Ванна кімната у рожевому кольорі

 

ЗМІСТ:

1. Як правильно оформити інтер’єр ванної кімнати у рожевому кольорі?

2. Способи додати рожевий колір в інтер’єр ванної кімнати

2.1. Керамічна плитка та сантехніка для рожевої ванної кімнати

2.2. Меблі для ванної у рожевому кольорі

 

1. Як правильно оформити інтер’єр ванної кімнати у рожевому кольорі?

Сьогодні у дизайні ванних кімнат з’явився новий тренд. Великою популярністю користується рожевий колір та його відтінки - персик, кизил, бузок або фуксія.

Психологи стверджують, що рожевий колір заспокоює. Рожевий інтер’єр рекомендується вибирати людям, для яких стрес є звичним станом - у терапії кольорами відтінки рожевого допомагають зняти напругу. Природно, що у рожевій ванній легко розслабитися. 

У невеликих приміщеннях рожевий колір – ідеальна заміна білому. Однак, варто пам’ятати, що насичені відтінки візуально «поглинають» власний простір, а світлі сприяють його розширенню.

Проблема полягає тільки в одному - правильному підборі відтінку до дизайнерського стиля.

У класичному інтер’єрі яскраві відтінки рожевого кольору недоречні. Блідий рожевий ідеально поєднується зі свіжим білим або благородним бежевим – кольорами, які вважаються традиційними для класичного оформлення. 

В скандинавському інтер’єрі природно виглядатимуть тільки дуже світлі тони, а у кантрі – виключно природні відтінки.

Гарною основою для рожевої палітри буде інтер’єр у стилі бохо, який приймає змішування яскравих фарб у надзвичайних поєднаннях.

До сучасного інтер’єру чудово вписується комбінація різних відтінків рожевого кольору. Світлі та темні тони створюють неймовірне враження та виглядають як головним акцент інтер’єру.

У чоловічій ванній кімнаті також знайдеться місце для рожевого кольору, але у поєднанні зі стриманими тонами сірої палітри, чорним та коричневим кольором. 

2. Способи додати рожевий колір в інтер’єр ванної кімнати?

Рожева сантехніка та рожеві меблі для ванної все ще зустрічаються зрідка. Однак, рожева плитка у ванну та текстиль – цілком доступні інструменти дизайну ванної кімнати у рожевому кольорі.

2.1. Керамічна плитка та сантехніка для рожевої ванної кімнати

Якщо рожева сантехніка та рожеві меблі для ванної кімнати недоступні. До того ж той факт, що на рожевому фоні чудово виглядає керамічна сантехніка білого та чорного кольору – раковини, унітази, ванни.

До ніжних кольорів ідеально пасує ванна з округлими формами. Акрилова ванна Cersanit Octavia представлена у двох розмірах: 150х70 та 170х70 см із спільною глибиною 43 см.

Ванна призначена для установки до стіни, а до комплекту входять ніжки із можливістю регулювання висоти. Злив води у каналізацію розташований на короткому боці ванни. 

Якщо у ванній кімнаті встановити підвісний унітаз ArtCeram Ten, безобідковий, з былою або чорною матовою поверхнею, з рожевим оздобленням вын виглядатиме гармонійно. Економія води в процесі використання унітазу – близько 30 %. При цьому в унітазі без обідка не накопичується бруд та не розмножуються колонії патологічних бактерій. До того ж, його легко очищувати. 

Поєднання із темними кольорами палітри передбачає використання суворої геометрії у формі сантехніки. Раковина Cersanit Crea прямокутної форми, із системою зливу / переливу та ідеальною глянсовою поверхнею чудово виглядатиме на фоні поєднань рожевих відтінків із чорним та темними відтінками зеленого, синього та коричневого кольору. 

Рожевий із бежевим – чудовий тандем кольорів, тому рожева плитка у ванну кімнату буде найкращим чином поєднуватися із дерев’яними меблевими фасадами.

Тому ідеальне поєднання в оздобленні – однотонна рожева плитка у ванну для стін із напільним покриттям з імітацією текстури дерева.

