Змішувач для біде Primera Tempo 10130018

Зображення з
Змішувач для біде Primera Tempo 10130018 хром
натисніть для збільшення
Змішувач для біде Primera Tempo 10130018 хром
натисніть для збільшення

Змішувач для біде Primera Tempo 10130018

Артикул: 226416

Знято з продажу

Змішувач від Primera: змішувач для біде

Не всі покупці бачать різницю між змішувачами для раковини та біде та дивуються, коли куплений товар не підходить. У цих виробів багато спільного, але й різниця є, змішувач для біде розрахований на зовнішній монтаж, його кріплять на борту, крім того, в комплекті передбачений аератор із кульковим шарніром. Такий пристрій дозволяє розгортати струмінь у потрібний бік, що забезпечує власнику комфортну процедуру. У списку якісних товарів виділяється стильна італійська сантехніка Primera серії Tempo, яка вже не один рік тримається на вершині популярності.

Чим відрізняється змішувач для біде від Primera Tempo:

  • закруглений важіль;
  • одноважільний вентиль;
  • керамічний картридж;
  • підведення води 3/8.

Виріб створений із латуні високої якості, з глянцевою хромованою поверхнею, передбачений донний клапан. Установка проста – на один отвір. Завдяки одноважільному вентилю дуже легко регулювати температуру простим рухом важеля вправо або вліво. У комплектацію входять шланги для підведення води. Керамічні картриджі можна міняти, якщо вчасно це робити, змішувач чесно прослужить не один рік. Єдина вимога – добре очищена вода.

Вигідна пропозиція від plitka.kiev.ua

Щоб стати власником італійської сантехніки, а не мати майстерну підробку, звертатися потрібно лише до перевірених торгових точок. Купити за демократичною ціною змішувач для біде від Primera Tempo можна в інтернет-магазині plitka.kiev.ua, де представлені товари лише від найкращих торгових марок. Оформити замовлення можна на сайті, обравши покупку за допомогою пошукової системи через потрібні параметри або через менеджера. Отримати консультацію ви зможете, зателефонувавши за вказаним номером телефону. Інтернет-магазин обслуговує заявки з усієї України, доставляють замовлення логістичних компаній. У Києві передбачено ще й самовивіз, забрати покупку мешканці столиці можуть у будь-який зручний час, але деталі рекомендується погодити з менеджером.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Primera
Країна Італія
Колекція Tempo
Тип монтажу на біде
Вид монтажу зовнішній
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Донний клапан Так
Важіль закруглений
Установка 1 отвір
Вентиль одноважельний
Підведення води 3/8
Тип картриджу керамічний
Комплектація шланги для підведення води
Стиль мінімалізм
Колір хром

Загальна оцінка товару

×

Змішувач для біде Primera Tempo 10130018 : красивий та надійний ремонт

Інтернет-магазин аксесуарів для ванної кімнати "Плитка Київ" рекомендує звернути увагу на великий асортимент в якому міститься керамічна плитка , а також багато інших різновидів. Консультанти сайту будуть раді допомогти у селекції та доставці. Для бажаного завершення ремонту Вам потрібно купити водонагрівач бойлер ? Швидше до каталогу і знайдете кращий варіант. А за обставин, якщо цікавить плитка полова — ціна Вам сподобається.

Змішувач для біде Primera Tempo 10130018 — швидкість доставки та зручність замовлення

У наявності асортимента маємо тумбочка під умивальник, купити зараз — хороша ідея, щоб зекономити час на підбір відмінної продукції. Високоякісні душові кабіни самбір , пенал у ванну кімнату та інші товари часто потрібні для здійснення ремонту. Найдоступніша вартість плитки — на нашому ресурсі.

Дивитись більше