Змішувач для біде Devit Sheffield 43916133

Зображення з
Змішувач для біде Devit Sheffield 43916133 хром
натисніть для збільшення
Змішувач для біде Devit Sheffield 43916133 хром
натисніть для збільшення

Змішувач для біде Devit Sheffield 43916133

Артикул: 311450

Відмінна модель у своїй серії — змішувач для біде Devit Sheffield, який варто купити для санвузла

У пошуках кращої сантехніки та деталей, які є не лише її робочим функціоналом, а також виявом стилю виробника, люди можуть витратити багато вільного часу. Найкраще рішення — звернутися в інтернет-магазин Плитка.Киев, де кожен охочий, за будь-якого бюджету може вибрати та купити таку модель, як змішувач для біде Devit Sheffield. Цей варіант вартий уваги будь-якого покупця, тому що, крім основних якостей, він має ще й відмінну вартість. Якщо вам потрібно купити надійну річ з чудовим зовнішнім виглядом — зробіть вибір на користь цього змішувача від одного з найвідоміших виробників.

Чому варто замовити змішувач для біде Devit Sheffield?

Чудова деталь у серії сантехніки Devit Sheffield, у колекції також можна вибрати гарну ванну або лаконічно виготовлений унітаз, є скромним, але чудовим виробом. Зверніть увагу, що модель з латуні зовні виготовлена в хромовому виконанні - світла гладка поверхня, з приємним ніжним відблиском. Але і пристрій змішувача приверне увагу споживача:

  • плавна лінія виливу з фільтром;
  • гарні хрестові важелі;
  • наявність керамічного картриджа;
  • установка на 1 отвір;
  • наявність шлангів у комплекті.

Відмінна якість та доступна ціна змішувача для біде Devit Sheffield будуть перевагами у порівнянні з іншими моделями у стилі мінімалізм. Сьогодні такі варіанти дуже популярні, вони компактні, прості у використанні та дуже надійні. Саме тому вам варто замовити змішувач для біде Devit Sheffield за нашим каталогом з доставкою по всіх містах України.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Devit
Країна Італія
Колекція Sheffield
Тип монтажу на біде
Вид монтажу зовнішній
Висота змішувача низький
Матеріал латунь
Поверхня гладка
Важіль хрестові
Установка 1 отвір
Вентиль двухвентильний
Підведення води 1/2
Тип картриджу керамічний
Комплектація смеситель для биде, шланги для підведення води
Стиль мінімалізм
Колір хром

Загальна оцінка товару

×

Змішувач для біде Devit Sheffield 43916133 — прекрасний вибір для ремонту

Інтернет-магазин аксесуарів для ванної кімнати Plitka Kiev рекомендує звернути увагу на чималий асортимент в якому налічується керамічна плитка у ванну і багато інших варіантів. Консультанти сайту зможуть Вам допомогти у виборі та доставці. Для бажаного довершення ремонту Вам потрібно замовити керамічну плитку ? Завітайте до каталогу і знайдете кращий варіант. А якщо цікавить змішувач для біде — ціна Вам точно сподобається.

Змішувач для біде Devit Sheffield 43916133 — гарна ідея покупки в магазині Plitka-Kiev

У наявності магазина маємо плитка керамічна, купити зараз — хороший варіант, щоб зекономити час і сили на підбір відмінної продукції. Якісні душові кабіни самбір , пенал у ванну кімнату та подібні товари часто потрібні для реалізації ремонту. Доступна ціна на плитку для підлоги — в нашому інтернет-магазині.

Дивитись більше