Акрилова ванна Devit Gredos 14514129

Зображення з
Акрилова ванна Devit Gredos 14514129 білий
натисніть для збільшення
Акрилова ванна Devit Gredos 14514129 білий
натисніть для збільшення

Акрилова ванна Devit Gredos 14514129

Артикул: 291346

Товар доставляється тільки під замовлення

Уточніть ціну у менеджера:
0 (44) 392-29-45 Замовити дзвінок

Акрилова ванна Devit Gredos 

Якщо ви плануєте ремонт або будуєте для себе будинок з нуля, рано чи пізно постає питання про придбання сантехніки. Залежно від особистих переваг і своїх фінансових можливостей кожен приймає зважене рішення. Попри високу популярність душових кабін, вони жодним чином не можуть замінити ванну. А як приємно після виснажливого робочого дня зануритися в блаженну теплоту з ароматною піною.

З безлічі пропозицій різних виробників особняком стоїть італійська сантехніка. Це давно синонім першокласної якості та стильного дизайну. Торгова марка Девіт використовує всі сучасні можливості для виробництва гарних і зносостійких сантехнічних виробів. Купити фірмову італійську ванну в місті, Мелітополь, Одеса, Суми, Харків, Черкаси можна в режимі онлайн на сайті plitka.kiev.ua.

Купівля ванни — важливі нюанси

Всупереч досить короткій історії свого існування, акрилові ванни за популярністю давно обігнали чавунні моделі. Це обумовлено їхніми чудовими експлуатаційними якостями та доступною вартістю. Акрилова ванна від фірми Devit модель Gredos, купити яку за найкращою ціною пропонує наш магазин, має масу переваг:

  • кутовий монтаж дозволяє економити місце в невеликому приміщенні;
  • ідеальна глянцева поверхня легко чиститься;
  • акрил довго тримає тепло, у ванній можна досхочу поніжитися;
  • поверхня не слизька, виключається ризик отримання травми.

При всій компактності ванна досить містка і глибока, тому розслабитися в ній можуть і дорослий, і дитина. Установка можлива в лівий або правий кут, для стійкості конструкції в комплекті йдуть ніжки. Сантехнічні меблі з цієї колекції чудово впишуться в інтер'єр, оформлений в стилі мінімалізм. 

Від чого залежить ціна на ванни в Україні?

Перед покупкою нової сантехніки варто зрозуміти, з яких складових розраховується її ціна. Виробник встановлює цінник, виходячи з:

  • матеріалу виготовлення — акрил вибирають за такі якості, як стійкість до різних ушкоджень, легкість і доступність;
  • розмірів — підбирайте сантехніку з габаритами, пропорційними площі ванної кімнати;
  • додаткових елементів — виробники пропонують ванни з ручками, підголівниками, з джакузі.

При цьому варто розуміти, що за відомий бренд вам теж доведеться доплатити, але натомість ви отримаєте дійсно якісну сантехніку, яка повністю відповідає заявленим характеристикам.

У нашому інтернет-магазині вам завжди допоможуть з вибором товару з каталогу. Акрилова ванна Devit Gredos, вартість якої зазначена в каталозі, стане родзинкою ванної кімнати, замовити її можна в будь-який час. Якісне фото, докладний опис допоможуть скласти повне уявлення про товар. Пропонуємо популярні колекції, за допомогою яких облаштування будинку буде стильним і якісним. У нас найвигідніший цінник в Україні, здійснюється доставка в будь-який населений пункт країни.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Devit
Країна Італія
Колекція Gredos
Матеріал акрил
Розміри 145×145×480
Глибина 445
Установка лівий кут, правий кут
Комплектація ванна, ніжки
Злив води в каналізацію по центру
Можливість регулювання висоти Так
Вага 22
Стиль мінімалізм
Колір білий
Поверхня глянцева

Загальна оцінка товару

×

Акрилова ванна Devit Gredos 14514129 — надійність товарів для ремонту

Інтернет-магазин плитки Plitka Kiev рекомендує переглянути великий асортимент в якому представлена плитка-мозаїка , а також багато інших категорій. Консультанти нашого магазину мають змогу Вам допомогти у підборі та доставці. Для довгоочікуваного довершення ремонту Вам потрібно купити меблі в ванну кімнату ? Заходьте до каталогу і віднайдете кращий варіант. А за обставин, якщо цікавить плитка для ванної — ціна Вам точно сподобається.

Акрилова ванна Devit Gredos 14514129 — гарна ідея покупки в магазині Plitka-Kiev

У наявності є бойлер, купити зараз — хороша ідея, щоб зекономити сили на підбір ідеальної продукції. Високоякісні сифони для ванни , дзеркало в ванну кімнату й схожі товари доволі часто необхідні для чудового ремонту. Доступна ціна на керамічну плитку — на сайті Plitka-Kiev.

Дивитись більше