Історія ТМ Cersanit

 Історія польського бренду Cersanit почалась в останнє десятиріччя XX століття. Польський холдинг Cersanit Group був заснований в 1998 році, до його складу входять відомі європейські бренди - Cersanit, Opoczno, Meissen Keramik, Мei, Mito.

Назва торгівельної марки – результат об'єднання перших складів польських слів – ceramika та sanitarna. 

Вперше партія продукції під брендом Cersanit була вироблена на заводі в польському місті Краснистав.

Ванна акриловая прямоугольная Cersanit Nao

Ванна акрилова прямокутна Cersanit Nao

На сьогодні керамічну плитку та сантехнічне обладнання під ТМ Cersanit випускає 10 заводів, один з яких у 2009 році відкрився на території України в місті Новоград-Волинський Житомирської області. Тепер український споживач має можливість купувати продукцію ТМ Cersanit, представлену на ринку в широкому асортименті та за доступними цінами.

Коллекция керамической плитки Cersanit Backerwood

Колекція керамічної плитки Cersanit Backerwood

 

Головні напрямки розвитку компанії Cersanit

Забезпечити комфорт під час проведення гігієнічних процедур та максимальну зручність при догляді за меблями та сантехнікою – головна мета кращих спеціалістів.

Для виробництва керамічної плитки, сантехніки, меблів для ванних кімнат використовується екологічно чиста сировина. Продукція пройшла міжнародну сертифікацію. Електронна апаратура безпечна в експлуатації та має підвищену стійкість до зміни температурного режиму. 

 Коллекция смесителей для ванной комнаты Avedo

Колекція змішувачів для ванної кімнати Avedo

 

Виробляти все необхідне для обладнання ванної кімнати "під ключ" –конкурентна перевага компанії, яка стала лідером спершу на польському ринку, а потім підкорила і зарубіжні ринки. Список країн, в які компанія експортує свою продукцію, з кожним роком тільки збільшується.

Комплекти продукції для санвузлів допоможуть оформити інтер’єр буквально з нуля, а різноманітність кольорових рішень – інструмент для створення унікального дизайну. 

Коллекция сантехники и мебели для ванной комнаты Alpina

Колекція сантехніки та меблів для ванної кімнати Alpina

 

Турбота про споживача закономірно призвела до вибору ще одного важливого напрямку виробництва - сантехніки та меблів для маленьких санвузлів у багатоквартирних будинках на пострадянському просторі.

Плитка від ТМ Cersanit: основні технічні характеристики

Керамогранітна плитка Cersanit виготовлена з сировини на основі білої та червоної глини. 

Використовується дві технології виробництва:

  • Пресування з наступним одинарним випалом або монокоттура. Глина пресується, сушиться, а потім на поверхню наноситься глазур. Заготовка піддається випалу.

 Коллекция керамической плитки

Колекція керамічної плитки "під камінь" Bristol

 

  • Пресування з подвійним випалом або бікоттура. Глина пресується та випалюється, а потім наноситься глазур, після чого заготовка піддається випалу удруге.

Метод екструзії полягає в продавлюванні підготованої суміші через формуючі отвори. На виході її ріжуть на вироби потрібного формату, а після піддають випалу.

Для оформлення інтер’єру можна купити плитку Cersanit з найрізноманітнішим декором.

 Коллекция керамической плитки Jaklin

Колекція керамічної плитки Jaklin

 

Сотні колекцій керамічної плитки з матовою та глянсовою поверхнею відрізняються високохудожнім дизайном – імітації текстури оздоблювальних матеріалів (камінь, дерево, бетон, метал, текстиль), фризи з орнаментом, мозаїчні вставки.

Коллекция керамической плитки Egzor

Колекція керамічної плитки Egzor

Серед цього багатоманіття є колекції, які допоможуть відтворити стародавнє (Cotto, Perseo) або етнічне оздоблення (Tunis).

 Коллекция керамической плитки Perseo

Колекція керамічної плитки Perseo

 

Компанія рухається в ногу з часом. Тренд 2019 року – фактура дерева та каменя, поєднані на одній поверхні. 

Де купити плитку Cersanit за кращою ціною?

В нашому магазині продукція компанії представлена в широкому асортименті. Підібрати плитку під будь-який стиль буде не складно.

