом колишньої розкоші. Такі приміщення мають особливий шарм і певну глибоку атмосферу, свою особисту історію.

Щоб не зіпсувати таку картину, а навіть примножити та зробити свій внесок у створення такої краси, потрібно ретельно і скрупульозно підбирати всі деталі. Це стосується і змішувачів, які у будь-якій ванній кімнаті відіграють вирішальну функціональну роль. 

Відмінні властивості та особливості змішувача з лінійки Vintage 

Змішувач для душу Devit з колекції Vintage 2.0, який можна купити в інтернет-магазині plitka.kiev.ua за приємною ціною, є саме тим краном, який краще доповнить дизайн вашої особливої ​​класичної ванни з вінтажним підтекстом.

Крім свого яскравого зовнішнього вигляду, цей змішувач має особливі характеристики:

  • настінний тип монтажу;
  • латунний корпус;
  • хромоване покриття;
  • керамічний тип картриджа;
  • одноважільний механізм.

Дуже важливою властивістю кожного змішувача є міцність покриття. Змішувач для душу Vintage має стійкий хромований верхній шар, який чудово слугує протягом багатьох років і залишається у своєму первозданному вигляді. Для цього дуже важливо дотримуватися правил дбайливої ​​експлуатації, використовувати спеціалізовані хімічні засоби догляду за сантехнікою.

Сучасне виконання та звичний, «старомодний» дизайн колекції Vintage наділяють її особливим, глибоким характером із певною історією. Установка такого змішувача для душу доповнить ваш санвузол своєю безпосередністю та подарує стабільну безперебійну подачу води у вашому будинку.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Devit
Країна Італія
Колекція Vintage 2.0
Тип монтажу настінний
Вид монтажу зовнішній
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Важіль закруглений
Установка 2 отвори
Вентиль одноважельний
Підведення води 1/2
Тип картриджу керамічний
Комплектація ексцентрики
Стиль мінімалізм
Колір хром

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до душу Devit Vintage 2.0 11715122 — якість Вашого ремонту

Інтернет-магазин плитки керамічної plitka.kiev.ua рекомендує звернути увагу на чималий асортимент в якому міститься керамічна плитка в ванну , а також багато інших категорій. Працівники магазину допоможуть Вам у селекції та з доставкою. Для бажаного закінчення ремонту Вам потрібно купити плитку для кухні ? Швидше до каталогу і виявите підходящий варіант. А за обставин, якщо цікавить душ-кабіни — ціна Вас здивує.

Змішувач до душу Devit Vintage 2.0 11715122 — швидкість доставки та зручність замовлення

У наявності асортимента є плитка для підлоги, купити зараз — прекрасний варіант, щоб зекономити час на пошук відмінної продукції. Якісні дзеркала у ванну , затирка швів на плитці й схожі товари доволі часто необхідні для реалізації ремонту. Краща ціна плитка для підлоги — в нашому асортименті товарів.

Дивитись більше