Унітаз без обідка: що потрібно знати перед покупкою?

За гігієну санвузла бореться кожен, незалежно від того, де він розміщений – в приватному будинку, квартирі або громадському місці. Коли здається, що рятівного рецепту збереження сантехніки в чистоті не існує, придивіться до підлогового унітазу без обідка. Повірте: повернутися до колишнього ви вже не зможете.

У чому його хитрість

Позначка «Rimless» – ось, що відрізняє безободковий унітаз від будь-яких інших. За цим позначенням ховається особливий пристрій чаші – всередині неї немає обідка, під який затікає вода під час змиву. І якби справа була тільки в воді – в важкодоступні місця під обідком забивається бруд. Він – джерело бактерій, неприємного запаху і неестетичних патьоків на новому унітазі.

Унітаз без обідка

Рано чи пізно ви будете змушені констатувати: плями іржі і бруду вже не відмиваються звичним засобом. Добре, якщо їх «візьме» сильніша побутова хімія. Однак буває і так, що цю печатку з лиця чаші не знищити. І відмінний унітаз підлоговий на ваших очах перетворюється в причину невдоволення – варто тільки кинути на нього погляд, як ви будете відзначати складні плями.

В цілому, переваг безобідкові унітази мають хоч відбавляй. Серед них:

  • незвичайний дизайн – відсутність обідка робить чашу іншою, надає лініям плавності; більш того – нічим не обмежена, вона може мати найрізноманітнішу форму;
  • данина традиціям – монтаж і зручність унітазу з бачком залишилися тими ж самими і залежать від того, підлоговий це варіант або підвісний; зміни торкнулися тільки внутрішнього устрою чаші, яка дає знати про себе споживачеві лише легкістю прибирання;
  • немає бруду і бактерій – гігієнічність унітазу без обідка навіть не обговорюється, про неї ми говорили вище; менше забруднень – менше приводів наводити в санвузлі порядки; якщо вже ви взялися мити унітаз, особливого завзяття не потрібно – поверхню легко почистити м'якою ганчіркою або щіткою;
  • легкий змив – вода омиває чашу навкруги і без зайвих бризок відправляє вміст в каналізацію;
  • до 30 % менша витрата води;
  • адекватні ціни – незважаючи на всі свої переваги, безобідковий унітаз не коштує нечуваних грошей; ціна унітазу з бачком більш ніж прийнятна.

Безобідкові унітази будуть відмінним вибором не тільки для квартир, а й для всіх об'єктів, де вимоги до чистоти підвищені. Це лікарні, заклади громадського харчування, заклади для дітей і будь-які місця масового скупчення людей.

Яким буває Rimless

Каталог унітазів без обідка представлений підлоговими, підвісними і приставними моделями. Перші встановлюються на підлогу, другі підвішуються на зручній висоті завдяки монтажу до системи інсталяції, яка розташовується в стіні. Приставні – суміш кращих якостей підлогових і підвісних унітазів. Вони встановлюються на підлогу, але бачок і комунікації ховаються в інсталяції.

Унітаз без обідка

Чаша може також оснащуватися стульчаком з мікроліфтом (забезпечує плавний підйом і піднімання кришки), підігрівом, електронним управлінням, мати функцію біде.

Один з якісних і бюджетних варіантів – унітаз Cersanit. Сантехніка вітчизняного виробника представлена в керамічному виконанні. У продажу є підвісні і підлогові моделі, з кришкою і без. Найдоступніший унітаз «Церсаніт» продається за ціною від 2300 гривень. Купити унітаз недорого можна і дешевше цієї суми. Стартова ціна на безобідкові моделі – від 1900 гривень.

В цілому ціни на унітази залежать від використовуваного матеріалу, комплектації і виробника. Найдешевше купити сантехніку з фаянсу. Цей вид кераміки довговічний, але має пористу поверхню, на якій згодом з'являються тріщини, жовтизна, іржа.

Дорожчі моделі – з порцеляни. Поверхня тут не вбирає бруд і запах, тому довго виглядає презентабельно. Скільки коштує унітаз? Варіанти з порцеляни в середньому коштують від 4 до 13 тисяч гривень. Найдорожчі виготовлені в Європі і мають значну гарантію.

Де можна купити унітаз?

Широкий вибір унітазів без обідка і сантехніки для унітазу представлений в інтернет-магазині. До уваги покупців представлені класичні білі і оригінальні кольорові моделі. Італія, Німеччина, Швеція, ОАЕ, Швейцарія і Україна – географія виробників вражає уяву. Завжди є вибір унітазів зі знижкою – види, комплектація і типи установки таких моделей визначаються актуальними акціями та спеціальними пропозиціями. Окремо можна придбати кришку, зливні труби та інші аксесуари.

Унітаз без обідка

Купити і оплатити унітаз без обідка в інтернет-магазині ви можете чотирма способами:

  • готівкою при отриманні товару (кур'єрська доставка);
  • за допомогою онлайн-оплати VISA / Mastercard (процесинг платежів здійснюється компанією Platon, всі фінансові операції безпечні);
  • здійснити передоплату на розрахунковий рахунок (безготівковий варіант оплати також можуть вибирати юридичні особи);
  • оплатити готівкою або банківською картою (самовивезення).

У Києві та Київській області існує послуга доставки. Її вартість залежить від габаритів і ваги товару, а також протяжності маршруту. По всій Україні товар доставляється «Новою поштою» (за адресою або на відділення).

Ми цінуємо довіру клієнта і завжди гарантують якість товару. Гарантія поширюється на всю сантехніку і комплектуючі, навіть якщо ви вибрали унітаз, знижки на який досягають приголомшуючого розміру. Гарантійний термін визначається кожним виробником індивідуально і на сантехніку становить від 2 до 25 років.

Залишилися питання? Ви завжди можете задати їх нашим консультантам по тел. 

044 392 29 45 (з понеділка по п'ятницю з 9.00 до 20.00, у вихідні дні – з 10.00 до 18.00).