Змішувачі для кухні

 Чи відомо вам, наскільки важливо, щоб на кухонній раковині блищав та переливався у світлі й добре функціонував змішувач? Адже кухня – друге за значенням приміщення у домі, де обов’язково повинна бути вода.

 Наскільки якісною буде подача води, якої вона буде температури, залежить саме від змішувача – маленького, хромованого, привабливого та зручного.

 смеситель для кухни

 

смеситель для кухни

На фото змішувачі для кухні Hansgrohe Talis

 Кожна людина вирішує сама, який дизайн змішувача для кухні виявиться найбільш доречним. Комусь до смаку обладнання у стилі ретро, інші прагнуть наздогнати моду та шукають унікальні за формою моделі змішувачів для кухні. Однак, більшість надає перевагу звичним формам запірної сантехніки для змішування та подачі води.

 До якої б групи споживачів ви не належали, стильні, недорогі та якісні змішувачі для кухні Focus E2, Tercio, Zenta ідеально підійдуть до будь-якого інтер’єру.

 Якщо на вашій кухні встановлено подвійну мийку, зверніть увагу на змішувачі з довгим гусаком або висувним виливом. Маєте невеличку за габаритами раковину? Варто вибирати модель компактну – одно важільну або с двома вентилями.

Товари в колекції Talis
Товари в колекції Zenta