Керамічна плитка для ванної Peronda Provence приємного бузкового кольору представлена у форматі 470×330×8 мм, а її назва говорить сама за себе. Плитка ідеально підходить для інтер’єру у стилі кантрі, а саме його французького варіанту.

Декор колекції не є випадковим. Імітація штукатурки – традиційне оздоблення середземноморських інтер’єрів. Але тільки Прованс передбачає надзвичайні природні відтінки в інтер’єрі.

Прованс багатий на кольори, які можна спостерігати на місцевих полях. Зістарені фасади меблів зі стертою фарбою, фільонки на дверцятах шафок та занавіска у квітах для ванни – комбінація, яка повністю передає шарм сільського інтер’єру з французької провінції. 

Настінна плитка Cersanit Melissa Страйпс у форматі 450×300×8 мм, з глянсовою фактурою поверхні поєднує у собі три кольори – білий, ніжно-зелений та бузковий, в які пофарбовані горизонтальні смуги. 

Напільний керамограніт Cersanit Chesterwood представлений у форматі 598×185×8 мм елегантною імітацією текстури дерева, яка чудово виглядатимуть в інтер’єрі із настінним оздобленням рожевого кольору. 

Ефектне поєднання оздоблення рожевого кольору зі змішувачами чорного кольору або хромованою поверхнею корпусу підтверджує, що відтінки рожевої палітри ідеально підходять для оформлення інтер’єру ванної кімнати.

Змішувач для раковини Grohe Grandera поєднує в собі хромовані та позолочені фрагменти корпусу. Змішувач призначений для установки в один отвір. Німецька якість досягається завдяки міцному сплаву латуні. 

Для класичного інтер’єру ідеально підійде один зі змішувачів для раковини Devit Charlestone. В асортименті представлений двохвентильний та одно важільний змішувачі. Останній виглядатиме у класичному інтер’єрі не менш ефектно, аніж його традиційний аналог з двома вентилями. 

2.2. Меблі для ванної у рожевому кольорі

Відтінки рожевого кольору чудово поєднуються із глянсовими та дзеркальними поверхнями. Блиск та гра світла, які створюють відбитки рожевих поверхонь у дзеркалах, призводить до появи ефектного акценту в інтер’єрі ванної кімнати.

Дзеркала у металевих рамах, світильники із металевою основою, фурнітура з імітацією цінних металів – міді, бронзи, срібла та золота, будуть ідеальним доповненням до рожевого кольору оздоблення та нададуть інтер’єру презентабельного вигляду.

У сучасному інтер’єрі гру світла забезпечують дзеркала або дзеркальні шафи із підсвіченням за контуром.

Дзеркальна шафа Cersanit Olivia поєднує у собі деталі фасаду з імітацією деревини горіха, дзеркала та вбудованого підсвічення. Для інтер’єру із приглушеним бузковим кольором у стилі колекції настінної плитки Peronda Provence – ідеальне рішення.

Конструкція підвісної дзеркальної шафи передбачає відкриття дверцят наліво та направо. 

Дзеркала та дзеркальні шафи – меблі для ванної, яка є незамінною. Тумба для раковини Kolo Twins – чорна, біла або із темно-сірим фасадом під дерево виглядає лаконічно та ідеально підійде для інтер’єру у сучасному стилі. 

Тумба для раковини Cersanit City не менш вдало впишеться до інтер’єру із рожевим оздобленням. Фасад під дерево, два висувних ящики та фурнітура із доводкою – сучасне бачення функціональних меблів для сучасних інтер’єрів. 

Меблі для ванної – це не обов’язково гарнітур повністю. Але якщо у приміщенні залишається місце для пеналу - Devit Fly із фасадом під дуб – це додаткова система зберігання у ванній кімнаті. Чотири місткі полиці та лаконічна підвісна установка – сучасне поєднання для ванної кімнати. 

В нашому магазині до 31 жовтня проводиться АКЦІЯ – знижка на сантехніку, меблі та аксесуари для ванної кімнати до 35 %.

Товари в колекції Charlestone
Товари в колекції Fly