Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Shower Select S 15744000

Зображення з
Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Shower Select S 15744000 хром
натисніть для збільшення
Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Shower Select S 15744000 хром
натисніть для збільшення

Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Shower Select S 15744000

Артикул: 274996

Товар доставляється тільки під замовлення

Уточніть ціну у менеджера:
0 (44) 392-29-45 Замовити дзвінок

Зовнішня частина змішувача: перевірена німецька якість

Продукція від німецьких виробників вже багато років славиться високою якістю виготовлення, це стосується й обладнання для дому. У цій сфері впевнено тримається у лідерах компанія Hansgrohe, вироби відрізняються оригінальним стилем, легко вписуються у будь-який інтер'єр. При ремонті ванної кімнати або кухні фахівці рекомендують вибрати Hansgrohe Shower Select S, який прослужить довго та надійно.

Переваги змішувачів Hansgrohe Shower Select S

Кожен покупець шукає сантехніку, яка прослужила б не один рік, не піддавалася іржі, була зручною як для дітей, так і для дорослих. За всіма параметрами підходить продукція Hansgrohe, оскільки вона виготовлена ​​із матеріалів високої якості, із застосуванням найсучасніших технологій.

Змішувачі Hansgrohe Shower Select S приваблюють тим, що мають:

  • зручну комплектацію;
  • глянцеву поверхню;
  • хромоване покриття.

Зручність у використанні, ергономічність, простота – основні параметри яких дотримуються німецькі фахівці. Одноважільні змішувачі підкорюють тим, що керувати ними можна за допомогою єдиної ручки, температуру води регулювати набагато легше. Хромове покриття забезпечує захист від іржі та вапняного нальоту, зберігає гарний вигляд.

Купити за вигідною ціною зовнішню частину змішувача Hansgrohe Shower Select S, не побоюючись підробки, можна на сайті plitka.kiev.ua, де представлені товари тільки від відомих торгових марок. Компанія пропонує гарантію від виробника до 5 років, на зовнішню частину змішувача Hansgrohe Shower Select S вона становить 2 роки. Оформити замовлення можна на сайті, якщо виникають проблеми з вибором, завжди готові допомогти порадою досвідчені консультанти. Посилки відправляються по всій Україні, у Києві доступний самовивіз.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Hansgrohe
Країна Німеччина
Колекція Shower Select S
Тип монтажу настінний
Вид монтажу вбудований
Матеріал латунь, пластик
Поверхня глянцева
Важіль закруглений
Установка 1 отвір
Термостат Так
Вентиль одноважельний
Комплектація розетки, рукоятка
Стиль мінімалізм
Колір хром
Гарантія 24 мес. от производителя

Загальна оцінка товару

×

Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Shower Select S 15744000 — купуйте з впевненістю у якості

Магазин керамічної плитки plitka.kiev.ua представляє чималий асортимент в якому налічується керамічна плитка для ванних кімнат і багато інших варіантів. Спеціалісти нашого інтернет-магазину допоможуть Вам у селекції та методах доставки. Для двогожданного завершення ремонту Вам потрібно купити керамічну плитку ? Нумо до каталогу і віднайдете підходящий варіант. А за обставин, якщо цікавить плитка до ванни — ціна Вас здивує.

Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Shower Select S 15744000 — кращий варіант для Вашого ремонту

У наявності асортимента маємо ванна, купити прямо зараз — хороша ідея, щоб зекономити сили і час на пошук ідеальної продукції. Якісні кабіни душові , пісуари та подібні товари часто необхідні для здійснення ремонту. Краща ціна плитки в ванну — в нашому інтернет-магазині.

Дивитись більше

Інші товари колекції Hansgrohe Shower Select S