Порівняння душових систем Cisal Levity та Devit Frida

 

ЗМІСТ:

1. Як вибрати душову систему?

2. Технічні параметри душової системи

3. Душові системи Cisal Levity та Devit Frida

 

1. Як вибрати душову систему?

Ванна чи душова кабіна? – перше питання, на який потрібно відповісти, якщо повним ходом йде підготовка до облаштування з нуля або капітальному ремонту ванної кімнати.

Якщо вибрано одну з білосніжних красунь або на затишний душовий куточок відкритого типу без піддону, наступний крок – це пошук душової системи.

Душова система – серце ванної кімнати, тому що без зручного душу комфорт під час банних процедур абсолютно не можливий. 

На фото: душова система AM.PM Sensation

Душову систему не потрібно плутати із душовою стійкою, яка складається з ручного душу та стійки, до якої кріпиться тримач. Душова система відрізняється наявністю у комплекті двох лійок – верхньої та лійкою із шлангом для ручного душу, штанги та змішувача.

При виборі душової системи варто звернути увагу на декілька важливих моментів.

По-перше, потрібно знати, з якого матеріалу виготовлена душова система. Розраховувати на високу якість та тривалий термін експлуатації душового набору можна тільки у випадку, якщо матеріал виготовлення – неіржавіюча сталь або латунь.

Якщо купити душову систему з цих матеріалів, можна очікувати на 10-15 років служби. Сплави інших металів у будь-яких комбінаціях гарантують тільки корозію та дефекти. 

На фото: душова система Devit Charlestone Ceramic

По-друге, змішувач для душу – звичайний чи термостат? Стандартні моделі змішувачів обійдуться дешевше, але термостатичний змішувач для душу обіцяє наповнити ваше повсякдення додатковим комфортом.

Купити змішувач для душу із термостатом – сучасне рішення, а його функції – наслідок застосування передових технологій. Будь-який термостат підтримує температуру на потрібному рівні, уникаючи перепадів.

Серед функцій більшості термостатів наявне обмеження температури, що надзвичайно корисно для сімей з маленькими дітьми. Використання термостатичного змішувача гарантує безпеку дітям, які не матимуть можливості отримати опіки, просто випадково змінивши положення вентиля або важеля управління подачею води.

Принцип роботи термостату з точки зору фізики досить простий. Всередині встановлюються чутливі до перепадів температури біметалеві пластини. Завдяки ідеально підібраним властивостям матеріалів під впливом високих та низьких температур відбувається стискання або розширення, яке відображається на гвинті для регулювання. 

На фото: душова система Bossini Cosmo

Термостатичні змішувачі поділяються на два типи:

- механічний змішувач для душу

Якщо купити змішувач для душу із механічним термостатом, керувати доведеться через рух ручок та вентилів. До переваг механічного термостату належить незалежність від джерел електричного струму.

- електронний змішувач для душу

Термостат обладнується РК дисплеєм, на якому відображається температура. Керування електронним термостатом відбувається через натискання на кнопки чи сенсорну систему, а також передбачає програмування функцій. Можливість купити змішувач для душу із пультом керування – не рідкість. Працює від батарейок або адаптера до електромережі.

По-третє, важливо визначитися - для якого типу монтажу купити душову систему?

За типом встановлення душові системи поділяються на дві категорії:

- зовнішній монтаж передбачає кріплення усіх функціональних елементів на стійку, яка, у свою чергу, встановлюється на стіну або підлогу;

- прихований монтаж душової системи передбачає, що усі деталі ховаються у стіну, а ззовні залишається тільки важіль управління, тримач для ручного душу із шлангом та лійкою, а також лійка верхнього душу. 

На фото: душова система Bossini Elios

По-четверте, особливим різновидом душової системи вважається душова панель із додатковими функціями, якими доповнюється душова система.

Душова панель універсальна та підходить для встановлення у ванні або душовій кабіні. Завдяки додатковим функціям душова панель – це повноцінна заміна готової душової кабіни закритого типу.

