Раковина Cersanit Libra 50 см

Зображення з
Раковина Cersanit Libra 50 см білий
натисніть для збільшення
Раковина Cersanit Libra 50 см білий
натисніть для збільшення

Раковина Cersanit Libra 50 см

Артикул: 120031

Товар доставляється тільки під замовлення

Уточніть ціну у менеджера:
0 (44) 392-29-45 Замовити дзвінок

Раковина Cersanit Libra 50 см – чудовий варіант для маленької ванної

Ремонт ванної кімнати - складне завдання. Необхідно правильно вибрати сантехніку. Спочатку визначаються з її типом. Наприклад, не завжди встановлюється ванна, її замінюють душовою кабіною. Але варто подбати про те, щоб у ванній кімнаті була раковина. Вона незамінна для виконання невеликих гігієнічних процедур, наприклад, для вмивання або гоління.

Популярністю в невеликих за площею приміщеннях користується стиль мінімалізм. У ванній потрібно вміти розмістити всі необхідні меблі та сантехніку, при цьому повинен залишитися вільний простір. Відповідний варіант - раковина Cersanit. Модель Cersanit Libra 50 см призначена для оформлення ванних кімнат у стилі мінімалізм. Габарити виробу:

  • глибина 390 мм;
  • ширина 500 мм;
  • висота 165 мм.

Її можна встановити не тільки стандартним, пристінним методом, а й вбудувати в стільницю.

Особливості моделі

Раковина Cersanit Libra 50 см – традиційного білого кольору, добре поєднується з оздобленням різних кольорів. У виробі передбачено отвір під змішувач, він розташований по центру. Слід враховувати, що змішувач потрібно купувати окремо, він не входить у комплектацію. Раковина Cersanit виготовлена ​​з фаянсу, з глянцевої поверхні легко видаляються всі забруднення. У виробі передбачено перелив, завдяки якому не відбудеться затоплення приміщення, якщо заб'ється основний злив.

Купити раковину Cersanit і комплектувальні для неї за вигідною ціною пропонує інтернет-магазин Plitka.kiev.ua. У каталозі представлена ​​сантехніка від відомих виробників, продукція поставляється з гарантією. Товар можна забрати самостійно на складі або замовити доставку в будь-який населений пункт країни.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Cersanit
Країна Україна
Колекція Libra
Колір білий
Кількість отворів для змішувача 1
Розташування отвору змішувача у центрі
Комплектація перелив, раковина
Установка меблева, настінна
Глибина 390
Ширина 500
Висота 165
Матеріал фаянс
Поверхня глянцева
Стиль мінімалізм
Гарантія 120 міс. від виробника

Загальна оцінка товару

×

Раковина Cersanit Libra 50 см — якість при покупці товарів для ремонту

Інтернет-магазин керамічної плитки Plitka Kiev рекомендує переглянути широкий асортимент в якому міститься плитка керамічна для ванної , а також багато інших різновидів. Менеджери нашого сайту мають змогу Вам допомогти у селекції та з доставкою. Для мріяного закінчення ремонту Вам потрібно купити змішувач для умивальника ? Швидше до каталогу і виявите підходящий варіант. А за обставин, якщо цікавить плитка на ванну — ціна Вас здивує.

Раковина Cersanit Libra 50 см — обирай найкраще!

У наявності сайта є меблі у ванну, купити прямо зараз — прекрасний варіант, щоб зекономити час на пошук відмінної продукції. Високоякісні плитки у ванну , стяжка для підлоги та подібні товари часто необхідні для чудового ремонту. Найкраща вартість плитки на підлогу — у нас на сайті.

Дивитись більше

Пропонуємо товари