Унітази Devit – які переваги та як вибрати?

 

Сантехніка Devit - як вибрати унітаз?

Сантехніка від італійського бренду Devit заслужила репутацію якісної продукції, доступної за ціною для широкого кола споживачів.

Великий асортимент унітазів Devit на будь-який смак відрізняється оптимальним співвідношенням "ціна-якість " та незмінно привертає до себе підвищену увагу. Додатковою перевагою можна вважати досконале гарантійне обслуговування сертифікаційних сервісних центрів. Гарантія на фаянс – 25 років, на зливний механізм – 5 років.

Як розібратися в італійських унітазах та скористатися кращою пропозицією для конкретної ванної кімнати? 

На фото: напільний унітаз-компакт Devit Classic

Інновації та власні розробки компанії Devit для унітазів. Види покриття кераміки Devit?

У виробництві санітарного фаянсу від TM Devit використовуються тільки екологічно чисті матеріали. У поєднанні з інноваціями, які ґрунтуються на провідних наукових розробках, будь-який унітаз Devit перетворюється на сантехнічне обладнання з низкою переваг:

1. Глазурування та спеціальне покриття унітазів

Коли сформований глиняний черепок ще важко вважати унітазом, на поверхні наносять глазур та відправляють до печі для випалу при температурі не нижче 1200 градусів.

До базового складу глазурі для керамічних поверхонь входять лише природні матеріали: глина, каолін, кварц та польовий шпат.

Глазур гігієнічна, оскільки попереджує стирання та подряпини, а на гладкій поверхні не накопичуються бруд та колонії бактерій.

Процес глазурування унітазів Devit не позбавлений інновацій. Всебічне глазурування на 360 градусів забезпечує ідеально гладку поверхню виробу. 

На фото: підвісний унітаз Devit Aurora.

Глазур вже сама по собі полегшує догляд за унітазом, а спеціальне відштовхуюче бруд покриття Extra Clean значно підвищує його ефективність.

У процесі змиву вода на керамічній поверхні збирається у сталі краплі, які легко стікають донизу, не залишаючи вапняного нальоту.

Завдяки інновації будь-який унітаз Devit тривалий час зберігає блиск та ідеально гладку поверхню.

2. Кришка унітазу – матеріал виготовлення та механізм

Який унітаз купити? Ще одна інновація - система Soft-Close або мікроліфт, який забезпечує плавне опускання кришки без шуму. Коли кришка опускається повільно, це безпечно для дітей, які разом з дорослими користуються унітазом.

Механізм нагадує доводчик для звичайних дверей – кришка рухається плавно, щоб врешті решт м'яко опуститься. Мікроліфт захищає поверхню від ушкоджень від різкого падіння кришки. 

На фото: напільний унітаз Devit Laguna

Сидіння та кришка кріпляться на металевих шарнірах. Матеріал виготовлення дюропласт – пластик, зовні схожий на кераміку, стійкий до подряпин та безпечний для здоров'я. Дюропласт не блякне та не набуває жовтого кольору після тривалої експлуатації. У структурі матеріалу практично відсутні пори, що сприяє дотриманню гігієни.

3. Система змиву унітазів

Арматура для унітазів Devit виготовлена швейцарською компанією Geberit та витримує до 300 000 змивів.

Сучасна система змивання економить воду, пропонуючи вибрати кількість води для використання - 6 л або 3 л. Регулювання наповнення змивного бачка, у свою чергу, дозволяє зекономити до 30% води. 

На фото: унітаз-компакт Devit Optima.

4. Монтаж унітазів

Інженери компанії потурбувались про приховане кріплення унітазів до підлоги, щоб попередити накопичення бруду та пилу під конструкцією, яка встановлюється на тривалий час.

Який унітаз Devit купити?

Крок перший: підвісний або напільний унітаз?

Якщо напільний унітаз-компакт Devit встановлюється на комунікації, передбачені у кожному санвузлі, підвісний унітаз потребує додаткових монтажних робіт.

