Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Shower Select S 15743000

Зображення з
Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Shower Select S 15743000 хром
натисніть для збільшення
Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Shower Select S 15743000 хром
натисніть для збільшення
Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Shower Select S 15743000 хром
натисніть для збільшення

Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Shower Select S 15743000

Артикул: 275001

Ціна товару на 18 кві 2024 Є в наявності

41 868,00 грн

Ціна: 35 169,00 грн

Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Shower Select S

Змішувач для ванної або кухні – пристрій, який постійно експлуатується, тому кожен покупець шукає міцний та надійний товар. Важливо також, щоб змішувачі були зручними як для дітей, так і для дорослих.

Всім цим вимогам відповідають вироби німецької компанії Hansgrohe, яка спеціалізується не лише на випуску обладнання для дому, але й займається розробкою нових технологій. Для виготовлення змішувачів, у тому числі й серії Shower Select S, використовуються матеріали найвищої якості, над дизайном та конструкцією попрацювали одні з найкращих фахівців. Вироби прості в управлінні, не вимагають особливого догляду, але гарантують власникам повний комфорт при використанні.

Особливості змішувачів Hansgrohe Shower Select S:

  • закруглений важіль;
  • покриття із хрому;
  • глянцева поверхня;
  • одноважільний вентиль.

Всі ці параметри роблять виріб зручним та ергономічним. Покриття з хрому дозволяє зовнішній частині змішувача не тільки довго зберігати гарний вигляд, а також захищає від іржі та вапняного нальоту. Для Hansgrohe характерні цікаві стилістичні рішення, які вписуються в будь-який інтер'єр, серію Shower Select S відрізняє мінімалізм.

Оформити замовлення та купити якісний товар від бренду Hansgrohe можна на сайті plitka.kiev.ua, ціна на продукцію – помірна. Компанія працює лише з надійними виробниками, гарантія на зовнішню частину змішувача колекції Shower Select S надається на 2 роки. Після заповнення форми з клієнтом зв'язуються досвідчені консультанти, які допоможуть вибрати потрібну модель. Замовлення надсилаються всіма містами України, доставку беруть на себе логістичні компанії. Жителям Києва надається можливість самовивезення.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Hansgrohe
Країна Німеччина
Колекція Shower Select S
Тип монтажу настінний
Вид монтажу вбудований
Матеріал латунь, пластик
Поверхня глянцева
Важіль закруглений
Установка 2 отвори
Термостат Так
Вентиль одноважельний
Комплектація розетки, рукоятка
Стиль мінімалізм
Колір хром

Загальна оцінка товару

×

Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Shower Select S 15743000 — надійність товарів для ремонту

Інтернет-магазин керамічної плитки Plitka Kiev рекомендує звернути увагу на широкий асортимент в якому налічується керамічна плитка у ванну , а також інші різновиди. Працівники інтернет-магазину зможуть Вам допомогти у селекції та з доставкою. Для двогожданного довершення ремонту Вам потрібно купити пенал у ванну кімнату ? Швидше до каталогу і виявите підходящий варіант. А якщо цікавить плитка-мозаїка — ціна Вас здивує.

Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Shower Select S 15743000 — гарна ідея покупки в магазині Plitka-Kiev

У наявності асортимента є унітаз, купити зараз — прекрасний варіант, щоб зекономити час на вибір відмінної продукції. Якісні зеркала в ванну кімнату , тумба під раковину та схожі товари часто необхідні для реалізації ремонту. Краща ціна на керамічну плитку — на сайті Plitka-Kiev.

Дивитись більше