Змішувач до ванни Devit Country 23177125

Зображення з
Змішувач до ванни Devit Country 23177125 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до ванни Devit Country 23177125 хром
натисніть для збільшення

Змішувач до ванни Devit Country 23177125

Артикул: 161970

Стильний і надійний змішувач для ванни Devit Country

Мінімалізм у моді вже не перший рік, особливо популярний цей стиль під час оформлення ванних кімнат. Прості форми не відвертають уваги від загального інтер'єру, а функціональні особливості та якісне складання гарантують тривалий експлуатаційний ресурс змішувача.

Серед численних виробників особливою довірою покупців користується італійський бренд Devit. Співробітники проходять регулярне стажування, відвідують профільні виставки. Власні інженерні та дизайнерські бюро дозволяють розробляти та впроваджувати нові ергономічні рішення для максимальної зручності використання сантехнічного обладнання. Не зупиняючись на досягнутому, ми пропонуємо нові рішення для обладнання для гігієнічних процедур.

Від чого залежить вартість змішувача для ванни Devit Country?

Ця лінійка відрізняється чіткими формами, одноважільна модель дозволяє використовувати душ без особливих складнощів. Регулювати температуру можна плавним поворотом, високоякісне складання гарантує тривалий експлуатаційний ресурс приладу. Традиційний настінний тип монтажу не викликає жодних труднощів навіть у недосвідчених фахівців.

Високоякісний латунний сплав у актуальному кольорі хром має стильний та елегантний вигляд. Серед інших переваг моделі:

  • керамічні картриджі;
  • монтаж на два отвори;
  • ексцентрики для якісного кріплення;
  • модна кубічна форма змішувача.

На сторінках електронного каталогу компанії Plitka.kiev можна замовити змішувач для ванни в повній комплектації, а також окремі елементи або аксесуари у ванну кімнату від відомих виробників. Гарантуємо відповідність товару всім заявленим характеристикам.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Devit
Країна Італія
Колекція Country
Тип монтажу настінний
Вид монтажу зовнішній
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Важіль прямокутний
Установка 2 отвори
Вентиль одноважельний
Підведення води 1/2
Тип картриджу керамічний
Комплектація ексцентрики
Стиль мінімалізм
Колір хром

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до ванни Devit Country 23177125 — надійність товарів для ремонту

Інтернет-магазин керамічної плитки "Плитка Київ" рекомендує звернути увагу на чималий асортимент в якому міститься керамічна плитка у ванну кімнату і інші варіанти. Працівники сайту зможуть Вам допомогти у виборі та доставці. Для довгоочікуваного завершення ремонту Вам потрібно купити скляну шторку для ванни ? Заходьте до каталогу і знайдете кращий варіант. А якщо цікавить керамічна плитка для підлоги — ціна змусить Вас задуматись.

Змішувач до ванни Devit Country 23177125 — найкращий вибір для Вас

У наявності каталога є дзеркало в кімнату, купити зараз — чудова ідея, щоб зекономити час і сили на пошук відмінної продукції. Високоякісні умивальники в ванну кімнату , змішувач для біде та схожі товари доволі часто необхідні для реалізації ремонту. Найдоступніша ціна на стяжку підлоги — на нашому ресурсі.

Дивитись більше