Напівп'єдестал Devit Prestige 0005124 для раковини 1011124

Зображення з
Напівп'єдестал Devit Prestige 0005124 для раковини 1011124 білий
натисніть для збільшення

Напівп'єдестал Devit Prestige 0005124 для раковини 1011124

Артикул: 202700

Напівп'єдестал Devit Prestige для раковини — чому варто купити це доповнення?

Ремонт у приватному або громадському приміщенні вимагає дотримання певних правил. Крім технічної, є ще естетична сторона питання. Досить негарний вигляд мають комунікації, що не прикриті ніякими конструкціями. Купити відповідну мийку в ванну кімнату - це пів справи, важливо подбати про те, щоб заховати труби.

Для цих цілей виробники пропонують напівп'єдестали. Зазвичай вони встановлюються таким чином, що крайня точка виробів не доходить до підлоги сантиметрів на 50. Таким чином досягається завдання заховати патрубки, при цьому не забирається зайвий простір. Купити умивальник у ванну можна відразу з п'єдесталом або ж підібрати таке доповнення пізніше. Продукція одного виробника буде ідеально поєднуватися та виглядати єдиним цілим. 

Напівп'єдестал Devit Prestige для раковини — ціна затишку у ванній

Варто врахувати, що такий вид компонування підходить тільки тим, хто заздалегідь подбав про підвід труб водопроводу і каналізації зі стіни. Якщо комунікації проходять через підлогу, доведеться купити п'єдестал. Основний його недолік полягає в тому, що він займає простір, до того ж прибирати навколо не завжди зручно. Напівп'єдестал Devit Prestige для раковини, вартість якого доступна, має масу переваг:

  • відсутність видимих ​​швів з'єднання з висоти росту людини;
  • не викликає проблем при монтажі навіть у новачків;
  • має єдиний стиль з рештою сантехніки;
  • глянцева поверхня не накопичує пил і бруд;
  • прибирання санвузла не викликає ускладнень.

В інтернет-магазині Plitka.Kiev.ua завжди в наявності найкращі сантехнічні вироби, в тому числі раковина в туалет і п'єдестал до неї, купити товар можна з доставкою в будь-який населений пункт. Гарантуємо високу якість.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Devit
Країна Італія
Колекція Prestige
Колір білий
Комплектація напівп'єдестал
Установка настінна
Глибина 0
Ширина 157
Висота 0
Матеріал фаянс
Поверхня глянцева
Стиль мінімалізм

Загальна оцінка товару

×

Напівп'єдестал Devit Prestige 0005124 для раковини 1011124 : красивий та надійний ремонт

Інтернет-магазин керамічної плитки plitka.kiev.ua рекомендує звернути увагу на великий асортимент в якому включається плитка для ванної кімнати та багато інших різновидів. Спеціалісти нашого сайту допоможуть Вам у виборі та з доставкою. Для двогожданного завершення ремонту Вам потрібно купити душова кабіна ? Швидше до каталогу і виявите кращий варіант. А у випадку, якщо цікавить змішувач для умивальника — ціна Вас приємно здивує.

Напівп'єдестал Devit Prestige 0005124 для раковини 1011124 — обирай найкраще!

У наявності маємо піна монтажна, купити прямо зараз — чудова ідея, щоб зекономити сили на підбір ідеальної продукції. Якісні скляні шторки для ванної , змішувач на ванну та інші товари доволі часто необхідні для чудового ремонту. Доступна ціна на плитку для ванної кімнати — в нашому асортименті товарів.

Дивитись більше