Раковина Cersanit President 50 см

Зображення з
Раковина Cersanit President 50 см білий
натисніть для збільшення
Раковина Cersanit President 50 см білий
натисніть для збільшення
Раковина Cersanit President 50 см білий
натисніть для збільшення
Раковина Cersanit President 50 см білий
натисніть для збільшення
Раковина Cersanit President 50 см білий
натисніть для збільшення
Раковина Cersanit President 50 см білий
натисніть для збільшення

Раковина Cersanit President 50 см

Артикул: 120022

Раковина Cersanit President 50 см – простота та елегантність

Ванна кімната найчастіше – одне з найменших приміщень у квартирі. У ньому потрібно розмістити чимало: меблі, ванна, умивальник. Причому, зробити це так, щоб прохід і доступ залишалися вільними. Прекрасним варіантом стане невеликий умивальник. Без нього обійтися складно. Перш за все, почистити зуби простіше в раковині, як і вимити руки. До того ж відмити невелику мийку пара хвилин, ванна займе набагато більше часу.

Якщо ви вирішили купити раковину, варто звернути увагу на продукцію бренду Cersanit. Компанія багато років випускає якісні сантехнічні вироби та меблі до них. Це дозволяє оформити ванну кімнату або туалет в єдиному стилі. У процесі виробництва використовуються новітні технології та сучасні матеріали. Виробник дає гарантію на власні вироби.

Особливості раковини Cersanit President 50 см

Модель Cersanit President 50 см розроблена спеціально для невеликих за площею приміщень. Вона відрізняється класичною формою, білосніжна поверхня відмінно поєднується з матеріалами різних кольорів. Раковина для ванної кімнати призначена для установки на стіну. Передбачено перелив, який стане додатковим захистом від затоплення в разі засмічення основного стоку. Виріб відрізняється наступними розмірами:

  • глибина 435 мм;
  • ширина 500 мм;
  • висота 175 мм.

У центрі виробу розміщено отвір для установки змішувача. Слід враховувати, що він не входить до комплектації, його потрібно купувати окремо. З глянцевої поверхні легко видаляються забруднення, досить звичайних мийних засобів.

Щоб купити раковину, змішувач та інші сантехнічні вироби, досить звернутися на сайт plitka.kiev.ua. У каталозі вони представлені в широкому асортименті, співробітники допоможуть підібрати необхідне.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Cersanit
Країна Україна
Колекція President
Колір білий
Кількість отворів для змішувача 1
Розташування отвору змішувача у центрі
Комплектація перелив, раковина
Установка настінна
Глибина 435
Ширина 500
Висота 175
Матеріал фаянс
Поверхня глянцева
Стиль мінімалізм
Гарантія 120 міс. від виробника

Загальна оцінка товару

×

Раковина Cersanit President 50 см — надійність товарів для ремонту

Магазин з продажу керамічної плитки "Плитка Київ" представляє широкий асортимент в якому включається плитка керамічна і багато інших варіантів. Менеджери сайту будуть раді допомогти у підборі та з доставкою. Для бажаного завершення ремонту Вам потрібно купити дзеркало у ванну кімнату ? Швидше до каталогу і знайдете найкращий варіант. А у випадку, якщо цікавить плитка для ванної — ціна Вам точно сподобається.

Раковина Cersanit President 50 см — найкращий вибір для Вас

У наявності каталога маємо дзеркало в кімнату, купити прямо зараз — гарна ідея, щоб зекономити сили на пошук ідеальної продукції. Якісні кабінки душові , тумба під раковину та подібні товари часто необхідні для реалізації ремонту. Найвигідніша ціна плитки у ванну — лише у нас.

Дивитись більше

Пропонуємо товари

Інші товари колекції Cersanit President