Унітази Geberit Xeno2 та Citterio: як вибрати?

 

ЗМІСТ:

1. Меблі для ванної кімнати, раковини та унітази Geberit – європейський вибір № 1

2. Антоніо Чіттеріо – маестро промислового дизайну

3. Як вибрати унітаз Geberit від Антоніо Чіттеріо під стиль ванної кімнати – Xeno2 чи Gitterio?

4. Технічні характеристики унітазів Geberit від Антонио Читтерио Xeno2 та Gitterio

 

1. Меблі для ванної кімнати, раковини та унітази Geberit – європейський вибір № 1

Сьогодні підбір сантехніки під дизайн ванної кімнати – реальна можливість створити інтер’єр з індивідуальним характером. Однак, форма та колір тісно пов’язані з якістю сантехніки.

Швейцарська компанія Geberit – лідер європейського ринку сантехнічного обладнання. Формула лідерства дуже проста – продукція Geberit поєднує у собі й високу якість, й актуальний дизайн. 

Колекція для ванної кімнати Geberit Gitterio

До переваг сучасних компаній належить й екологічно чисте виробництво, використання ресурсозберігаючих технологій (вода, електроенергія). Окрім того, на формування ціни впливають витрати на логістику. Оптимальні рішення у сфері доставки продукції Geberit до споживача – ще одна грань лідерства.

До створення нових колекцій для ванної кімнати, які є комплексними рішеннями, компанія не тільки використовує передові інженерні розробки, але й залучає до роботи відомих промислових дизайнерів.

2. Антоніо Чіттеріо – маестро промислового дизайну

Італійський дизайнер Антоніо Чіттеріо завжди враховує ментальність країни, для якої створюється дизайнерський проект. Нотка італійського стиля, додана до елегантного та лаконічного дизайну, є особливістю усіх робіт майстра.

Антоніо Чіттеріо створює ефектний дизайн за допомогою складних текстур, цікавих поєднань матеріалів та вдалих кольорових та світлових рішень. Досвідчений дизайнер наполягає на тому, що якісний інтер’єр або продукт – це функціональність та лаконічність, а будь-яка зайва деталь тільки псує враження. Інакше кажучи, у дизайні немає дрібниць. Важливим є все - лінії, форми, структура поверхонь, фон та кольорові акценти, напрямок світлового потоку та його яскравість. 

Колекція для ванної кімнати Geberit Xeno2

Для компанії Geberit Антоніо Чіттеріо створив низку колекцій для ванної кімнати, серед яких - Xeno2 та Gitterio.

3. Як вибрати унітаз Geberit від Антоніо Чіттеріо під стиль ванної кімнати – Xeno2 чи Gitterio?

Дизайн ванної кімнати – це атмосфера, яка передається під час візуального сприйняття. Оздоблення та предмети інтер’єру – два інструменти створення особливого естетичного настрою у будь-якому приміщенні.

Підвісні унітази Xeno2 та Gitterio, дизайн для яких створив Антоніо Чіттеріо, виготовлені з сантехнічного фарфору із використанням провідних технологій та розрізняються тільки за стилем.

Унітаз Geberit Xeno2 за внутрішнім контуром чаші має сгладжені кути, а у зовнішніх обрисах проглядає прямокутна геометрична форма. Мовою дизайну, контраст міститься вже в самій формі чаші підвісного унітазу.

Відсутність виражених кутів – міра безпеки, яку створюють провідні виробники меблів та сантехніки для ванної кімнати.

Унітаз Geberit Xeno2 ідеально підійде для оформлення інтер’єру ванної кімнати в одному з сучасних стилів – мінімалізм, індустріальний або hi-tech. Прямі кути та геометричні форми, сучасна побутова техніка та світлодіодне підсвічення знаходяться у абсолютній згоді між собою та добре поєднуються в одному інтер’єрі.

Форма підвісного унітазу з вираженими кутами не менш ефектно виглядатиме у кантрі-інтер’єрі – в оточенні відкритих стелажів та табуретів з ледве обробленої деревини.

