Секрет довговічності підлоги: напільна плитка для кухні

 На кухні ніхто не застрахований від необережного руху, а бризки води, вино з невдало розкупореної пляшки, масло з гарячої сковороди деколи потрапляють на підлогу.

 У цьому затишному, призначеному для приготування та прийому їжі місці ми маємо справу з продуктами, тому рано чи пізно крихти, залишки блюда та крупи можуть опинитися під ногами. За кілька років килим або інше покриття, яке складно відмити, а воно швидко всотуватиме вологу, перетвориться на негарну, заплямовану та зношену ганчірку.

підлога у кухні

 Щоб не припуститися помилки та не викинути гроші на вітер, спеціалісти рекомендують ложити не підлогу в кухні керамічну плитку.

 Вона прослужить не одне десятиріччя, залишаючись гладкою, чистою та яскравою. Секрет довговічності напільної плитки для кухні приховується в її щільності, вологостійкості, здатності витримувати високі температури та втримувати на поверхні будь-яку рідину або фарбуючи речовини.

підлога у кухні

 Серед привабливих модних колекцій плитки для кухні на підлогу виділяються різнокольорові з мармуровим малюнком Zeus Ceramica Le Gemme з України та польська Opoczno Damasco.

 Зачаровує простотою та елегантністю напільна плитка для кухні від Rocersa Clown та Golden Tile Венеция.

 Неперевершені за красою колекції продаються в нашому магазині plitka.kiev.uaза помірною ціною.