Змішувач для біде Axor Citterio 36120000

Зображення з
Змішувач для біде Axor Citterio 36120000 хром
натисніть для збільшення
Змішувач для біде Axor Citterio 36120000 хром
натисніть для збільшення

Змішувач для біде Axor Citterio 36120000

Артикул: 301770

Товар доставляється тільки під замовлення

Уточніть ціну у менеджера:
0 (44) 392-29-45 Замовити дзвінок

Відомий стиль: змішувач для біде від Axor Citterio

Ванна кімната та вбиральня – місця, де людині особливо важливо відчувати комфорт та захищеність, тому більшість власників житла намагаються облаштувати ці місця з максимальною зручністю. Якщо подобається в інтер'єрі простота і лаконічність, ідеально підійде в сантехніці стиль мінімалізм, такі вироби мають чудовий вигляд  як у великих, так і в маленьких приміщеннях.

Зробити комфортнішою гігієнічну процедуру допоможе змішувач для біде, у стилі мінімалізм випускає продукцію німецька компанія Axor Citterio, сантехніка легко вписується у будь-який інтер'єр.

Характерні особливості змішувача для біде від Читтеріо:

  • прямокутний важіль;
  • керамічний картридж;
  • хромова гладка поверхня;
  • підведення води 3/8;
  • матеріал – латунь.

Вентиль передбачений одноважільний, що дозволяє регулювати температуру води одним рухом. Змішувач для біде відрізняється від моделі для раковини компактністю, тонким струменем, плавним потоком води. Ці прояви забезпечує аератор - сітчастий фільтр, який кріпиться на вилив змішувача, по його периметру розкидані невеликі отвори, крізь них всмоктується повітря і змішується з водою.

Інтернет-магазин plitka.kiev.ua: вибираємо якість

Німецька сантехніка має попит, її охоче купують у багатьох містах Європи, а все тому, що такі вироби надійні та довговічні. Система картриджів дозволяє легко їх міняти, головне, щоб вода була гарно очищена. В інтернет-магазині plitka.kiev.ua утримуються демократичні ціни, товари лише від надійних виробників.

Тут можна вигідно купити змішувач для біде Axor Citterio зовнішнього монтажу, гарантія від виробника – до 5 років. Заявки приймаються з усієї України, замовлення легко оформити на сайті, щоб спростити процедуру вибору, передбачено спеціальну пошукову систему.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Axor
Країна Німеччина
Колекція Citterio
Тип монтажу на біде
Вид монтажу зовнішній
Матеріал латунь
Поверхня гладка
Донний клапан Так
Важіль прямокутний
Установка 1 отвір
Вентиль одноважельний
Підведення води 3/8
Тип картриджу керамічний
Комплектація смеситель для биде
Стиль мінімалізм
Колір хром
Гарантія 5 років
На електроніку, комплектующі, шланги, ручні души - 2 роки

Загальна оцінка товару

×

Змішувач для біде Axor Citterio 36120000 — якість Вашого ремонту

Магазин з продажу керамічної плитки plitka.kiev.ua рекомендує звернути увагу на чималий асортимент в якому представлена керамічна плитка для ванних кімнат і інші варіанти. Менеджери нашого сайту зможуть Вам допомогти у виборі та методах доставки. Для бажаного довершення ремонту Вам потрібно купити інсталяцію для унітаза ? Заходьте до каталогу і виявите найкращий варіант. А якщо цікавить суха стяжка — ціна змусить Вас задуматись.

Змішувач для біде Axor Citterio 36120000 — комфорт замовлення з швидкою доставкою

У наявності асортимента є керамічна плитка, купити прямо зараз — чудова ідея, щоб зекономити сили і час на підбір відмінної продукції. Якісні раковини для ванної кімнати , піна монтажна та подібні товари часто потрібні для реалізації ремонту. Найдоступніша ціна на бойлери — в нашому інтернет-магазині.

Дивитись більше