Змішувач до ванни Kludi Zenta 386709175

Зображення з
Змішувач до ванни Kludi Zenta 386709175 сріблястий
натисніть для збільшення

Змішувач до ванни Kludi Zenta 386709175

Артикул: 135345

Змішувач для ванни Kludi Zenta – класична форма та чіткі пропорції

Вибрати змішувач для ванної кімнати не так легко. Сучасні виробники випускають тисячі моделей, важливо вибрати міцну та надійну, яка прослужить не один рік. Крім того, змішувач повинен мати привабливий вигляд, поєднуватися з рештою сантехніки та меблів.

Одним із найвідоміших виробників сантехнічного обладнання є німецька компанія Kludi. У процесі виробництва повністю контролюється якість виробів. Застосовуються лише якісні матеріали, що відрізняються підвищеною міцністю. Завдяки власним розробкам компанії вироби служать упродовж тривалого часу.

Особливості змішувача для ванни Kludi Zenta

Виріб відрізняється бездоганними технічними параметрами. Біле хромоване покриття корпусу чудово поєднується з інтер'єром сучасної ванної кімнати. Змішувач характеризують геометричні форми. Відмінною особливістю є розміщення прямо прямокутного виливу – паралельно плоскій ергономічній рукоятці. Для того, щоб закрити монтажні отвори, скористалися круглими об'ємними відбивачами.

Змішувач також відрізняється:

  • класом витрати води СВ;
  • захистом від зворотного струму;
  • аератором М 24х1;
  • одноважільним вентилем;
  • прямокутним важелем.

Параметри виробу представлені шириною 186 мм, довжиною 172 мм, довжиною ручки 77 мм. Завдяки аератору струмінь води стає більш об'ємним через насичення її бульбашками повітря.

Купити змішувач для ванни Kludi Zenta швидко та вигідно можна на сайті plitka.kiev.ua. Усі питання можна уточнити у співробітників інтернет-магазину за телефоном. Товар можна забрати на складі або оформити доставку до будь-якої точки країни.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Kludi
Країна Німеччина
Колекція Zenta
Тип монтажу настінний
Вид монтажу зовнішній
Висота змішувача низький
Застосування змішувач
Матеріал латунь
Поверхня хром
Важіль прямокутний
Установка 2 отвори
Вентиль одноважельний
Колір сріблястий

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до ванни Kludi Zenta 386709175 — якість Вашого ремонту

Інтернет-магазин плитки "Плитка Київ" рекомендує звернути увагу на великий асортимент в якому представлена плитка для ваної і багато інших категорій. Працівники інтернет-магазину будуть раді допомогти у виборі та методах доставки. Для мріяного завершення ремонту Вам потрібно купити клінкер ? Швидше до каталогу і віднайдете підходящий варіант. А у випадку, якщо цікавить плитка до ванної кімнати — ціна Вас здивує.

Змішувач до ванни Kludi Zenta 386709175 — швидка доставка і комфорт замовлення

У наявності асортимента маємо керамічна плитка, купити зараз — чудовий варіант, щоб зекономити сили на вибір ідеальної продукції. Якісні аксесуари у ванну кімнату , тумба під раковину та інші товари часто потрібні для здійснення ремонту. Краща ціна на ванну — у нас на сайті.

Дивитись більше

Інші товари колекції Kludi Zenta