Унітаз Devit Iven підв. безобідковий, кришка soft-close(2уп) 3120141

Зображення з
Унітаз Devit Iven Унітаз підв. безобідковий, кришка soft-close(2уп) IVEN 3120141 білий
натисніть для збільшення

Унітаз Devit Iven підв. безобідковий, кришка soft-close(2уп) 3120141

Артикул: 393636

Унітаз Devit Iven підв. безобідковий, кришка soft-close

Найбільші складності в ремонті туалету викликає вибір сантехніки. На ринку вироби представлені у величезному асортименті. Вони виготовлені з різних матеріалів, відрізняється і спосіб їх установки.

Підвісні моделі унітазів з'явилися ще в 1980-х роках ХХ, а сьогодні вони стали максимально популярними. Вироби мають чимало переваг. Найголовніше, що потрібно врахувати при покупці, площа приміщення повинна бути достатньою, оскільки для установки буде потрібна ніша, де будуть заховані всі комунікації. 

Переваги підвісного унітаза Devit Iven безобідкового з кришкою soft-close

Італійський виробник давно зайняв нішу на ринку сантехнічних виробів. Вся його продукція відрізняється високою якістю, надійністю та естетичним зовнішнім виглядом. Один з яскравих представників колекції сантехніки унітаз Devit Iven безобідковий з кришкою soft-close, купити який можна на сайті plitka.kiev.ua. Він має масу переваг:

  • Економія простору. З усієї конструкції зовні видно тільки унітаз, тому простір виглядає більш лаконічним.
  • Надійність підвісної конструкції. Матеріали підібрані таким чином, що виріб витримує вагу до 400 кг.
  • Гігієнічність. Прибирання стає легше через те, що важкодоступні місця відсутні, підлога всюди відкрита.
  • Безшумність. Бачок, який прихований в стіні, в процесі зливу видає менше шуму, на його поверхню нанесено спеціальний матеріал, що запобігає накопиченню конденсату.

 

Подібний сантехнічний виріб вписується в інтер'єр, оформлений в стилі мінімалізм. Плитка на підлогу може мати навіть складний малюнок, її не потрібно буде різати та підбирати. Підвісний унітаз дозволяє без проблем облаштувати теплу підлогу. Висота посадки може регулюватися, її можна підібрати під всіх членів сім'ї. Виробник в комплекті з унітазом поставляє інструкцію, завдяки якій монтаж пройде швидко і безпроблемно.

Унітаз Devit Iven безобідковий з кришкою soft-close – ціна та особливості

Керамічний унітаз поставляється в комплекті з кришкою, виготовленою з дюропласту. Білосніжна глянцева поверхня прекрасно поєднується з різноманітними оздоблювальними матеріалами. Злив води відбувається горизонтально, це потрібно врахувати в процесі монтажу. Кришка закривається плавно завдяки технології soft-close. Це особливо зручно, якщо в будинку є діти. Для плавного опускання кришки досить легкого дотику пальцями, далі вплив ваги не потрібен. В процесі експлуатації важливо не намагатися зробити опускання більш швидким, інакше механізм прийде в непридатність.

Замовити унітаз Devit Iven безобідковий (кришка soft-close) дуже просто, зробити це можна онлайн або за телефоном. На сайті plitka.kiev.ua представлені не тільки якісні сантехнічні вироби, а й комплектувальні до них. При необхідності організовується доставка обраним покупцем перевізником.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Devit
Країна Італія
Колекція Iven
Установка підвісний
Комплектація кришка, унітаз
Злив води в каналізацію горизонтальний
Матеріал кераміка
Поверхня глянцева
Колір білий
Без обідка Так
Кришка до унітаза дюропласт
За типом закриття плавне закриття
Колір кришки білий
Розміри 0×0×0
Одиниця виміру шт.

Загальна оцінка товару

×

Унітаз Devit Iven підв. безобідковий, кришка soft-close(2уп) 3120141 — надійність товарів для ремонту

Магазин з продажу керамічної плитки "Плитка Київ" рекомендує переглянути обширний асортимент в якому міститься плитка для ванної кімнати і багато інших категорій. Працівники сайту допоможуть Вам у виборі та з доставкою. Для мріяного закінчення ремонту Вам потрібно купити грунтовку для стін ? Швидше до каталогу і виявите найкращий варіант. А у випадку, якщо цікавить умивальники для ванної кімнати — ціна Вам точно сподобається.

Унітаз Devit Iven підв. безобідковий, кришка soft-close(2уп) 3120141 — найкращий вибір для Вас

У наявності асортимента маємо змішувачі, купити прямо зараз — хороший варіант, щоб зекономити час на підбір ідеальної продукції. Високоякісні сифони для умивальників , вентилятор для ванної та інші товари доволі часто необхідні для чудового ремонту. Краща ціна керамічної плитки — в нашому асортименті товарів.

Дивитись більше

Пропонуємо товари

Інші товари колекції Devit Iven