Змішувач до душу Devit Country 33177125

Зображення з
Змішувач до душу Devit Country 33177125 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до душу Devit Country 33177125 хром
натисніть для збільшення

Змішувач до душу Devit Country 33177125

Артикул: 161971

Devit Country  — відмінний змішувач для душу

Гарний санвузол, що не потребує особливих аксесуарів та прикрас, перетворився на досить популярний дизайн ванної кімнати у стилі мінімалізм. Лаконічність у кожній деталі, нічого зайвого, лише чистота, практичність та комфорт. Сучасні клієнти все частіше перебувають у пошуку саме таких змішувачів для душу, раковини, біде без особливих надмірностей у дизайні. При цьому цінується надійність, стабільність у роботі та зручність щоденних водних процедур.

Італійський виробник якісної та популярної у всій Європі сантехніки Devit відрізняється серед величезної кількості подібних брендів особливим підходом до цінової політики. Компанія цінує кожного свого клієнта, саме тому представляє до уваги споживачів змішувачі різних цінових категорій. При цьому будь-який кран бренду славиться відмінною якістю та довговічністю.

Основні характеристики сантехніки Devit Country

Змішувач для душу Devit Country – це втілення всіх сучасних напрацювань у світі сантехніки та актуального дизайну, який можна купити за демократичною ціною в інтернет-магазині plitka.kiev.ua.

Любителі водних процедур в образі душу оцінять якість змішувачів від Devit з колекції Country. Лаконічність форм та внутрішнє наповнення конструкції крана забезпечують стабільну подачу води та легке регулювання температури. Головними перевагами цього змішувача можна вважати:

  • зручну форму важеля;
  • кольорові індикатори гарячої та холодної води;
  • міцний латунний корпус;
  • глянцеве покриття, що не стирається;
  • надійність керамічного картриджа;
  • довговічність конструкції.

Важливим фактором при покупці змішувача на душ є наявність в комплекті ексцентриків - своєрідних перехідників для закріплення на труби різного діаметру.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Devit
Країна Італія
Колекція Country
Тип монтажу настінний
Вид монтажу зовнішній
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Важіль прямокутний
Установка 2 отвори
Вентиль одноважельний
Підведення води 1/2
Тип картриджу керамічний
Комплектація ексцентрики
Стиль мінімалізм
Колір хром

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до душу Devit Country 33177125 — прекрасний вибір для ремонту

Магазин керамічної плитки Plitka Kiev рекомендує звернути увагу на обширний асортимент в якому налічується керамічна плитка для ванної , а також багато інших категорій. Консультанти нашого сайту мають змогу Вам допомогти у підборі та з доставкою. Для мріяного закінчення ремонту Вам потрібно купити пенал у ванну кімнату ? Заходьте до каталогу і виявите кращий варіант. А за умов, якщо цікавить рушникосушка — ціна Вам точно сподобається.

Змішувач до душу Devit Country 33177125 — швидкість доставки та зручність замовлення

У наявності каталога маємо дзеркало для ванної кімнати, купити зараз — гарна ідея, щоб зекономити час і сили на вибір відмінної продукції. Якісні сифони , суміш для стяжки пола та схожі товари часто необхідні для здійснення ремонту. Найкраща ціна ванної — у нас на сайті.

Дивитись більше