Скоро у нас - новинки с выставки cersaie 2019

Використання нових ідей та мотивів, прагненні до оновлення традиційних напрямків декору – головний принцип Cersaie 2019 – щорічної виставки виробів з кераміки, яка цього року проходила в італійському місті Болонья.

У багато численних павільйонах була представлена сантехніка та керамічна плитка від провідних брендів. Тут починається шлях нових трендів по усьому світі.

Виставка Cersaie – новинки та основні тенденції

Прагнення до простоти та вишуканості одночасно, художньої вигадки та творчого переосмислення реальності – основна парадигма виставки.

До тенденцій у світі дизайну оздоблювальних матеріалів з кераміки належить великоформатна плитка з імітацією під камінь, метал, шпалери. 

Гротеск навмисно збільшеного масштабу зображення мармурової або камінної поверхні – декор, гідний будь-яких стилів.

Новинки Cersaie 2019 

Колекція Archimarble від італійської торгівельної марки Cerdisa: плитка під камінь та мармур, матова, полірована плитка.

 

Набуває популярності поєднання текстури різних оздоблювальних матеріалів на одній поверхні – металу та бетону, каменя та дерева.

Реалістичність та натуральність в пріоритеті. В тренді керамічна плитка під трикотаж, плетіння з кори дерев, ручне в'язання, зміїну шкіру.

Екзотичні рослинні заставки та панно -  справжнє творіння мистейцтва або плід творчої фантазії? Елегантні квіткові композиції на фоні бетону, фризи з зображенням ніжних бутонів в пастельній гаммі кольорів візуально настільки реалістичні, що візуально їх складно відрізнити від реальних.

Новинки Cersaie 2019 

Колекція Maiora Concrete Effect від італійської торгівельної марки Ragno: плитка під бетон, великоформатна, протиковзаюча, тонкий керамограніт, з рослинними малюнками.

 

Керамічна плитка з нальотом старовини, залишеним часом, геометричним орнаментом, в клаптевому стилі, з опалубкою під бетон, 3D-ефектом, неоновим блиском кислотних красок – різноманітність декору, який дозволить легко вирішити будь-яку дизайнерську задачу.

Керамічна плитка підлогова та настінна плитка від іспанських брендів – незабаром в нашому магазині

Іспанська плитка:

  • для підлоги;
  • для стін.

Alaplana

Керамічна настінна плитка з колекції Bodo від іспанської торгівельної марки Alaplana в форматі 33,3x90 мм виготовлена з білої глини та призначена для декору. 

Новинки Cersaie 2019 

Фризи з матовою та глянсовою фактурою відрізняються різноманітністю мозаїчних сегментів під камінь прохолодного сірого та теплого бежевого кольору – інструмент для створення виразних акцентів та виділення функціональних зон.

Особливим оздобленням стане керамограніт з хвилястими горизонтальними лініями. За необхідності декорована плитка візуально збільшить приміщення вздовж або поперек - в залежності від того, чи потрібно дизайнеру вирішувати задачу виправлення порушених пропорцій.

Новинки Cersaie 2019 

Базовий елемент середземноморського інтер’єру – оздоблення під камінь. В різних країнах середземноморського узбережжя стиль набував особливих рис. В іспанському та італійському інтер’єрі використання мозаїки – гарна традиція. Так само як і велика кількість зелених кімнатних рослин, які ідеально поєднуються з оздобленням каменем.

Керамічна підлогова та настінна плитка з колекції Tarn від ТМ Alaplana має виразну текстуру нерівномірно пофарбованої бетонної поверхні. 

Новинки Cersaie 2019 

Відтінки сірого кольору, природного для бетонного оздоблення, профарбованого у масі та ректифікованого керамограніту з антиковзаючим покриттям – матеріал, ідеальний для створення монолітної поверхні з мінімальним швом для будь-якого сучасного інтер’єру. 

Новинки Cersaie 2019 

Формат 60х120 мм та прямокутна форма допоможе візуально збільшити простір – дещо розтягнути його у горизонтальному або вертикальному напрямку в залежності від вектору укладки.

