Акрилова ванна Cersanit Octavia 170x70 см

Зображення з
Акрилова ванна Cersanit Octavia 170x70 см білий
натисніть для збільшення
Акрилова ванна Cersanit Octavia 170x70 см білий
натисніть для збільшення
Акрилова ванна Cersanit Octavia 170x70 см білий
натисніть для збільшення

Акрилова ванна Cersanit Octavia 170x70 см

Артикул: 235856

Ванна Cersanit Octavia 170x70 см – купити за вигідною ціною на сайті plitka.kiev.ua

Купівля ванни – не проста справа, потрібно враховувати масу нюансів, оскільки виріб купується не на один рік. Для виготовлення ванн використовуються різні матеріали. Вироби з чавуну важать багато, для їхньої установки потрібно додаткове зміцнення підлоги та перекриттів. Популярністю користуються акрилові ванни, вага яких зовсім невелика, з установкою впорається навіть одна людина.

Поверхня акрилової ванни гладка, низька пористість допомагає уникнути вбирання бруду. Для очищення достатньо звичайної губки та мила. Матеріал прекрасно зберігає температуру води протягом тривалого проміжку часу, за пів години втрати складають всього 1-2 градуси. Також акрил відрізняється міцністю, якщо на поверхні з'являться подряпини, від них можна позбутися в домашніх умовах самостійно.

Особливості ванни Cersanit Octavia 170x70 см

Модель важить всього 20 кг. Білосніжний виріб прекрасно поєднується з матеріалами різних кольорів і текстур. Його габарити:

  • довжина — 1700 мм;
  • ширина — 700 мм;
  • глибина — 430 мм.

Купити ванну Cersanit Octavia 170x70 см слід для оформлення ванної кімнати в стилі мінімалізм. Виріб призначений для пристінної установки, вода в каналізацію зливається по короткій стороні. До комплектації входять ніжки, завдяки яким можна змінювати висоту.

Купити ванну в інтернет-магазині дуже просто. Досить зайти на сайт plitka.kiev.ua, вибрати товар і заповнити просту форму. У каталозі також представлені різноманітні аксесуари. Співробітники компанії проведуть безплатну консультацію в телефонному режимі. Товар можна забрати самостійно на складі, якщо необхідно буде організована доставка ванни в будь-який населений пункт України.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (5)
Бренд Cersanit
Країна Україна
Колекція Octavia
Матеріал акрил
Розміри 170×70×430
Установка пристінна
Комплектація ванна, ніжки
Злив води в каналізацію по короткій стороні ванни
Можливість регулювання висоти Так
Вага 20
Стиль мінімалізм
Колір білий
Поверхня глянцева
Гарантія 120 міс. від виробника

Загальна оцінка товару

Відмінно

Елена

Оцінка товару

Відмінно
Переваги
качество, цена, размер, глянец
Недоліки
нет
Коментар
Хотели ванную с более округлыми формами. Размер 170 см. Искали недолго, т.к. менеджер посоветовал обратить внимание на эту ванну. Немного слышали от знакомых о фирме Церсанит. Все хвалят за качество и хорошую цену. Как раз и размер подошел, и дизайном довольна. Надеюсь, прослужит много лет.

Тетяна

Оцінка товару

Добре
Переваги
загальний вид, дизайн, розмір
Недоліки
не виявила
Коментар
Хочу залишити відгук про товар, який купила у вашому магазині. Ванна Церсаніт Октавія сподобалася на картинці за дизайном - подобаються такі плавні форми. Чавун спочатку не хотіла, він мені здається громіздким та важким. Акрил обрала за порадою знайомої. Ця ванна у класичному стилі та розміром 1,70. На додачу йшли ще й ніжки, за допомогою них мій сантехнік відрегулював висоту ванни. Мені подобається. Рекомендую

Степан

Оцінка товару

Добре
Переваги
якість, ціна
Недоліки
нема
Коментар
Якісний товар за доступною ціною. Про що тут мова. Церсаніт - польський та український виробник, якість добра, гарантія на кілька років. Побачив, замовив та сантехнік вже встановив. Користуюся кілька місяців. Нарікань немає.

Іванка

Оцінка товару

Відмінно
Переваги
округла форма, якість
Недоліки
нема
Коментар
Ми робили ремонт у квартирі і чоловікові майстер порадив купити саме ванну цього виробника. Ми не добре розуміємося на ванних, тому прислухалися до його поради. На сайті трохи пошукали, хотілося ванну з плавними лініями, навіть щоб схожа була на коло. Найшли цю. Вона за ціною, і за дизайном сподобалась. Також, коли зателефонували на фірму, нам докладно розповіли про неї. За розмірами вона нам також підходила. Купили і не жалкуємо.

Ольга

Оцінка товару

Відмінно
Переваги
качество, внешний вид, стильный дизайн
Недоліки
не нашла
Коментар
Всегда мечтала о ванной, где были бы просторные бортики, чтоб можно было разместить разные принадлежности. Когда делали ремонт, выбрали эту ванну. Фирма известная, модель очень даже не избитая, с изюминкой, но в тоже время классическая форма. Размер хотелось, не 1,50, а чуть больше, тем более длина ванной позволяла. Купили эту ванну. Я довольна.
×

Акрилова ванна Cersanit Octavia 170x70 см : якість та візуальність ремонту

Інтернет-магазин (керамічна плитка) plitka.kiev.ua рекомендує переглянути чималий асортимент в якому міститься плитка (ванна кімната) і багато інших різновидів. Фахівці нашого сайту зможуть Вам допомогти у селекції та з доставкою. Для бажаного завершення ремонту Вам потрібно купити тумбочку під умивальник ? Нумо до каталогу і виявите кращий варіант. А якщо цікавить плитка — ціна Вам сподобається.

Акрилова ванна Cersanit Octavia 170x70 см — якісна консультація Вашого вибору

У наявності маємо душова система, купити зараз — гарна ідея, щоб зекономити час і сили на вибір відмінної продукції. Високоякісні світильники до ванни , стяжка для підлоги та подібні товари доволі часто потрібні для чудового ремонту. Вигідна ціна клінкерної плитки — у нас на сайті.

Дивитись більше

Схожі товари

Акрилова ванна Cersanit Calabria 170x110 права

Ціну і наявність уточнюйте у менеджера

Акрилова ванна Cersanit Kaliope 153x100 права

Ціну і наявність уточнюйте у менеджера

Акрилова ванна Cersanit Joanna 150x95 см ліва

Ціну і наявність уточнюйте у менеджера

Акрилова ванна Cersanit Kaliope 153x100 см ліва

Ціну і наявність уточнюйте у менеджера

Акрилова ванна Cersanit Nike 150x70 см

Ціну і наявність уточнюйте у менеджера