Порівняння акрилових ванн AM.PM Like та Kolo Mirra

 

ЗМІСТ:

1. Чому варто купити акрилову ванну?

2. Як вибрати якісну акрилову ванну?

3. Як вибрати акрилову ванну за формою та розміром?

4. Порівнюємо акрилові ванни Kolo Mirra та AM.PM Like - яку ж вибрати?

4.1. Акрилові ванни AM.PM Like

4.2. Акрилові ванни Kolo Mirra

4.3. Kolo Mirra або AM.PM Like?

 

1. Чому варто купити акрилову ванну?

По-перше, важливий аргумент на користь придбання акрилової ванни - функціональність. Якщо ванна акрилова, є можливість скористатися додатковими опціями, які пропонують виробники.

У дно та по боках чаші вбудовуються форсунки для гідромасажу, а якщо є бажання, ванна обладнується радіоприймачем та навіть ігровою приставкою.

Акрилові ванни представлені у широкому асортименті форм, які розширюють можливості установки у приміщеннях із різною геометрією.

Будь-яка ванна акрилова, купити яку наперебій пропонують сучасні виробники, має високий рівень комфорту. Підголівники, поручні, підставки для сидіння – додаткові зручності, що перетворюють експлуатацію акрилової ванни на задоволення. 

По-друге, акрилова ванна має невелику вагу – не більше 30-50 кг. Транспортування легкої ванни не передбачає жодних проблем.

Легкі акрилові ванни встановлюють у спеціальні металеві каркаси, що забезпечують стійкість чаші у процесі експлуатації. Зазвичай виробники до кожної моделі пропонують придбати й відповідну конструкцію для установки. Однак, у випадку акрилових ванн додаткові витрати завжди виправдовуються. 

По-третє, акрилові ванни, виготовлені за сучасними технологіями, відрізняються високою міцністю та не поступаються навіть сталевим та чавунним ваннам.

За відгуками споживачів, навіть після падіння досить важких залізних та скляних предметів на поверхні якісної акрилової ванни не виникає ушкоджень.

По-четверте, акрилова ванна швидко нагрівається та добре зберігає тепло. На практиці, вода у акриловій ванні зберігає температуру незмінною на протязі 30 хвилин.

По-п'яте, навіть якщо на внутрішній поверхні акрилової чаші виникнуть подряпини або тріщини, пошкодження легко відремонтувати за допомогою спеціального набору для реставрації. 

2. Як вибрати якісну акрилову ванну?

Навіть якісні акрилові ванни не можна очищувати з використанням абразивних та спиртовмісних засобів. Досвідчені господарки обирають для догляду спеціальні засоби, які рекомендують виробники акрилової сантехніки. Відгуки свідчать: жодних проблем з очищенням не виникає!

Далеко не кожна акрилова ванна, купити яку пропонує торгівельна мережа, відрізнятиметься міцністю та прослужить тривалий час.

Акрилові ванни високої якості виготовляються з чистого акрилу або поліметилметакрілату методом лиття та служать близько 25 років.

Чаші, які отримують з чистого акрилу, але шляхом екструзії, прослужать на 5-7 років менше. Ванни піддаються ремонтуванню – подряпини банально полірують, а більш серйозні пошкодження реставрують рідким акрилом.

Дешеві аналоги виробляють з двокомпонентного та навіть трикомпонентного листа. У розрізі такі вироби виглядають наче сандвіч – складаються з декількох шарів, при цьому акрил – це лише внутрішній тонкий шар, який швидко втрачає свій зовнішній вигляд та експлуатаційні властивості. Термін служби – від 3-4 до 6-8 років, в залежності від товщини акрилового шару.

Відомі виробники цінують власну репутацію і завжди вказують у технічній документації, щоб виріб виготовлений з акрилу методом лиття. 

3. Як вибрати акрилову ванну за формою та розміром?

Завдяки литтю акрилові ванни приймають будь-яку форму. Якщо ваш вибір – акрилова ванна, купити якісну чашу потрібного розміру не складно.

Але щоб акрилову ванну вибрати правильно, важливо відповісти на декілька питань:

1. Яка форма підходить для вашого інтер’єру? Чи підійде акрилова ванна такої форми саме для вашого приміщення?

Наприклад, круглі та овальні ванни підходять для просторої ванної кімнати. Корисну площу не вийде зекономити, навпаки, її левова частка виявиться не зайнятою саме тому, що ванна має округлі контури.

Прямокутні та кутові чаші асиметричної форми легко "пришвартувати" до стіни. Потрібно пам’ятати, що до моделей кутових акрилових ванн додається маркування – L (ліва) або R (права). Потрібно визначитися заздалегідь, яка саме орієнтація чаші необхідна. 