Aparici

Колекція Uptown від торгівельної марки Aparici унікальна. Бетонна поверхня у вигляді прямокутних цеглинок незвичайних кольорів – під золото та мідь, вишневого та універсального сірого (світлий та темний антрацитовий відтінки). 

Новинки Cersaie 2019 

Лінійка за складним орнаментом з геометричних та рослинних елементів – аутентичний декор для античного та середземноморського стилів.

Новинки Cersaie 2019 

Cicogres

Колекція глянсової підлогової керамічної плитки Daria від торгової марки Cicogres поєднує на одній поверхні декілька фактур – дерево, мармур та бетон. В сучасному інтер’єрі підлогове покриття в стилі колекції поруч з пласкими фасадами меблів стане виразним акцентом в інтер’єрі. 

Новинки Cersaie 2019 

Морозостійка іспанська плитка з рельєфом ідеально підійде для оздоблення прилеглих територій. Матеріал проходив процес ректифікації та може укладатися з мінімальним швом.

Колекція Tinia декорована під камінь з дрібними вкрапленнями з камінців різної форми та розміру. Підлогова плитка буде шикарно виглядати в сучасному інтер’єрі в стилі high-tech або мінімалізм. 

Новинки Cersaie 2019 

Продовження морської тематики або екскурс в давні часи майже до античності – будь-яке оформлення буде вишуканим з колекцією Tinia.

Новинки Cersaie 2019 

Keraben

Торговельній марці Keraben всього лише за сорок. Високохудожній дизайн та абсолютна якість відрізняють продукцію відомого виробника та виводять його у лідери галузі. 

Новинки Cersaie 2019 

Колекція Luxury – класика жанру. Колоритна імітація мармурової поверхні з унікальним виразним візерунком, різноманітність форматів та форм, багата палітра кольорів (білий, сірий, чорний, кремовий та пісочний), мозаїчний декор – досконалість дизайнерського задуму стане передумовою вишуканого інтер’єру в класичних або сучасних стилях.

Новинки Cersaie 2019 

Колекція Paradis виконана в натуральних відтінках – білий, голубий, рожевий та синій. Пастель колекції відповідає її назві (paradis – в пер. з фр. рай). Оформлення інтер’єру в класичному або сучасному стилях з романтичною ноткою в стилі колекції – вдала ідея. 

Новинки Cersaie 2019 

Меблі для ванних кімнат – її силуети, класичні або сучасні, ідеально поєднуватимуться з ідеальною фактурою колекції.

Новинки Cersaie 2019 

Обладнання для ванних кімнат – важлива складова інтер’єру. 

Новинки Cersaie 2019 

Унітази на виставці Cersaie 2019 здебільшого представлені в темному кольорі та будуть ідеально поєднуватися з різнокольоровим кахлем колекції Paradis, традиційним оздобленням ванної кімнати.

Porcelanite Dos – іспанська компанія, продукцію якої відрізняє виразний дизайн. 

Новинки Cersaie 2019 

Колекція Verona – імітація дрібнозернистої текстури натурального каменя. 

Новинки Cersaie 2019 

Матове підлогове та настінне покриття та аксесуари для ванної кімнати в класичному або сучасному стилях виглядатимусь вишукано.

Новинки Cersaie 2019 

Колекція Monaco імітує італійський мармур з його унікальним глибоким промальовуванням прожилок. Підлогова та настінна керамічна плитка має однорідний окрас та матову фактуру.

Новинки Cersaie 2019 

Новинки Cersaie 2019 

Колекція Helsinki підтримує стиль тераццо – мозаїчні вкраплення без шва. 

Новинки Cersaie 2019 

Новинки Cersaie 2019 

Колекція Firenze декорована під білий мармур з яскравими темними прожилками. Настінна плитка має середню варіативність за кольором  та ідеально підійде для класичного інтер’єру.

Новинки Cersaie 2019 

Новинки Cersaie 2019 

Раковина для ванної – тюльпан з установкою на підлогу ідеально доповнить стиль колекції Firenze.