Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Talis S 32475000

Зображення з
Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Talis S 32475000 хром
натисніть для збільшення
Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Talis S 32475000 хром
натисніть для збільшення

Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Talis S 32475000

Артикул: 28822

Товар доставляється тільки під замовлення

Уточніть ціну у менеджера:
0 (44) 392-29-45 Замовити дзвінок

Зовнішня частина змішувача від Hansgrohe Talis S — найкращий вибір

На світовому ринку продукція німецької компанії Hansgrohe вже давно здобула найкращу репутацію. Якщо потрібен змішувач зручний, надійний, простий у користуванні, то це саме те, що потрібно. Hansgrohe використовує лише матеріали високої якості, дає гарантію на продукцію, дивує сміливими стилістичними рішеннями. Товар від цього бренду впишеться у будь-який інтер'єр.

Позитивні властивості змішувача Hansgrohe Talis S

Колекції сантехніки від Hansgrohe відразу відрізняються стильністю та привабливістю. Зовнішня частина змішувача славиться покриттям із хрому, який рятує від іржі, вапняних патьоків, а глянцева поверхня спрощує догляд. Одноважільний варіант дозволяє користуватися тільки ручкою, важіль є стрижнем, що дозволяє легко регулювати температуру води.

Інші відмінні риси зовнішньої частини змішувача Hansgrohe Talis S:

  • вдала комплектація;
  • просте встановлення;
  • керамічний картридж.

У картриджних змішувачах встановлені спеціальні керамічні пластинки з отворами, важіль змушує їх змінювати положення. А плавність, яку забезпечує силіконове мастило, дозволяє легко регулювати тиск і температуру води. Такі моделі відрізняються не лише варіативним дизайном, а й зручністю застосування.

Замовити та купити справжній товар від німецького виробника Hansgrohe реально на сайті plitka.kiev.ua, де представлена ​​продукція тільки від надійних виробників. Оформити замовлення на зовнішню частину змішувача Hansgrohe Talis S можна через форму, інтернет-магазин обслуговує усі міста України. Доставкою займаються логістичні компанії, у Києві можна забрати покупку самостійно на складі, погодивши дату та час з менеджером.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Hansgrohe
Країна Німеччина
Колекція Talis S
Тип монтажу настінний
Вид монтажу вбудований
Застосування змішувач
Матеріал латунь, пластик
Поверхня глянцева
Важіль стрижень
Установка 2 отвори
Вентиль одноважельний
Підведення води 3/4
Тип картриджу керамічний
Комплектація розетки, рукоятка
Стиль мінімалізм
Колір хром
Гарантія 24 мес. от производителя

Загальна оцінка товару

×

Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Talis S 32475000 : красивий та надійний ремонт

Магазин з продажу керамічної плитки plitka.kiev.ua представляє великий асортимент в якому включається плитка в ванну кімнату , а також багато інших категорій. Консультанти магазину будуть раді допомогти у виборі та методах доставки. Для мріяного довершення ремонту Вам потрібно купити меблі для ванної кімнати ? Швидше до каталогу і виявите кращий варіант. А у випадку, якщо цікавить меблі для ванної кімнати — ціна Вас приємно здивує.

Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Talis S 32475000 — якісна консультація Вашого вибору

У наявності магазина маємо керамограніт, купити прямо зараз — чудовий варіант, щоб зекономити сили і час на підбір відмінної продукції. Високоякісні світильники до ванни , раковина для ванної кімнати та інші товари часто потрібні для здійснення ремонту. Краща ціна душові кабіни — лише у нас.

Дивитись більше