2. Куди буде встановлена акрилова ванна? Довжина та ширина виробу повинні відповідати відведеній для нього у ванній кімнаті площі.

Виробники враховують, що ванні кімнати із невеликою площею – актуальна реальність для багатьох споживачів, тому виробляються короткі ванни, які можна розмістити навіть у дуже маленькому приміщенні.

3. Положення зливних отворів – нижнього та верхнього переливу. 

4. Порівнюємо акрилові ванни Kolo Mirra та AM.PM Like – яку ж вибрати?

4.1. Акрилові ванни AM.PM Like

Молода німецька компанія AM.PM заснована зовсім нещодавно - у 2010 році, але вже встигла підкорити ринок сантехнічних виробів завдяки характерному почерку, за яким вироби AM.PM легко впізнати.

Кращі технології + емоційний дизайн – формула продукції, яка виробляється під брендом AM.PM.

Якщо ви бажаєте мати в інтер’єрі ванної кімнати дизайнерський продукт, акрилові ванни AM.PM Like від професіоналів з лондонської студії, засновники якої - Клаудія Данелон та Федеріко Мероні, підійдуть ідеально. 

У стилі Dynamic Organic кожна лінія запозичена у природи та доведена до досконалості дизайнерами колекції.

Акрилова ванна AM.PM Like - одна з найзручніших ванн на ринку. Кут нахилу спинки розроблено у співробітництві з провідними терапевтами та дорівнює 125 градусам, що забезпечує оптимальну підтримку спини та максимальне занурення у воду.

Ергономічний підголівник надає шиї можливість додаткового розслаблення. 

Ванна виробляється з акрилу методом лиття та вакуумної формовки листа у алюмінієвих формах. Акрилова чаша довго зберігає тепло та завдяки надтонким бортам має великим об’єм.

У колекції представлені прямокутні ванни у двох форматах (у см) – 170х70х43 та 150х70х43, а також кутова модель  – 170х110.

Виробник пропонує додатково придбати каркас для зміцнення конструкції та бокову панель.

Гарантія від виробника – 15 років. 

4.2. Акрилові ванни Kolo Mirra

Компанія Kolo заснована у польському місті Коло у 1962 році. У 2015 році компанія увійшла до групи Geberit (Швейцарія), який заслужено вважається флагманом галузі.

Бренд користується популярністю серед українських споживачів.

По-перше, ціна на акрилові ванни Kolo вигідно відрізняється від вартості на продукцію від інших виробників. Акрилові ванни виробляються не тільки на польських заводах, але й в Україні. 

По-друге, якість та дизайн акрилових ванн від польського бренду не тільки відповідає європейським стандартам, але й подобаються споживачам.

Акрилова ванна Kolo Mirra - глибока та гарна чаша анатомічної форми високої якості. За умови правильного догляду навіть після декількох років експлуатації зберігає ідеальний зовнішній вигляд.

Зручний підголівник та ширма на ванну, хромовані поручні, гарні ніжки – кожна деталь милує погляд.

Акрилова ванна – купити модель Kolo Mirra потрібного розміру не складно. В колекції представлена прямокутна ванна для пристінного монтажу у чотирьох форматах (загальна глибина - 42,2 см):

- 140х70 см, об’єм 148 л;

- 150х75 см, об’єм 179 л;

- 180х75 см, об’єм 195 л;

- 170х80 см, об’єм 220 л.

Виробник не забув про кутову модель у форматі 170х110 см (L ліва та R права). 

Ванна будь-якого розміру представлена у двох варіантах – з підголівником сріблястого кольору та без нього.

За необхідності можна придбати комплект, до якого входять акрилова чаша, зливний гарнітур (сифон) та змішувач.

Гарантія на акрилову ванну від виробника – 7 років.

4.3. Kolo Mirra або AM.PM Like?

Обидві колекції – від німецького та польського брендів – мають певні особливості.

Насамперед, вибір залежатиме від бюджету. Акрилові ванни від польського виробника – більш бюджетний варіант. Однак, більш широкий вибір розмірів – очевидна перевага колекції. 

Німецькі акрилові ванни поєднують у собі унікальний почерк відомих дизайнерів з лондонського бюро з високою якістю, але за ціною переважають польські чаші у 2-3 рази.

Відрізняється й гарантійний термін, який пропонують на продукцію обидва виробники.

Однак, будь-який вибір – це індивідуальна комбінація "за" та "проти", тому кожний споживач має право на власне рішення. 

Наш магазин plitka.kiev.ua пропонує широкий асортимент акрилових ванн. Будь-яка ванна акрилова, купити яку можна в нас, відрізняється високою якістю та актуальним дизайном. Ну, а вибір – привілей покупця!