Вибір інсталяції – металевої конструкції з вбудованим зливним бачком, яка утримуватиме унітаз у підвішеному стані, знаходиться у безпосередній залежності від типу стіни, вибраної для монтажу.

На несучу стіну можна встановити навісну або блочну інсталяцію. Конструкція збірна та обійдеться дешевше.

Рамна інсталяція цільна та міцно кріпиться не тільки до стіни, але й до підлоги. Спеціальний короб або фальш-панель з фінальним оздобленням під загальний стиль приміщення, дозволить не робити поглиблення у стіні. 

На фото: напільний унітаз Devit Afina

Крок другий: визначення випуску та типу підключення унітазу до труб водопостачання та каналізації

Існує чотири стандартних типи підключення унітазу до каналізації:

- косий

Розташований під кутом 45 градусів до підлоги.

- вертикальний

Розташований вертикально до підлоги та підключається до вбудованої у підлогу труби.

- горизонтальний

Розташований паралельно підлозі та підключається до труби, розташованої позаду унітазу.

- універсальний (вкорочений патрубок)

Підключення можливе при будь-якому розташуванні каналізаційної труби з використанням підводок. 

На фото: підвісний унітаз Devit Acqua.

Крок третій: який унітаз Devit купити – дизайн моделі

Колекції від італійської компанії Devit мають актуальний дизайн. Легко підібрати Devit унітаз під будь-який стиль – класичний або сучасний.

Devit Charlestone – унітаз-компакт з витонченими округлими лініями у нижній частині, дерев'яною кришкою темного кольору, а також акуратним прямокутним бачком для зливу з кришкою, що повторює дизайн основи. 

Devit Retro – автори колекції надали елегантні класичні форми не тільки напільному унітазу-компакту, але й підвісній моделі.

Присадкуватий та надійний компакт або підвісний унітаз з вираженим нижнім підведенням у елегантному стилі?

Все залежить від розмірів ванної кімнати та особистого смаку.

Унітаз-компакт має нижнє / вертикальне підключення й під ним не накопичуватиметься бруд та пил.

Підвісний унітаз передбачає легке прибирання під чашею та виглядає лаконічно. 

Devit Vintage – унітаз-компакт за формою нагадує трон та виглядає монументально. Модель привертатиме увагу, а антураж – сантехніку, меблі та аксесуари для ванної кімнати, прийдеться підібрати під дизайн унітазу, щоб він не виглядав як чужорідний елемент. 

Devit Classic – шедевр серед класичних моделей. Висока хромована труба служить для з'єднання унітазу зі зливним бачком, який можна розташувати у давніх традиціях – на висоті та зі шнурком для приведення в дію механізму подачі води для зливу. Дерев'яна кришка та ажурний метал для прикраси бачка додають особливий шарм.

Модель унітазу підійде для індустріального стиля, в якому високо цінуються старі конструкції. 

Devit Comfort – до колекції входять унітаз-компакт та підвісний унітаз. Модель виглядає звичним чином, а злегка випукла квадратна кришка з округленими кутами додає у дизайн елегантну нотку.

Модель впишеться до інтер’єру, оформленого у будь-якому стилі. 

Devit City – сучасна модель з чашею без обідка. Унітаз-компакт з тонкою кришкою – це єдина особливість моделі, яка виглядає традиційно. Купити унітаз Devit City можна для будь-якого інтер’єру – модель не зруйнує дизайнерський задум у будь-якому стилі.

Більшість колекцій Devit – це компакти, напільні та підвісні унітази. У каталозі компанії можна знайти колекції, де пропонуються тільки підвісні моделі унітазів. 

Наприклад, Devit Acqua, Devit Fresh, Devit Gredos – підвісні унітази у сучасному стилі з м'якими рисами чаш без обідка. 

На фото: підвісний унітаз Devit Acqua.

В каталозі магазину plitka.kiev.ua запропоновано широкий вибір унітазів Devit будь-якої конструкції. Просто погортайте каталог у розділі Сантехніка / унітази та компакти / Devit.