Популярний сьогодні скандинавський стиль передбачає світлі стіни, на фоні яких унітаз Geberit Xeno2 та його чіткі прямі лінії виглядатимуть ще більш чіткими та очевидними. 

Унітаз Geberit Citterio втілює принципи органічного дизайну та має м'які округлі обриси. В цілому, дизайнерську колекцію Gitterio відрізняє елегантність та абсолютна гармонія в італійському стилі, не підвладні часу. Разом із кришкою унітаз Geberit Citterio нагадує мушлю – тільки дуже гладку.

Дизайн колекції Geberit Citterio має чітку орієнтацію на елегантні інтер’єри у класичному або сучасному стилі.

Класичні інтер’єри виразні, їх легко впізнати за композицією із центром та парними предметами, особливим формам та стриманою, але ефектною палітрою кольорів. На темному шоколадному або ніжному пісочному фоні сантехніка Geberit Citterio набуває неповторного шарму та блиску.

В інтер’єрах із відсутністю декору та кольорових акцентів, на передній план виходять форми та фактури. М'які лінії, якими відрізняється унітаз Geberit Citterio, додають дизайну ванної кімнати нотку вишуканості та розкошів. Гладка білосніжна поверхня та округла форма будуть прикрасою інтер’єру ванної кімнати, оформленого у стилі мінімалізм. 

4. Технічні характеристики унітазів Geberit від Антонио Читтерио Xeno2 та Gitterio

Купити унітаз Geberit рівноцінно придбанню дизайнерської речі. На щастя, на цьому переваги сантехніки від швейцарського бренду не закінчуються.

Технічні характеристики унітазів Geberit підтверджують функціональність та високу надійність гарної сантехніки.

Насамперед, варто підкреслити ще раз, що матеріал виготовлення – фарфор, який зберігає білизну поверхонь набагато довше за більш дешевий сантехнічний фаянс. 

Захисне покриття KeraTect – це спеціальна глазур, яка наноситься на стандартний шар глазурі. Завдяки використанню інноваційної технології внутрішні поверхні унітазів відрізняються відштовхуючими бруд властивостями, завдяки яким зберігають первинний вигляд набагато довше.

Компанія Geberit запатентувала нову систему змиву, коли потік води розподіляється в обидва боки та спрямовується туди, де необхідно ретельне очищення. Під час змиву вода не витрачається дарма та не розбризкується по усій внутрішній поверхні унітазу. 

Якщо унітази Geberit купити, про заміну сантехніки не доведеться замислюватися протягом тривалого часу.

Підвісні унітази оснащені системою вертикального зливу (стандартний обсяг змиву 4,5 л при повному об’ємі змивного бачка – 5-6 л) та призначені для прихованого монтажу. Для закріплення унітазу на стіні та підключення до комунікацій потрібна інсталяція, яка приховується – у стіні або спеціально встановленій перегородці. Виробник повідомляє, що для монтажу необхідно застосування подовженого відвідного штуцеру. 

Поверхня, до якої кріпиться підвісний унітаз Geberit, визначає вид інсталяції. Блочна інсталяція підійде для несучих стін, а рамна – універсальна, кріпиться до підлоги та встановлюється біля будь-якої стіни.

Якщо кріплення та патрубок для з'єднання входять до комплекту, інсталяцію та кришку необхідно купувати окремо від унітазу.

Кришка унітазу кріпиться шарнірами, виготовленими з хромованої латуні – міцної та надійної. Матеріал виготовлення кришки – високоякісний пластик дюропласт.

Функція плавного опускання Soft-Closing дозволяє безшумно опускати кришку, не турбуючи оточуючих зайвими звуками. 

Rimfree (в пер. з англ. – "без обідка") – інноваційна технологія, яка дозволяє утримувати унітаз в абсолютній чистоті. Тривалий час інженери билися над рішенням проблеми – як очищувати унітаз під обідком? Врешті решт, ідеальним рішенням стала повна відмова від обідка.

Підвісні унітази Geberit купити можна в нашому магазині plitka.kiev.ua за кращими цінами в Україні.

Товари в колекції Xeno2