Асортимент сантехнічних виробів та меблів від ТМ Cersanit

Заслуженою популярністю користуються вироби з сантехнічного фаянсу. 

Можна купити раковину Cersanit будь-якої форми, для установки на стіну або стільницю, в комплекті з тумбою – компанія пропонує широкий вибір. Раковина Cersanit може бути доукомплектована п’єдесталом.

 Коллекция сантехники Pure

Колекція сантехніки Pure

 

Унітаз Cersanit – им'я загальне. Недорогі унітази-компакти складаються з чаші, бачка та кришки. При необхідності всі складові можна придбати окремо, як і інсталяцію для унітаза Cersanit.

Який унітаз Cersanit вибрати?

Різноманітність дизайнерських рішень надає широкі можливості.

Наприклад, Cersanit Carina підвісний унітаз або біде наділені формами з кутами. А сантехніка Cersanit Caspia – це плавні лінії та згладжені кути.

Коллекция сантехники Carina 

Колекція сантехніки Carina

 

Кришки виготовлені з різних видів пластика. За бажанням можна придбати сидіння для унітазу з плавним опусканням (механізм soft-close). 

Захисне покриття, завдяки якому вода не затримується на поверхні, попереджує утворення вапняного нальоту.

 Раковина на столешницу (коллекция Caspia)

Раковина на стільницю (колекція Caspia)

 

Покриття Cilver Protect наділяє сантехніку антибактеріальними властивостями. Покриття містить іони срібла та забезпечує чистоту до 4 місяців.

Чаша унітаза без ободка – гарантія того, що бруд не буде накопичуватися.

Купити ванну Cersanit – акрилову, будь-якої форми (прямокутну, асиметричну) можна в комплекті з ніжками.

 Ванна акриловая, подвесное биде и унитаз (коллекция Zen)

Ванна акрилова, підвісне біде та унітаз (колекція Zen)

 

Душові кабіни Cersanit, душовий піддон та шторка окремо – попит на цю продукцію компанія прагне задовольнити на високому рівні, хоча її асортимент і не дуже широкий.

Меблі для ванної кімнати Cersanit:

  • тумба для раковини;
  • дзеркальна шафа;
  • пенал Cersanit Pure підвісний білий;
  • шафа підвісна;
  • тумба з раковиною.

Меблі для ванної кімнати Cersanit, створена на протязі часу, коли існує компанія, задовольнить найвимогливішого споживача.

Колекція Easy лаконічна – напільний компакт, тумба під раковину, проста шафа-дзеркало, підвісний пенал, шторка для ванни. Всі меблі білого кольору та вкрита плівкою для зручності під час експлуатації. Фасади виготовлені з МДФ, а каркаси – з ДСП.

Подвесная тумба под раковину (коллекция Easy) 

Підвісна тумба під раковину (колекція Easy)

 

Колекція Colour створена за унікальним дизайнерським задумом – для підвісної тумби під раковину запропоновано вибір кольору дверцят (сірий, блакитний, жовтий).

 Коллекция мебели для ванной комнаты Colour

Колекція меблів для ванної кімнати Colour

 

Колекція Arteco – тумби під раковину на ніжках з різною шириною, з одинарними або подвійними дверцятами. Шафа-дзеркало – приємний бонус.

 Коллекция мебели для ванной комнаты Arteco

Колекція меблів для ванної кімнати Arteco

 

Колекція Melar – широкий асортимент шафок під раковину на ніжках з висувними ящиками. Особливістю колекції є мінімальна ширина тумби, підвісної шафи та пеналу на ніжках, розрахована на невелике приміщення – від 35-40 см.

 Коллекция мебели для ванной комнаты Arteco

Колекція меблів для ванної кімнати Melar

 

Особливість колекції Mesta – дизайн фасадів під дерево. Тумба під раковину на ніжках (ширина 50, 60 та 80 см), підвісна шафка, пенал на ніжках.

 Коллекция мебели для ванной комнаты Mesta

Колекція меблів для ванної кімнати Mesta

 

"Родзинка" колекції Pure – поєднання двох фактур. Гладка біла поверхня скомбінована з фактурою дерева. До складу колекції входить підвісна тумба під раковину з різною шириною, два варіанти підвісного пеналу – білий та з комбінованим фасадом, біла шафка-дзеркало.

 Коллекция мебели для ванной комнаты Pure

Колекція меблів для ванної кімнати Pure