Плитка в інтер'єрі. Бар Сад - Македонія

Garden healthy bar або бар "Сад" знаходиться в македонському містечку Тетово. З самого початку в основу концепції закладу покладена ідея здорового харчування, а відвідувачів безпосередньо зустрічає ефектний зелений напис з живих рослин – Garden.

Екологія в харчуванні знайшла своє продовження в дизайні приміщення, належність якого до екологічного стилю очевидна. 

В інтер’єрі бару використовується два види керамічної плитки:

Плитка в інтер'єрі бару

Інтер'єр буквально зітканий з оздоблення під дерево. Світлі деревинні відтінки задають тон, а в якості декору використовується гра текстур. В різних зонах бару плитка під дерево на стінах в одному й тому самому кольорі приймає абсолютно інший вигляд. Керамогранітна плитка з імітацією шліфованої дерев'яної дошки, рельєфна плитка під гофру або риб'ячу луску. Плитка настінна з рельєфом створює виразні форми в інтер’єрі. 

Плитка в інтер'єрі бару

Підлога також змінює свій вигляд – плитка для підлоги з імітацією новенької дерев'яної дошки змінюється на зістарену дерев'яну поверхню. Очевидно, що підлогова плитка розділяє заклад на окремі зони.

Плитка в інтер'єрі бару

Природно, що додатковим кольором до домінуючого деревинного відтінку став відтінок зеленого. Фісташковий колір ідеально вписався до інтер’єру, а його поєднання з графітовим, сплетеними на стелі гілками дерева, чорними проводами освітлювальної системи та решітками для живих рослин стало родзинкою дизайнерської композиції.

Маленькі лампочки "на гілках" серед білих "пелюстків" квітучого дерева є частиною живописної інсталяції в екологічному стилі.

Плитка в інтер'єрі бару

Третім акцентним кольором дизайнери вибрали варіації синього кольору – блідий волошковий, бузковий та темний кобальтовий, які прикрашають сидіння табуретів та інших посадкових місць, кольорі стін. 

Поєднання фактур як дизайнерський захід дуже тонкий інструмент, який в руках майстра стає чарівним. Кожного разу народжується новий вид з особливим шармом.

Плитка в інтер'єрі бару

Чарівність в інтер’єрі бару "Сад" починається зі стійки бару з оздобленням під дрібнозернистий камінь світло-сірого кольору. Ще раз фактура каменя з'являється в закладі у вигляді напільного покриття у санітарно-гігієнічній зоні. 

Керамограніт для підлоги під натуральний камінь насиченого сірого кольору зі слідами, залишеними часом. Квадратна плитка входить в один ансамбль з фісташковими стінами та двома великим дзеркалами. Овальне дзеркало в оправі з темного металу виглядає елегантно на виразному фісташковому фоні.

Плитка в інтер'єрі бару

Чорний метал – ще одна ефектна фактура в інтер’єрі. Столи основи для стільниць зі світлого дерева, каркаси стільців, плафони світильників.

Акцент за контрастом – пофарбований в білий колір метал, який використовується для іншої половини функціональних меблів закладу.

Стільці з основою з білого металу та гвинтовим механізмом зміни висоти сидіння підійдуть для дорослого та дитини будь-якого зросту. 

Плитка в інтер'єрі бару

Тема сидінь в дизайні інтер’єру обіграна багато разів та зовсім по різному. В кожній зоні власна кольорова гамма та особливе розташування посадкових місць для відвідувачів. Можна сказати, що ця різноманітність дизайнерських рішень і є інструментом зонування приміщення.

При виборі стиля оформлення спочатку аналізують розміри приміщення, висоту стелі, масштаб приміщення, можливості для зонування –створення візуальних ілюзій.

Плитка в інтер'єрі бару

Футуристичні рішення допомогли перетворити приміщення на щось незвичайне, в чому відвідувач переконується, проходячи вглиб кафе.

Спосіб моделювання простору геометрією форм з метою візуально збільшити та розширити приміщення ефективний для приміщень невеликого розміру або тих, що мають складну геометрію.

Плитка в інтер'єрі бару

Візуальна деформація простору досягається оригінальною формою панельних конструкцій, з яких обладнані ніші в стінах з графітовим драпіруванням та призначені для розміщення посадкового місця. 

В іншій зоні посадкові місця розміщені на різних рівнях як ряди у кінозалі. Інсталяція завершується імітацією пустельних барханів на самому верхньому рівні. Підвісні білі конструкції з синіми подушками та матрацом для відпочинку дитини виглядають доречно та викликають милування.

Плитка в інтер'єрі бару

Варіанти багаторівневого розміщення використовується в інтер’єрі закладу багатократно. Поєднання текстури дерева та м'якого текстилю, що переливається при світлі, піднімає естетику невигадливого дерев'яного оздоблення на новий рівень, вносячи в інтер’єр нотку елегантності. 

В інтер’єрі не можна не помітити специфічні риси стилю, який є рідким гостем в інтер’єрах.

Плитка в інтер'єрі бару

Пластична геометрія, уникання гострих кутів та асиметрія видають новий, надзвичайно динамічний дизайнерський стиль – футуризм, прийомами якого озброїлися дизайнери закладу.

Екологічний стиль – це еклектика, яка може складатися з елементів 2-3 стилів. В даному випадку домінує екстравагантний футуризм, а в якості додаткового напрямку обрано технологічний hi-tech.

Плитка в інтер'єрі бару

Об'єднання фантасмагорії, властивої футуризму, сучасних технологій hi-tech – вбудовані світильники, урбаністичні форми, метал, з теплою текстурою дерева та живою рослинністю призвело до створення цікавої композиції.

Плитка в інтер'єрі бару

Очевидно, що в оздобленні використано ректифікат - керамічна плитка для підлоги з рівними краями укладена з мінімальним швом. 

Плитка в інтер'єрі бару

Скільки коштує напільна плитка? Скільки коштує оздоблювальна плитка для стін?

В нашому магазині керамічна плитка будь-якого призначення представлена в різному ціновому сегменті. Іспанська та італійська плитка коштує дорожче, аніж доступна за ціною продукція українських та польських заводів. 

Плитка в інтер'єрі бару

В асортименті - імітація будь-якого оздоблювального матеріалу в якості декору – дерева, каменя, металу, бетону та навіть текстилю.