Кришка для унітаза Cersanit Carina Дюропластова

Зображення з
Кришка для унітаза Cersanit Carina Дюропластова білий
натисніть для збільшення

Кришка для унітаза Cersanit Carina Дюропластова

Артикул: 211932

Ціну і наявність уточнюйте у менеджера

0 (44) 392-29-45 Замовити дзвінок

Кришка для унітазу Cersanit Carina дюропластова

Унітаз, який можна придбати за цілком доступною для споживачів вартістю, є одним з основних елементів сантехніки. Без санфаянсу не обійдеться жоден будинок, житлова квартира, офіс, магазин, кафе, ресторан, а також інші громадські та адміністративні приміщення. Однак для максимально комфортного використання сантехніки варто подбати про придбання додаткових аксесуарів.

Виробнича компанія Cersanit пропонує стильну та зручну у використанні кришку для унітаза з колекції Carina. Виготовлений з легкого та зносостійкого дюрапласту виріб відрізняється лаконічним мінімалістичним дизайном, який легко впишеться у сучасний інтер'єр.

Переваги дюропластової кришки для унітаза Cersanit Carina 

Колекція сантехніки Carina від компанії Cersanit – стильне та сучасне рішення, яке чудово впишеться в інтер'єр вашої кімнати гігієни. Крім відмінної сумісності з санфаянсом аналогічної серії, дюропластова кришка для унітаза Cersanit Carina, купити яку в Україні не складе труднощів, має такі особливості та переваги:

  • лаконічний дизайн з плавними, але ретельно вивіреними лініями;
  • глянцева поверхня дюропласту досить проста у догляді та не вимагає використання спеціальних або дорогих мийних засобів;
  • антибактеріальне покриття дозволяє запобігти скупченню на поверхні кришки для унітаза великої кількості мікробів, а також утворенню плісняви ​​та грибка.

Кріплення кришки для унітаза Cersanit Carina із дюропласту здійснюється на хромовані металеві петлі, що забезпечують звичайне закриття конструкції.

Де купити кришку для унітаза Cersanit Carina дюропластову?

На сайті plitka.kiev.ua представлений великий вибір сантехніки та комплектувальних від найкращих виробників світового ринку. Ми пропонуємо виключно якісну продукцію для обладнання ванної кімнати за найвигіднішою ціною в Україні. При цьому ми готові організувати доставку товарів не лише Києвом, а й у будь-яке з українських міст.

Для консультації з досвідченими спеціалістами інтернет-магазину, уточнення умов доставки, доступних способів оплати, а також оформлення замовлення достатньо зателефонувати нам за вказаним на сайті plitka.kiev.ua телефоном. Ми готові відповісти на всі питання, що вас цікавлять, і допомогти підібрати санфаянс, що відповідає вашим наявним вимогам, а також вашим побажанням за якістю та ціною.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Cersanit
Країна Україна
Колекція Carina
Комплектація кришка
Матеріал дюропласт
Поверхня глянцева
Колір білий
За типом закриття звичайне закриття
Петлі метал
Колір кріплень хром
Розміри 0×420×350
Антибактеріальне покриття Так
Одиниця виміру шт.

Загальна оцінка товару

×

Кришка для унітаза Cersanit Carina Дюропластова — надійність товарів для ремонту

Магазин керамічної плитки Plitka Kiev рекомендує переглянути обширний асортимент в якому міститься керамічна плитка у ванну кімнату та інші варіанти. Спеціалісти нашого сайту мають змогу Вам допомогти у селекції та доставці. Для двогожданного завершення ремонту Вам потрібно купити гідромасажний бокс ? Завітайте до каталогу і виявите найкращий варіант. А за обставин, якщо цікавить плитка полова — ціна Вас здивує.

Кришка для унітаза Cersanit Carina Дюропластова — найкращий вибір для Вас

У наявності магазина є джакузі, купити прямо зараз — хороша ідея, щоб зекономити сили і час на підбір ідеальної продукції. Якісні змішувачі для умивальника , скло для ванної та інші товари доволі часто необхідні для здійснення ремонту. Краща ціна ванни — лише у нас.

Дивитись більше