Змішувач до ванни Axor Citterio 36416000

Зображення з
Змішувач до ванни Axor Citterio 36416000 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до ванни Axor Citterio 36416000 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до ванни Axor Citterio 36416000 хром
натисніть для збільшення

Змішувач до ванни Axor Citterio 36416000

Артикул: 343915

Товар доставляється тільки під замовлення

Уточніть ціну у менеджера:
0 (44) 392-29-45 Замовити дзвінок

Змішувач для ванни Axor Citterio — стриманий та елегантний дизайн

Можливості оформлення сантехнічного приміщення обмежуються лише виділеним на нього бюджетом. Різноманітність представлених у спеціалізованих магазинах товарів здатна задовольнити найвибагливішого споживача. Для тих, хто цінує красу та комфорт, відомий дизайнер Антоніо Чіттеріо пропонує свої колекції сантехнічного обладнання у стилі мінімалізм.

Ці вироби відрізняє точна геометрія та бездоганне виконання німецькою компанією AXOR. Оскільки особисті переваги у замовників різняться, у колекції можна знайти змішувачі всіх типів монтажу та керування. Для просторої ванної можна вибирати ексклюзивні окремі моделі. Вони мають оригінальний вигляд і надають санвузлу особливого шарму.

Замовити змішувач для ванни Axor Citterio на сайті plitka.kiev.ua

Не тільки зовнішні характеристики спонукають цінителів комфорту купувати ці сантехнічні прилади, за функціональністю вони нічим не поступаються дизайну. Серед основних переваг можна назвати:

  • Air Power від Hansgrohe ця технологія передбачає змішування потоку води з повітрям, шляхом чого потік стає м'якшим, об'ємнішим, а також економиться водний ресурс;
  • QuickClean допомагає господаркам з легкістю впоратися з такими неприємними явищами, як вапняний наліт та бруд, достатньо протерти гнучкі силіконові вставки.

Щоб змішувач не викликав питань під час використання, перед покупкою варто поцікавитися такими моментами, як тип і довжина виливу, технологія монтажу, особливості регулювання напору. В інтернет-магазині Plitka.kiev.ua вам з радістю презентують всю інформацію, що цікавить, доступною мовою. Ми пропонуємо перевірену продукцію за найпривабливішими цінами.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Axor
Країна Німеччина
Колекція Citterio
Тип монтажу окремо розташовані/підлога
Вид монтажу зовнішній
Висота змішувача високий
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Важіль квадратний
Установка 1 отвір
Вентиль двухвентильний
Підведення води 1/2
Для високих раковин і раковин-чаш Так
Тип картриджу керамічний
Комплектація вилив, душовий шланг, ручний душ, штанга
Стиль мінімалізм
Колір хром
Гарантія 5 років
На електроніку, комплектующі, шланги, ручні души - 2 роки

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до ванни Axor Citterio 36416000 — чудовий вибір для ремонту

Магазин керамічної плитки plitka.kiev.ua рекомендує звернути увагу на обширний асортимент в якому включається плитка керамічна для ванної кімнати та багато інших різновидів. Фахівці нашого магазину допоможуть Вам у селекції та методах доставки. Для довгоочікуваного закінчення ремонту Вам потрібно купити піддон для душової ? Нумо до каталогу і знайдете підходящий варіант. А за обставин, якщо цікавить плитка керамічна — ціна змусить Вас задуматись.

Змішувач до ванни Axor Citterio 36416000 — гарна ідея покупки в магазині Plitka-Kiev

У наявності асортимента є душова кабіна, купити зараз — чудовий варіант, щоб зекономити час і сили на пошук відмінної продукції. Високоякісні раковини у ванну , душова гарнітура й інші товари часто необхідні для реалізації ремонту. Найвигідніша ціна умивальників — в нашому інтернет-магазині.

Дивитись більше

Готові інтер'єрні рішення