Унітаз Cersanit Carina CleanOn Без обідка

Ціни на унітази торгової марки Cersanit стабільно тримаються на вигідному рівні, що робить їхнє придбання відмінним рішенням для людей з різними фінансовими можливостями. Продукція польського бренду завжди виділялася високою якістю виготовлення та стильним зовнішнім виглядом. Це можна сказати і про унітаз Cersanit Carina CleanOn Без обідка. Виріб представляє собою елегантний компакт, який з легкістю прикрасить ваш санвузол. Якщо хочете купити унітаз недорого, обов'язково зверніть увагу на цю модель.

унітаз cersanit

Універсальний компакт — унітаз Cersanit Carina CleanOn

Компакт Cersanit Carina CleanOn Без обідка — підлоговий унітаз з бачком, який стане ключовим функціональним елементом будь-якого санвузла. У якості матеріалу виготовлення використаний санфаянс. Це дуже просте в обслуговуванні та привабливе зовні рішення, здатне вписатися практично у будь-який сучасний інтер'єр. Новий унітаз Церсаніт — вибір любителів класики та модерну, мінімалізму та хай-теку. Скрізь ця модель буде виглядати гармонійно.

Унітаз підлоговий Cersanit Carina CleanOn може похвалитися низкою унікальних переваг:

  • класичним дизайном, що не виходить з моди;
  • наявністю сидіння з дюропласта;
  • простотою установки та під’єднання до каналізації;
  • повнотою комплектації;
  • тривалим терміном експлуатації.

Завдяки тому, що даний унітаз Cersanit виготовляється в Україні, він може приємно здивувати вас своєю низькою вартістю. Сантехнічній продукції польського бренду віддають перевагу власники малогабаритних квартир і розкішних будинків. Ціна унітазу з бачком знаходиться на прийнятному рівні.

унітаз cersanit

Скільки коштує унітаз?

Якщо вас цікавить, скільки коштує унітаз Cersanit Carina CleanOn Без обідка, рекомендуємо ознайомитися з каталогом сантехніки на сайті Plitka.kiev.ua. Наша компанія безпосередньо співпрацює з виробниками та реалізує фірмову продукцію без зайвих націнок. Також постійно у наявності є сантехніка для унітазів.

Де можна купити унітаз?

Каталог унітазів на сайті Plitka.kiev.ua сповнений найсвіжішими та актуальними моделями, серед яких знайшлося місце і для Cersanit Carina CleanOn Без обідка. Наша компанія гарантує оригінальність виробів та їхню повну відповідність заявленим характеристикам. Ви легко зможете замовити тут унітаз, знижки на який зроблять його вартість дуже низькою. Модель Cersanit Carina CleanOn постійно є у наявності та може бути відправлена ​​до вас найближчим часом.

Все ще роздумуєте, де можна купити унітаз?

Таке придбання варто робити лише у надійного постачальника з бездоганною репутацією. Саме такою є наша компанія. Пропонуємо унітази зі знижкою та швидкою доставкою. Індивідуально підбираємо сантехніку під конкретні вимоги замовника.

унітаз cersanit

Купити та оплатити унітаз Cersanit Carina CleanOn Без обідка ви можете у нашому інтернет-магазині 4-ма способами:

  • готівкою під час отримання товару (кур'єрська доставка);
  • онлайн-оплата VISA / Mastercard (процесинг платежів здійснюється компанією Platon);
  • передоплата на розрахунковий рахунок;
  • готівкою або банківською картою (самовивезення).

Гарний, надійний і зручний унітаз — один з ключових елементів у будь-якому туалеті. Модель Cersanit Carina CleanOn Без обідка відповідає найжорсткішим європейським стандартам якості та безпеки. Вона приголомшливо виглядає і максимально практична в експлуатації. Такий універсальний компакт можна встановити не лише у будинку, але й у місцях загального користування. Він прослужить вам не один рік!