Ванни Devit: які переваги? Як вибрати?

 

Європейський бренд Devit – преміальна сантехніка високої якості з модним дизайном

Заводи компанії Devit розташовані у трьох країнах ЄС - Італії, Німеччини та Чехії. Країна реєстрації бренду (1991 р.) - Італія.

Підґрунтя, на якому побудована філософія компанії - комплексний підхід до оформлення ванної кімнати. В асортименті ванни та душові бокси, унітази та біде, раковини та меблі, аксесуари та змішувачі, а також запасні деталі та уся необхідна арматура для установки. 

На фото: ванна з колекції Acqua (штучний камінь)

Перша партія продукції була вироблена у Чехії. Чеська сантехніка –синонім якісної продукції, яка до того ж дуже престижна. Існує думка, яка на сьогодні більше схожа на крилатий вираз: "Якщо не знаєте, яку саме сантехніку обрати, купуйте Devit". Висока якість та різноманітність дизайнерських рішень викликають симпатію та довіру споживачів, що дозволяє зробити вибір без тривалих роздумів.

Головні переваги сантехнічної продукції Devit

У виробництві сантехніки Devit використовуються провідні технології:

1. Extra Clean – інноваційна технологія, патент на яку закріплений за компанією Devit. Розробка ґрунтується на високих технологіях та властивостях наночастинок. Обробка внутрішньої поверхні здійснюється у процесі глазурування. Вода збирається у крупніші краплі, які легко стікають униз, не залишаючи на поверхні слідів бруду та вапняного нальоту. Фактично, у процесі змиву поверхні самі по собі очищуються. Краплі води вбирають увесь бруд та домішки – ефект від інноваційного покриття.

Однак, простий догляд та відсутність забруднень – це ще не всі переваги технології Extra Clean. Завдяки спеціальному покриттю вироби тривалий час зберігатимуть глянець та білизну поверхонь. У процесі випалу виробів покриття потрапляє та вплавляється у структуру кераміки, тому має екстраординарної міцності. Аналогічних способів обробки керамічних поверхонь сьогодні не існує. 

На фото: ванна з колекції Ovale (сантехнічний акрил)

Очистку з використанням миючого засобу з м'якою дією варто зрідка проводити – в залежності від інтенсивності експлуатації.

Виробник гарантує, що сировина та технологія виробництва створення покриття Extra Clean, екологічно безпечні для споживачів.

2. Глазурування виробів – всебічне, здійснюється на 360 градусів на внутрішньому та зовнішньому боці виробів.

3. Інноваційні системи змиву дозволяють економити до 3 літрів води за один раз. Бачки обладнані регулювання наповнення ємності водою, завдяки чому витрати знижуються до 30%.

4. Система Soft-close для плавного та безшумного підняття кришки унітазу. Окрім зручності під час експлуатації для дорослих, система безпечна для дітей.

5. Європейські сертифікати якості на всю продукцію, доступні ціни, офіційний сервісний центр в Україні – фактори, які підвищують попит та симпатії споживачів до компанії.

Виробник гарантує обслуговування протягом 5 років, про який покупці залишають позитивні відгуки. 

На фото: ванна з колекції Soul (сантехнічний акрил)

Як вибрати ванну? Деякі колекції ванн Devit

Кожна ванна Devit – частина однієї з великої кількості унікальних колекцій сантехніки, кожна з яких втілює певний дизайнерський задум.

Які технічні характеристики визначають вибір ванни?

Матеріали, з яких виготовлені ванни Devit:

- чавун;

- акрил;

- штучний камінь. 

На фото: ванна з колекції Fresh (сантехнічний акрил)

Ванна Devit - пристінна або вільно розташована?

Окремо розташована ванна, купити яку можна у двох варіантах:

1. Ванна Devit з чавуна, внутрішня та зовнішня поверхня якої вкрита високоякісною емаллю.

До колекції Charlestone з класичним дизайном входять ванни традиційної овальної форми, встановлені на надійних ніжках. Фактуру та колір ніжок можна вибрати - хромовані, під золото або бронзу. 

