Підвісний унітаз, компакт або біде? Поради для санвузла та туалету

 Завітавши до нашого магазину плитки та сантехніки plitka.kiev.ua, відвідайте розділ каталогу "Унітази", який користується особливим попитом в людей, що розпочали ремонт у санвузлі або ванній кімнаті.

 Вибір такого делікатного, практично інтимного, сантехнічного обладнання як унітаз, біде або унітаз-компакт – досить клопітка справа. Уникнути помилок допоможуть поради спеціалістів, завдяки яким не буде казусів з установкою. Правильний вибір гарантує, що у приміщенні "не з'їдатиметься" вільний простір за рахунок надто великого та незручного у даних умовах унітазу-компакту або неправильного розташування під'єднання до комунікацій.

 Співробітники магазину завжди готові допомогти розібратися у великому асортименті унітазів, запропонують моделі сантехніки, які підійдуть найкращим чином саме вам, порадять колекції, що містять унітаз та біде, виконані у певному стилі, нагадають про діючі знижки та акції.

Вибір компакту для туалета

Отже, якщо йдеться про компакти, насамперед звертаємо увагу на важливий момент: чи йде мова про повний комплект необхідних для установки деталей?

 У моделях унітазів-компактів передбачена наявність зливного бачка, зручної та міцної кришки-сидіння, безпосередньо унітазу та набору кріплень.

 Зрозуміти відмінності, які існують між унітазом окремо та унітазом-компактом, спеціалісти радять порівняти продукцію шведської компанії Gustavsberg. Наприклад, у колекціях ARTic та New Nordic представлені обидва види цієї групи товарів. Унітаз-компакт виглядає монолітним та цілісним, тоді як підвісний унітаз відрізняється способом установки, займає менше місця та вже укомплектований кришкою, але до нього потрібно підбирати зливний бачок, а якщо точніше – інсталяцію, до якої кріпитиметься конструкція.

Унітаз з біде

Вам не доведеться шкодувати про придбаний унітаз із біде в комплекті – комбінований варіант унітазу зі змішувачем або гігієнічним душем. Конструкція вирішить проблему невеликої площі ванної кімнати або санвузлу та додасть комфорту, завдяки додатковим функціям.