Змішувач для ванної кімнати. Як вибрати та де купити в Україні?

Вибрати змішувач для ванної кімнати — не така проста задача, як може здатися на перший погляд. На ринку представлений колосальний вибір моделей: одноважельні та двохвентильні, настінні та підлогові, українські та імпортні. А якщо вам потрібен змішувач для біде, а не звичайний для раковини? Завдання ще сильніше ускладнюється. У нашій сьогоднішній статті спробуємо допомогти вам розібратися у різноманітті змішувачів, представлених у продажу, та порадити магазин, де вигідно й просто придбати якісну сантехніку для будинку, квартири, офісу.

біла ванна кімната

Різновиди змішувачів для ванної кімнати

Змішувачі, що випускають сучасні виробники сантехніки, можна розділити на кілька груп залежно від конструкції, способу монтажу та матеріалу виготовлення. Почнемо з останнього критерію. Будь-який змішувач для ванни з душем, раковини, біде може виготовлятися з:

  • латуні — найпопулярніше рішення, недороге та практичне в експлуатації, має тривалий термін служби та стійке до корозії;
  • легованої сталі — не найвдаліший варіант через невеликий робочий ресурсу та високу вартість.

Окремі елементи приладу можуть бути виконані з пластику та кераміки. У якості покриття використовують хром, нікель, емаль. У деяких моделях преміум-сегмента — навіть позолоту. Оптимальним варіантом для будинку є латунний змішувач з хромованим покриттям і керамічним деталями.

За конструкцією змішувачі діляться на:

  • двохвентильні — застарілі вироби, які рідко встановлюють на нових об'єктах. Найчастіше такий прилад монтують у ролі декоративного елемента, що гармонійно виглядає у класичному інтер'єрі;
  • одноважільні — найбільш затребувані змішувачі, що мають одну ручку, яка дозволяє регулювати потік води та її температуру;
  • каскадні — стильний змішувач для ванни, вода у якому подається у вигляді невеликого водоспаду, що дуже ефектно виглядає;
  • термостатичні — дозволяють не переживати, що через падіння або збільшення тиску у системі вода різко змінить свою температуру. Це ідеальний варіант для душа;
  • комбіновані — як правило, представляють собою одноважільний змішувач настінний і душ. Така система, на жаль, не може похвалитися довговічністю через велику кількість складових елементів і підвищене навантаження.

Якщо ми будемо говорити про спосіб монтажу крана, то тут слід виділити кілька найбільш популярних рішень: змішувач на борт ванни, настінний, підлоговий. Найбільш простим в установці та обслуговуванні є другий варіант. Деякі вибирають змішувач внутрішнього монтажу, але його складно підключити, якщо ремонт у кімнаті вже завершено.

Жовта раковина для ванної

Якщо ви не знаєте, як вибрати змішувач для раковини, дозволимо собі дати вам кілька важливих порад:

  • віддавайте перевагу брендовим виробам, більш дешеві моделі від невідомих виробників мають високий ризик протікання, тріщин і інших проблем, усунення яких потребує нових витрат;
  • уважно огляньте змішувач для раковини перед придбанням, переконайтеся у відсутності дефектів, товщині матеріалу, плавності роботи всіх механізмів;
  • перевірте комплектацію — у ній повинно бути все необхідне для монтажу крана та його підключення до водопроводу.

Перед тим, як відправитися за покупками до магазину сантехніки, точно виміряйте усі відстані у місці майбутньої установки змішувача, щоб не виникло проблем з його монтажем та експлуатацією.

біла підвісна раковина в ванну кімнату

Як встановити змішувач у ванній?

Багато домашніх майстрів не знають, як встановити змішувач у ванній. Робота з сантехнікою не вимагає особливої ​​кваліфікації, але важливо знати низку нюансів і чітко дотримуватися послідовністі кроків. Кожен прилад має свої особливості установки. Наприклад, підлоговий змішувач для ванни монтується зовсім не так, як кран на біде. Підготуйте місце установки та інструмент, переконайтеся у надійності труб, не забудьте перекрити воду та стежте за герметичністю з'єднань — усе це дозволить вам залишитися задоволеними результатом роботи. Якщо ж ви відчуваєте сумніви, то радимо довірити установку змішувача професіоналам.

біла ванна кімната

Який хороший і недорогий змішувач для ванної?

Багато клієнтів запитують нас, який хороший і недорогий змішувач для ванної можна придбати. У каталозі на Plitka.kiev.ua представлений величезний вибір сантехнічних приладів. У нас є:

  • змішувач у ванну Grohe;
  • змішувач у ванну Hansgrohe;
  • змішувач у ванну Devit;
  • змішувач у ванну Kludi;
  • змішувач у ванну Damix;
  • змішувач у ванну Am.Pm.

Брендова продукція відрізняється підвищеною надійністю та тривалим терміном експлуатації. Кожна модель має свої особливості та переваги. Радимо звернутися по допомогу до наших менеджерів-консультантів — вони запропонують, який краще купити змішувач у ванну, та забезпечать його швидку відправку.

окремо стояча ванна

Змішувач у ванну, який краще?

Сучасна ванна кімната — це складний комплекс працюючих приладів: душова система, змішувач, інші складові водопостачання. В інтернет-магазині Plitka.kiev.ua ви знайдете все необхідне для забезпечення цього приміщення потрібними пристроями та пристосуваннями. Не знаєте, який краще купити змішувач для душової кабіни, раковини або ванни? Вибирайте латунні вироби від перевірених брендів. Звертайте увагу на комплектацію та враховуйте загальний вигляд сантехніки — всі прилади повинні гармоніювати один з одним і дизайном приміщення. Якщо виникли ускладнення, звертайтеся до менеджерів Plitka.kiev.ua. Вони безкоштовно проконсультують і допоможуть розібратися в асортименті змішувачів.

Наша компанія має багаторічний досвід поставок сантехніки від провідних вітчизняних і зарубіжних виробників. Оригінальна якість, доступні ціни, швидка доставка — клієнти магазину отримують масу вигод від співпраці з нами. Вибирайте змішувач у ванну на сайті та залишайте заявку, ми незабаром зв'яжемося з вами для уточнення умов поставки.