На фото: чавунна ванна з колекції Charlestone

2. Ванна Devit зі штучного каменя – це шикарна овальна чаша з колекції з морською назвою Laguna та з красномовною назвою серії Up.

Окремо розташовані ванни Devit каталог компанії пропонує придбати з напільним змішувачем з відповідної колекції – в такому самому дизайнерському стилі. 

На фото: ванна з колекції Laguna (штучний камінь)

Акрилова ванна – кутова або прямокутна?

Кутові ванни Devit не тільки ергономічні та призначені для невеликих ванних кімнат. Просторі глибокі кутові чаші порадують любителів тривалих гігієнічних процедур та можуть вмістити навіть двох.

Виробник пропонує облаштувати кутову ванну гідромасажною системою у трьох різноманітних комплектаціях зі світлодіодним підсвіченням та аеромасажем. До комплекту входять змішувач, ручний душ, злив-перелив та сифон. Тільки панель для ванни при необхідності прийдеться замовити окремо або викласти екран з плитки.

Прямокутна ванна – звична форма для ванних кімнат, оформлених у сучасних міських стилях – мінімалізм, hi-tech, індустріальний.

Досягти оригінальності для такої розповсюдженої форми ванни не легко. Дизайнери Devit розробили колекцію Katarina, яка спростувала це твердження. 

На фото: ванна з колекції Katarina (сантехнічний акрил)

Прямокутні ванни з колекції Country облаштовуються гідромасажною системою. До ванн можна замовити бокові або фронтальні панелі, щоб приховати комунікації та забезпечити доступ до них у разі ремонту. 

На фото: ванна з колекції Optima (сантехнічний акрил)

Ванни асиметричної форми від італійського виробника Devit

Асиметрична форма – елегантне рішення для ванної кімнати. Невелике сидіння у куті ванни з колекції Prestige зручно використовувати для косметичних та гігієнічних процедур, а велике пласке дно ванни з колекції Aurora забезпечить безпеку під час прийняття душу.

Конструктори та дизайнери компанії Devit зламали ще один стереотип, що асиметричні ванни підходять тільки для просторих ванних кімнат. Акрилова ванна асиметричної форми від Devit підходить для невеликих сантехнічних приміщень. 

На фото: акрилова ванна з колекції Aurora

Для розміщення раковини можна вибрати місце ближче до ванни або навіть дозволити їй трохи нависати над чашею, тоді вільного місця не буде менше. Для зручності виробляються ванни, призначені для лівого та правого розміщення.

Будь-яка акрилова ванна за бажанням комплектується форсунками для гідромасажу, світлодіодним підсвіченням та аеромасажем.

Як вибрати ванну потрібного розміру?

Якщо придбати сантехніку від ТМ Devit, ванна може бути різних розмірів. Підбирається чаша за чотирма параметрами – довжина, ширина, висота та глибина. 

На фото: окремо розташована ванна з колекції Afina (сантехнічний акрил)

Досить виміряти площу у ванній кімнаті, яка може бути відведена під ванну та вибрати модель, яка співпадає з отриманими розмірами.

1. Довжина. Підбирається з урахуванням розміру ванної кімнати, а також зросту найвищого члена сім'ї. Широко розповсюджені моделі з довжиною 150-180 см.

2. Ширина. Оптимальне значення - 90 см, але можна підібрати чашу та ширше. Така ширина чаші зручна для людей будь-якого зросту та комплектації. Обмеження, як правило, накладає площу ванної кімнати. Для невеликого приміщення підійде ванна з шириною 70-80 см.

3. Висота. Оптимальне значення - 65-70 см. Для сім'ї з дитиною, щоб забезпечити безпеку під час купання, краще придбати ванну з меншою висотою.

4. Глибина. Для зручності достатньо стандартного значення - 50-60 см. 

На фото: ванна зі штучного каменя з колекції Up

Якщо потрібна ванна, купити сантехніку від Devit – правильне рішення. В нашому каталозі представлені ванни Devit у широкому асортименті, а ми з радістю виконаємо свій обов’язок перед кожним клієнтом – допомога у підборі ванни, придбання у комфортних умовах, ретельну перевірку товару перед відправлення та своєчасну доставку.