Як створюється дизайн ванної кімнати?

Зневажливе ставлення до дизайну інтер’єру – помилкова позиція. Ми дивимося на лінії - пластику їхніх вигинів, чуттєво сприймаємо матеріали, торкаючись до них руками. Навіть якщо ми не схильні фіксувати на цьому свою увагу. Химерність або плавність форм, колір під поглядом на них розкриваються як квіти після дощу. 

Змішувач у ванній кімнаті

Естетика – це цілісність образу, який своєю красою пробуджує до життя почуття та бажання. 

Змішувач з гармонійно вигнутим носиком викликає непереборне бажання доторкнутись та відчути на руках освіжаючий струмінь води. Форма, колір завжди про щось розповідають та створюють атмосферу.

Відомий дизайнер Філіп Старк зізнавався, що створював форму змішувача, спостерігаючи вигин руки коханої жінки. Дизайнер розповідав про своє "дитя", акцентуючи на чуттєвості, яку надає форма.

За типом монтажу змішувачі бувають:

Змішувач в ванну – який краще?

Змішувач на ванну потребує особливої уваги при виборі. 

Змішувач на борт ванни – лаконічна конструкція. В процесі установки всі комунікації приховуються за бортом ванни. Ідеальний для інтер’єра в стилі мінімалізм. 

 Змішувач на борт ванни Hansgrohe Metris

Смеситель на борт ванны Hansgrohe Metris

Душевая кабина с ванной – роскошь, которую нельзя себе позволить в скромном помещении. 

Стеклянная шторка в ванную в качестве выхода – купить ее можно в нашем магазине.

 Шторка на ванну Kolo Niven

Шторка на ванну Kolo Niven

Де купити акрил для ванни?

Акрилові ванни час від часу потребують ремонту, набір для якого можна придбати в нашому інтернет-магазині.

Точковий світильник для ванної лаконічний і підійде для рівномірного освітлення.

Змішувач вікторіанської епохи в ванній кімнаті

Зближення протилежностей загострює емоційну чутливість. Гарні штори для ванної кімнати з дорогої тканини, звисаючі приємними хвилями, класичний торшер, різні ніжки столика в поєднанні з геометричними формами ванної та мармуровою підлогою, холод якої компенсується м'яким килимом, обов’язково викличуть сплеск емоцій. 

 Монохромний інтер'єр ванної

Монохромний інтер’єр, виткана з білого, чорного та сірого кольорів, легко створить атмосферу ментальної активності. Її допоможе "розбавити" елегантна ванна вікторіанської епохи та класичний столик з витонченими ніжками. 

Дизайн ванної кімнати в чорно-білому стилі 

Змішувач підлоговий, розташований без прив'язки до стін, призначений для установки поруч з моделлю ванни, яка також розташовується в будь-якому довільному місці.

Індивідуальний дизайн в ванній 

Природа фантазій – набагато інформативніше, аніж застиглі форми. Тому індивідуальний підхід до стилізації інтер’єра дуже важливий.

Сантехніка має гендерну орієнтацію. М'які, округлі лінії свідчать про жіночі форми, яскраво виражена геометрія та навіть незграбність - маскують форми чоловічі. А овал – символ умиротворення й абсолютно нейтральний. 

Невелика асиметрія, нерівність розташування предметів, вкраплення з зовсім інших напрямків, слугуватимуть "рівноправ’ю", якщо перевага залишиться за прямими та чіткими формами та лініями.

Кращі підвісні унітази можна придбати в нашому магазині, де вони представлені в широкому асортименті.

Колекції провідних виробників відрізняються різноманітністю форм та кольорових рішень.

 Підвісний унітаз у ванній кімнаті

Підвісний унітаз Grohe Sensia Arena

Підвісне біде, раковина, інсталяція для унітазу – грое, наприклад, як правило, виконані в одному стилі.

Скільки коштує підвісний унітаз? Ціна на підвісний унітаз починається з 1800 грн., а найдешевша інсталяція для унітазу коштуватиме близько 800 грн. Набори обійдуться - від 2300 грн.

Сучасні дизайнери пропонують активніше меблювати ванну кімнату, щоб вона в перспективі могла тим або іншим чином об'єднатися зі спальнею. За таким підходом – майбутнє.

 Кутова душова кабіна у ванній кімнаті

Кутові душові кабіни економлять простір та зовсім не втрачають в функціональності. 

Душова кабіна Devit Comfort (кутова)

Душова кабіна Devit Comfort (кутова)

Піддон під душ можна обладнати окремо – знадобиться гідроізоляція, підведення комунікацій, організація ухилу для злива.

Скільки коштує душовий піддон?

Готовий душовий піддон в нашому магазині коштує – від 3088 грн.

Лаконічна полочка для ванної – іноді її цілком достатньо.

Сантехнічна система – вбудований модуль, в якому меблі для ванної та сама ванна зливаються з поверхнею стіни. Мета таких модулів - ліквідація функціональної пустоти.

 Меблі у ванній кімнаті

Створюємо функціональну зону в ванній

Порушуючи порядок речей, людина відчуває додаткові емоції та прилив сили. 

В ванній, якщо вона достатньо простора, можна створити функціональну зону. Тумба для банних атрибутів може слугувати ще і як стіл для письма и читання, якщо поруч стоятиме зручне плетене крісло.

 Тумба для банного приладдя

На перший погляд, може видаватися, що дизайн – це гра слів та пусте витрачання часу. Може бути, причина – масове виробництво. Але в житті емоції  виникають не від самих предметів, а від ставлення до них, від сприйняття цілого та витяг з нього у вигляді "смачних шматочків" - деталей. 

За словами дизайнера Міхаеля Зігера, "дизайн приміщень повинен бути ексклюзивним, а дизайн предметів можна тиражувати". Завжди можна створити неповторний інтер’єр, купуючи аксесуари в звичайних магазинах.

Керамогранітна плитка на підлогу в ванній – надійне оздоблення, яке не боїться контакту з водою. Матова або структурована фактура не схильні до ковзання й безпечні.

Синя плитка для стін – сучасний тренд і знаходиться на верхівці популярності. Зелена плитка – атрибут еко стилю і гармонійно поєднується з модним сьогодні рослинним декором.

 Дизайн інтер'єр ванної кімнати

Головний принцип – підвищення комфорту та функціональності ванної кімнати, виведення їх на абсолютно новий рівень у порівнянні зі вже відомими концепціями. 

Світильник світлодіодний для ванної не спотворює кольори – це важливо для жінок, тому що макіяж потребує точного передавання відтінків у дзеркалі.

Рушникосушарка для ванної набуває актуальності. Особливо якщо мають місце перебої з гарячою водою. Комбінована модель встановлюється замість звичної батареї та має електричний тен, який при необхідності буде нагрівати стильну батарею.

комбінований полотенцесушитель 

Комбінована рушникосушарка Pax Tempus

За досвідом, "життя" в інтер’єрі з'являється з часом – в процесі проживання та "обрастання" деталями. Існує два підходи – в першому випадку деталі в інтер’єрі з'являються раніше за досвід проживання. Другий підхід передбачає більш тісний контакт. Але не можна оскаржити тільки одне – деталізувати простір можна безкінечно. До того ж, вдосконалення власного комфорту – заняття приємне і дуже захоплююче!

Аксесуари ванної кімнати інтернет-магазин пропонує в широкому асортименті й під будь-який стиль.