Переваги сталевих ванн

 Сталеві ванни, завдяки прийнятній ціні, легкості та міцності матеріалу, користуються великою популярністю у споживачів в усьому світі.

 Модельний ряд постійно оновлюється, дизайн вдосконалюється, покриття міцнішає, а поверхні не втрачають блиск тривалий час. Враховуючи, що кожен третій покупець шукає в нашому магазині саме сталеву ванну, ми потурбувались, щоб ці легкі білосніжні красуні завжди були представлені в широкому асортименті.

 Сьогодні ми готові запропонувати вам сталеві ванни з колекцій Classic Duo та Saniform Plus від німецької фірми Kaldewei, а також зручні та глибокі ванни Flory (Китай).

 Кожна ванна виконана у суворому класичному стилі, виглядає елегантно та навіть витончено. Розкішний білий колір вдало доповнює будь-який оригінальний інтер’єр і ванна отримує роль особливого світлого акценту у стильній ванній кімнаті.

 Зверніть увагу: усі моделі належать до окремо розташованих, тобто розмістити їх можна у будь-якому місці приміщенні – присунути щільно до стіни або демонстративно встановити посередині кімнати.