Перелік містить великий вибір опцій:

- цифровий дисплей;

- вимірювач температури води;

- аудіосистема;

- гідромасажні форсунки;

- підсвічення;

- лійки з різними режимами подачі води (тропічний душ та т. ін.) та її економії.

- фільтри для води;

- функція автоматичного очищення від вапняного нальоту після натискання спеціальної кнопки на штанзі або душовій лійці.

Й нарешті, тип покриття деталей душової системи:

- хром;

- нікель / хром;

- емаль (біла, чорна, кольорова).

Отже, чорна чи у кольорі хром? Вибір залежить тільки від особистого смаку! 

На фото: душова система Cisal Lineaviva

2. Технічні параметри душової системи

Під час вибору душової системи потрібно звернути увагу на розмір деталей:

- довжина штанги та можливість її телескопічного подовження під різний зріст (діапазон розмірів (у см) від 90 до 200;

- діаметр верхньої лійки (максимальний дорівнює 40 см);

- діаметр нижньої лійки або ручного душу (стандарт 15-20 см);

Слабким місцем душової системи дуже часто виявляються з’єднання із різьбленням, які потрібно оглянути на предмет наявності помітних перекосів та нерівностей. Дрібні дефекти, особливо у системах прихованого монтажу, рано чи пізно призведуть до серйозних протікань та потреби повторити ремонтні роботи.

В підсумку розмір економії на душовій системі здаватиметься копійковим у порівнянні із витратами на примусовий ремонт.

Душова система із великою кількістю додаткових функцій частіше виходить з ладу. Варто купувати тільки якісні моделі від перевірених брендів. Й не завадить познайомитися з відгуками споживачів, які вже придбали душову систему. 

На фото: душова система Devit Giran

3. Душові системи Cisal Levity та Devit Frida

Пропонуємо душові системи від популярних італійських брендів Cisal та Devit.

У нашому магазині колекція Cisal Levity представлена елегантна душова система із чорним матовим покриттям, яка виготовлена з якісної латуні.

Виробник пропонує купити душову систему у комплекті:

- термостатний змішувач;

- душова стійка (висота – 1290 або 1295 мм);

- ручний душ з лійкою (діаметр 100 мм) та шлангом (довжина 1,5 м);

- верхній душ з лійкою (діаметр 300 мм).  

На фото: душова система Cisal Levity

Душова система призначена для настінного монтажу й підходить для ванни та душової кабіни. Модель ідеально впишеться до сучасних інтер’єрів у стилі hi-tech.

Чорний колір душової системи ефектно виглядатиме на фоні оздоблення керамічною плиткою під мармур – наприклад, з колекції Almera Ceramica Cavan Calacatta.

Дизайнери колекції Devit Frida пропонують купити душову систему з хромованим покриттям у сріблястому та чорному кольорах. Душова система Devit Frida виготовлена з латуні – надійного матеріалу, який не піддається корозії.

До комплекту входять:

- - термостатний змішувач;

- душова стійка (висота 1181 мм);

- ручний душ з лійкою (діаметр 101 мм) та шлангом;

- верхній душ з лійкою (діаметр 200 мм).

Висота душової стійки ідеально підійде для настінного монтажу та тільки для ванни, оскільки для душового куточка висота стійки замала.

Душова стійка Devit Frida сріблястого кольору пасуватиме практично до будь-якого інтер’єру – скандинавський, мінімалізм, hi-tech або індустріальний.

В якості оздоблення підійде керамічна плитка з будь-яким дизайном – наприклад, з колекції Alaplana Lecco. Брутальна плитка під бетон – ідеальний фон для сучасної душової системи. 

 На фото: душова система Devit Frida

В нашому магазині plitka.kiev.ua напередодні новорічних свят проводиться одразу дві АКЦІЇРіздвяний розпродаж сантехніки та керамічної плитки та Новорічні знижки на сантехніку! Не втрачайте вдалий момент та купуйте вигідно все потрібне для ремонту у ванній кімнаті!

Товари в колекції Giran