Стеля з керамічної плитки

 Враховуючи закон всесвітнього тяжіння, підтверджений історією падіння яблука прямо на голову Ньютону, легко здогадатися, що будь-які предмети, що знаходяться над головою і погано закріплені на стелі, одного дня рухнуть на підлогу.

 Саме з цієї причини практика облицювання стелі досить важкою керамічною плиткою зустрічалась у дизайнерських проектах інтер’єрів зустрічалась лише зрідка.

 Однак, у деяких типах приміщень, наприклад, сауні, стелю необхідно захистити від впливу різких змін температурного режиму, підвищеної вологості, утворення плісняви та грибка.

 Приміщення, через яке проходить великий потік людей, що бажають оздоровлення та відпочинку, потрібно утримувати в ідеальній чистоті. Здійснити бажане легко із матеріалами з скла та керамічної плитки – екологічних, безпечних, доступних та стійких до побутової хімії.

 Керамічна плитка для стелі хоч і дещо важка прикраса, але вона здатна тривалий час утримуватися на поверхнях за умови дотримання правил укладки, використання надміцних клейових сумішей та розчинів.

плитка для стелі

 Застосування надлегкого сучасного керамограніту або невеликого та легкого кахлю – ще одна умова. Найкращий спосіб оформити стелю – використовувати мозаїку або її імітацію на керамічній плитці.

 По-перше, вона ідеально повторюю усі вигини та нерівності поверхні.

 По-друге, виглядає яскраво та стильно.

 По-третє, міцно тримається завдяки маленькому формату фрагментів та незначній вазі.