Раковина Devit Allround 1514137 на стільницю

Зображення з
Раковина Devit Allround 1514137 ALLROUND Раковина на стільницю білий
натисніть для збільшення
Раковина Devit Allround 1514137 ALLROUND Раковина на стільницю білий
натисніть для збільшення

Раковина Devit Allround 1514137 на стільницю

Артикул: 360406

Ціна товару на 20 кві 2024 Є в наявності

Ціна: 4 284,00 грн

Раковина Devit Allround – якісна італійська сантехніка

Устаткування ванної кімнати найкраще здійснювати, використовуючи якісну сантехніку. Італійський бренд Devit відмінно підходить для вирішення такого завдання, оскільки випускає тільки якісні товари. Це практичні та стильні рішення як для великих, так і для маленьких приміщень. Дизайн виробів відрізняється простотою і практичністю, що робить їх універсальними для різних видів інтер'єру.

Раковина Devit Allround - це функціональне придбання для ванної кімнати. Вона допоможе зробити приміщення привабливим і доповнить загальний стиль. Італійська якість направлена на тривалий термін служби, а також тривале збереження привабливості зовнішнього вигляду. Купити раковину Devit Allround у ванну в Україні можна за доступною вартістю в інтернет-магазині Plitka.kiev.ua, де зібрані найкращі товари для оформлення санвузла.

Особливості раковини Devit Allround

Раковина для ванної Devit Allround відрізняється безліччю особливостей, крім відмінної якості. Купівля цього предмета сантехніки дозволяє користуватися такими перевагами:

  • стильний дизайн мінімалізму;
  • установка здійснюється на стільницю;
  • матеріал виробу кераміка;
  • глянцева поверхня виконана за спеціальною технологією, завдяки цьому вся волога перетворюється в краплі та стікає в каналізацію, не залишаючи бруду;
  • зручна кругла форма;
  • колекційна модель;
  • відрізняється міцністю і функціональністю;
  • практичність в експлуатації.

Якщо є необхідність купити раковину у ванну кімнату без змішувача, дана модель є найкращим рішенням. Завдяки своїй конструкції, раковина може бути розташована з максимальним комфортом для застосування. При цьому можна самостійно підібрати змішувач під дизайн кімнати або з урахуванням особистих переваг.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Devit
Країна Італія
Колекція Allround
Колір білий
Кількість отворів для змішувача без отвору
Установка на стільницю
Глибина 0
Ширина 0
Висота 0
Форма кругла
Матеріал кераміка
Поверхня глянцева
Стиль мінімалізм

Загальна оцінка товару

×

Раковина Devit Allround 1514137 на стільницю : якість та візуальність ремонту

Інтернет-магазин плитки Plitka Kiev рекомендує проглянути обширний асортимент в якому міститься плитка керамічна для кухні і багато інших категорій. Менеджери інтернет-магазину будуть раді допомогти у селекції та з доставкою. Для мріяного закінчення ремонту Вам потрібно купити клінкер ? Швидше до каталогу і віднайдете кращий варіант. А за обставин, якщо цікавить інсталяція-унітаз — ціна Вас здивує.

Раковина Devit Allround 1514137 на стільницю — гарна ідея покупки в магазині Plitka-Kiev

У наявності сайта є ванна, купити зараз — хороший варіант, щоб зекономити сили і час на підбір відмінної продукції. Високоякісні меблі (ванна кімната) , набір для душу та подібні товари часто потрібні для реалізації ремонту. Найвигідніша ціна плитки на підлогу — у нас на сайті.

Дивитись більше

Пропонуємо товари

Інші товари колекції Devit Allround

Готові інтер'єрні рішення