Зовнішня частина змішувача: Kludi E2 496500575

Зображення з
Зовнішня частина змішувача: Kludi E2 496500575 хром
натисніть для збільшення
Зовнішня частина змішувача: Kludi E2 496500575 хром
натисніть для збільшення

Зовнішня частина змішувача: Kludi E2 496500575

Артикул: 302459

Настінний змішувач Kludi E2 — функціональний мінімалізм у дії

Практичний та надійний змішувач — це запорука вашого щоденного комфорту. Для того, щоб ваш стабільний темп життя залишався стабільним без несподіваних випадків у вигляді зламання сантехніки, протікання кранів, під час ремонту необхідно дуже ретельно підбирати змішувачі, орієнтуючись не тільки на зовнішній вигляд і приємну ціну.

Інвестиція в якісну сантехніку — це ваш спокій та безперебійне, економічне споживання води. Німецьке виробництво сантехніки Kludi славиться в країнах Європи як один із найвідповідальніших виробників ефективних змішувачів та аксесуарів для санвузлів відмінної якості.

Важливі властивості змішувачів Kludi

В інтернет-магазині plitka.kiev.ua можна купити змішувач Kludi із колекції E2 за вигідною ціною та замовити доставку товару в будь-яке місто України. Мінімалістичний дизайн та лаконічні прямокутні форми підкреслять сучасний стиль оформлення вашої ванної кімнати. Змішувач Kludi E2 має багато переваг:

  • виготовлений із довговічної латуні;
  • має не стиране хромоване покриття;
  • обладнаний одним функціональним важелем;
  • керамічний картридж забезпечує миттєву подачу води.

Латунь можна по праву вважати міцним, зносостійким матеріалом для виготовлення сантехніки. Цей сплав не піддається корозії та витримує багато років експлуатації у постійному контакті з водою. Латунні втулки, різьблення або букси служать набагато довше за металопластикові або залізні елементи. "Клуді" у своїй колекції Е2 переважно використовують латунний сплав, покритий надійним шаром хромованого глянцю, стійкого до подряпин та чищення спеціальними хімічними засобами. Зовнішня частина змішувача Kludi E2 — це актуальний та надійний варіант крана для гарної та функціональної ванної кімнати.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Kludi
Країна Німеччина
Колекція E2
Тип монтажу настінний
Вид монтажу зовнішній
Матеріал латунь
Поверхня гладка, глянцева
Важіль прямокутний
Установка 1 отвір
Вентиль одноважельний
Тип картриджу керамічний
Комплектація внешняя часть смесителя
Стиль мінімалізм
Колір хром

Загальна оцінка товару

×

Зовнішня частина змішувача: Kludi E2 496500575 : красивий та надійний ремонт

Магазин з продажу керамічної плитки "Плитка Київ" рекомендує проглянути обширний асортимент в якому представлена керамічна плитка для ванних кімнат і інші варіанти. Працівники нашого інтернет-магазину будуть раді допомогти у виборі та методах доставки. Для двогожданного закінчення ремонту Вам потрібно купити сіфон ? Швидше до каталогу і виявите найкращий варіант. А за умов, якщо цікавить душові кабіни — ціна Вам точно сподобається.

Зовнішня частина змішувача: Kludi E2 496500575 — швидкість доставки та зручність замовлення

У наявності є меблі в ванну кімнату, купити зараз — хороший варіант, щоб зекономити час і сили на підбір відмінної продукції. Високоякісні світильники в ванну кімнату , сифон до ванни та схожі товари часто необхідні для здійснення ремонту. Краща ціна на плитку для кухні — в нашому асортименті товарів.

Дивитись більше