Раковина Cersanit Cersania 55 см

Зображення з
Раковина Cersanit Cersania 55 см білий
натисніть для збільшення
Раковина Cersanit Cersania 55 см білий
натисніть для збільшення
Раковина Cersanit Cersania 55 см білий
натисніть для збільшення

Раковина Cersanit Cersania 55 см

Артикул: 129656

Товар доставляється тільки під замовлення

Уточніть ціну у менеджера:
0 (44) 392-29-45 Замовити дзвінок

Раковина Cersanit Cersania 55 см – поєднання високої якості та демократичної ціни

Ремонт у ванній кімнаті вимагає не тільки оздоблення стін і підлоги, а також правильного вибору меблювання, сантехніки. Одне з важливих питань: який купити умивальник у ванну? Ринок пропонує величезну кількість варіантів, але особливою популярністю користується продукція Cersanit. Сантехніка від цієї компанії відрізняється високою якістю, оригінальним дизайном і невисокою вартістю. Польський виробник не допускає браку, тому покупці довіряють бренду.

Найбільш частим рішенням організації гарного інтер'єру ванної кімнати є раковина на тумбу. Якщо в кімнаті достатньо місця для установки меблів, найкращим варіантом стане Раковина Cersanit Cersania 55 см. До основних переваг моделі можна віднести:

  • висока якість матеріалів;
  • плавність форм;
  • гладкість і білосніжність;
  • зручні розміри.

Купити раковину у ванну від Cersanit значить зробити простір більш функціональним, а гігієнічні процедури максимально комфортними.

Швидко і легко купити раковину в інтернет-магазині Plitka

Раковина Cersanit Cersania 55 см за доступною ціною чудова альтернатива п'єдесталу. Тумба, на яку встановлюється сантехніка, не тільки приховує неестетичні оголені труби, в ній можна зберігати інвентар для прибирання, мийні засоби для чищення, інші побутові речі, які псують зовнішній вигляд санвузла.

Купити умивальник у ванну за доступною ціною пропонує наш інтернет-магазин. Завдяки зручним фільтрам, ви швидко знайдете потрібну позицію в каталозі та зможете замовити сантехніку з доставкою в будь-який регіон України. Якщо сумніваєтеся в правильності вибору, зверніться за допомогою до кваліфікованих консультантів сайту Plitka.kiev.ua.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Cersanit
Країна Україна
Колекція Cersania
Колір білий
Кількість отворів для змішувача 1
Розташування отвору змішувача у центрі
Комплектація перелив
Установка меблева
Глибина 390
Ширина 550
Висота 175
Матеріал фаянс
Поверхня глянцева
Стиль мінімалізм
Гарантія 120 міс. від виробника

Загальна оцінка товару

×

Раковина Cersanit Cersania 55 см — якість при покупці товарів для ремонту

Магазин керамічної плитки plitka.kiev.ua рекомендує переглянути чималий асортимент в якому налічується керамічна плитка для підлоги і багато інших категорій. Консультанти нашого сайту будуть раді допомогти у виборі та доставці. Для мріяного довершення ремонту Вам потрібно купити змішувач до ванни ? Завітайте до каталогу і знайдете кращий варіант. А якщо цікавить гідромасажні бокси — ціна Вам сподобається.

Раковина Cersanit Cersania 55 см — найкращий вибір для Вас

У наявності асортимента маємо душові кабіни, купити зараз — хороша ідея, щоб зекономити сили і час на пошук відмінної продукції. Високоякісні умивальники для ванни , змішувач для душу та інші товари доволі часто потрібні для реалізації ремонту. Краща ціна піни монтажної — на нашому ресурсі.

Дивитись більше

Пропонуємо товари