Настінна плитка під мармур, золото, текстиль

 У магазинах керамічної плитки та сантехніки сьогодні не складно відшукати необхідний облицювальний матеріал, призначений для стін, за кольоровою гаммою, форматом та фактурою за оптимальною ціною.

 В магазині plitka.kiev.uaви можете вибрати матеріали з колекцій знаменитих виробників з Іспанії, Італії, Єгипту, Польщі, України. Це чудова настінна плитка з рівномірним забарвленням, міцною глазур'ю, гідними технічними характеристиками та найнижчими у Києві розцінками.

плитка під мармур

 Для кожного, хто мріє оформити стіни у ванній кімнаті та кухні натуральними матеріалами або шпалерами, але розуміє, наскільки ці матеріали непрактичні, пропонуємо погортати каталог нашого магазину та ознайомитися з широким асортиментом настінної керамічної плитки з імітаціями текстур дорогих порід деревини, справжнього мармуру, золота або текстилю.

Чудова альтернатива облицювальним матеріалам, які швидко зношуються та не витримують впливу вологи, - настінна керамічна плитка. З точки зору економії грошей, значного збільшення терміну експлуатації керамічна плитка для стін значно випереджає інші матеріали.

плитка під мармур

 Подивіться на ніжний малюнок польської плитки для стін Opoczno Karoo – вона за красою аж ніяк не поступається текстилю, але захистить стіни від забруднень, випарів та впливу хімічних речовин набагато краще.

Товари в колекції Karoo