Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Metris 31454000

Зображення з
Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Metris 31454000 хром
натисніть для збільшення
Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Metris 31454000 хром
натисніть для збільшення

Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Metris 31454000

Артикул: 273735

Ціна товару на 30 кві 2024 Є в наявності

15 514,20 грн

Ціна: 12 776,00 грн

Hansgrohe з лінійки Metris подарує змішувачу нове життя

У світі сучасної сантехніки та аксесуарів для санвузла є можливість вибору змішувачів під особисті потреби, уподобання та побажання. Німецький бренд Hansgrohe відрізняється серед виробників свого сегменту чудовою якістю, трендовим дизайном змішувачів за доступною вартістю.

Інвестиція в надійність та довговічність сантехніки — це виправданий внесок у свій щоденний комфорт. Набагато приємніше користуватися гарними змішувачами, які приносять естетичне задоволення, при цьому забезпечують комфортне регулювання температури води та її стабільну подачу для приємних водних процедур.

Бренд Hansgrohe (Німеччина) вже протягом багатьох років займає стабільну провідну позицію серед відомих виробників якісної сантехніки. Колекція змішувачів Metris відрізняється своїм стильним дизайном корпусу, плавними лініями та ергономічним розміром та формою важеля. Просте та зручне регулювання відповідної температури води забезпечується спеціальним внутрішнім механізмом з керамічним типом картриджа. Важливо, що запчастини та комплектувальні до змішувача можна підібрати окремо. Це допомагає продовжити термін служби крана, не змінюючи його повністю. Наприклад, якщо вам потрібно замінити зовнішню частину змішувача Hansgrohe з колекції Metris, ви можете купити цю позицію за невисокою ціною в сантехніці plitka.kiev.ua і в результаті отримати абсолютно новий, блискучий змішувач. Таким чином, вам вдасться оновити інтер'єр ванної кімнати без особливих витрат і зробити свої щоденні водні процедури приємними та комфортними.

Рекомендуємо вам звернути увагу на німецького виробника Hansgrohe, як надійного та відповідального виробника якісної продукції. Широкий асортимент, безліч колекцій та готових наборів змішувачів допоможуть вам створити ідеальний стиль санвузла.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Hansgrohe
Країна Німеччина
Колекція Metris
Тип монтажу настінний
Вид монтажу вбудований
Матеріал латунь, пластик
Поверхня глянцева
Важіль прямокутний
Установка 2 отвори
Вентиль одноважельний
Тип картриджу керамічний
Комплектація розетки, рукоятка
Стиль мінімалізм
Колір хром
Гарантія 24 мес. от производителя

Загальна оцінка товару

×

Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Metris 31454000 — якість Вашого ремонту

Інтернет-магазин аксесуарів для ванної кімнати "Плитка Київ" рекомендує звернути увагу на чималий асортимент в якому міститься плитка керамогранітна , а також багато інших варіантів. Спеціалісти нашого інтернет-магазину зможуть Вам допомогти у селекції та з доставкою. Для бажаного довершення ремонту Вам потрібно купити раковину у ванну ? Завітайте до каталогу і виявите кращий варіант. А за умов, якщо цікавить плитка полова — ціна Вам точно сподобається.

Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Metris 31454000 — обирай найкраще!

У наявності магазина є пісуар, купити зараз — чудовий варіант, щоб зекономити час і сили на підбір відмінної продукції. Високоякісні комплекти меблів для ванної кімнати , скляна перегородка у ванну та інші товари часто необхідні для чудового ремонту. Вигідна ціна на бойлери — в нашому інтернет-магазині.

Дивитись більше

Інші товари колекції Hansgrohe Metris