Змішувач до раковини Kludi Zenta 382509175

Зображення з
Змішувач до раковини Kludi Zenta 382509175 білий,хром
натисніть для збільшення
Змішувач до раковини Kludi Zenta 382509175 білий,хром
натисніть для збільшення

Змішувач до раковини Kludi Zenta 382509175

Артикул: 158061

Змішувач для раковини Kludi Zenta – якість, що перевірена роками

При виборі змішувача для раковини слід звернути увагу на різні параметри. Він повинен бути міцним і надійним, тому що виріб регулярно використовуватиметься на кухні та у ванній. Змішувач для раковини Kludi Zenta – чудовий вибір. Вся продукція, яка виготовлена німецьким виробником, відрізняється найвищою якістю, зносостійкістю, функціональністю, стильністю та витонченим дизайном, тривалим періодом служби.

При виготовленні змішувача використовуються надійні матеріали, залучені новітні технології. Виріб має привабливий вигляд, у ньому поєднуються геометричні форми та плавні лінії.

Чим відрізняється змішувач Kludi Zenta?

Латунний змішувач відрізняється глянцевою хромованою поверхнею, яка чудово поєднується із сучасними раковинами. Переваги виробу полягають у:

  • міцності;
  • довговічності;
  • зносостійкості;
  • зручності використання;
  • багатофункціональності;
  • ергономічному дизайні;
  • економічності.

Безшумна робота гарантована завдяки наявності керамічного картриджа. Вбудований аератор дозволяє економити воду, насичує її киснем, робить струмінь м'яким та об'ємним.

Установка монтується на раковину, для цього достатньо одного отвору. Підведення води – 3/8. Зручне керування здійснюється за допомогою джойстикового важеля.

Змішувач Kludi Zenta має чудовий вигляд у приміщенні, яке оформлене у стилі мінімалізм. Прості лінії роблять його елегантним, наголошують на стилі.

Купити змішувач на раковину Kludi Zenta можна на сайті plitka.kiev.ua. Консультанти дадуть відповіді на всі запитання в телефонному режимі. За бажанням буде організована доставка до будь-якої точки України.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Kludi
Країна Німеччина
Колекція Zenta
Тип монтажу на раковину/мийку/стільницю
Вид монтажу зовнішній
Висота змішувача низький
Застосування змішувач
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Донний клапан Так
Важіль джойстик
Установка 1 отвір
Вентиль одноважельний
Підведення води 3/8
Тип картриджу керамічний
Комплектація шланги для підведення води
Стиль мінімалізм
Колір білий, хром

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до раковини Kludi Zenta 382509175 : красивий та надійний ремонт

Магазин керамічної плитки Plitka Kiev рекомендує проглянути широкий асортимент в якому включається керамічна плитка на підлогу та інші різновиди. Працівники нашого магазину допоможуть Вам у підборі та доставці. Для двогожданного закінчення ремонту Вам потрібно купити плитку до ванни ? Заходьте до каталогу і знайдете кращий варіант. А за умов, якщо цікавить плитка керамограніт — ціна Вас приємно здивує.

Змішувач до раковини Kludi Zenta 382509175 — швидкість доставки та зручність замовлення

У наявності каталога маємо душова система, купити зараз — чудовий варіант, щоб зекономити сили і час на пошук ідеальної продукції. Якісні аксесуари для ванної кімнати , кухонний змішувач та інші товари часто необхідні для чудового ремонту. Вигідна ціна на умивальники — в нашому інтернет-магазині.

Дивитись більше

Інші товари колекції Kludi Zenta