Плитка для підлоги у дитячу, ванну та кухню

 Сфера застосування напільної керамічної плитки давно розширилася. Сьогодні оздоблення використовують не тільки для підлоги у ванних кімнатах та кухнях, але й укладати у холі, вітальні, спальні, на балконі, у дитячих ігрових кімнатах.

 Провідні компанії з виробництва керамічної плитки Azulev, Opoczno, Mapisa, Gemma, Argenta здійснили у галузі революцію, створюючи колекції для підлоги, які відрізняються особливими властивостями.

 Сучасна плитка тепла, тонка, з відкаліброваними розмірами та приємна на дотик. Суттєво змінився формат та дизайн плитки з нових колекцій для підлоги, яка приваблює яскравим забарвленням, чарівним візерунком та особливим стилем, а також вибір декоративних вставок та панно.

плитка

 Підлога у ванній кімнаті та на кухні повинен бути стійким до вологи, безпечним та легко очищуватися від бруду. Як правило, ми шукаємо керамічну плитку для підлоги у ванну кімнату або кухню – не тільки гарну, але й вологостійку, щоб в умовах підвищеної вологості оздоблення не зруйнувалась.

 Потрібним характеристикам міцності та властивостям проти  ковзання відповідає керамічна плитка з нових колекцій від торгових брендів Opoczno, Gemma, Azulev, Mapisa. Модулі мають матову поверхню зі злегка рифленим фасадом – це захист від можливих травм, тому що плитка ідеально підходить для вологих приміщень, де є велика вірогідність посковзнутися на мокрій підлозі.

плитка

 Коефіцієнт тертя плиток для підлоги у ванну кімнату та кухню з нових колекцій вище R9, що відповідає стандартам. Підбираючи керамічну плитку для підлоги у холі, на лоджії або терасі, вам прийдеться врахувати показник зносостійкості виробу. Для приміщень з високим навантаженням на напільне покриття потрібно підшукувати моделі з коефіцієнтом зносу IIIабо IV, який вказує на стійкість у вологому середовищу, протистояння сколенням та дробленню.

 Керамічну плитку рідко розглядають як альтернативне напільне покриття для вітальні. Тим не менше, широкоформатні плитки під мармур чудово відтворюють розкішну підлогу палаців. Враховуючи конструкцію підлоги з підігрівом, керамічна плитка у вітальні на сьогодні – кращий варіант у приміщенні для гостинних прийомів, дитячих забав або ігор з домашніми улюбленцями.

плитка

 Аргументи проти "холодної та жорсткої" керамічної плитки більше не діють. Безперечно, гладка глянсова поверхня може бути досить холодною та жорсткою, але саме для рішення цієї проблеми існує система "тепла підлога" та пухнасті м'які килими та доріжки.

 Кахель виготовляють з натуральної сировини – глини, піску та польових шпатів, тому торкаючись поверхні відчувається "тепло" землі та певна шовковистість. Роблячи вибір керамічної плитки для підлоги, візьміть плашку до рук та відчуйте натуральність глянсової або злегка рифленої матової поверхні.

 Відчуття на дотик – найголовніше після візуального сприйняття. Адже це те ж саме, що ходити босими ногами по землі!

 Плитка для підлоги у дитячій кімнаті – найбільш практичний матеріал, особливо у приватному будинку. В теплий сезон року дитячу часто змінює ігрова кімната на веранді або критій терасі, яка має вихід до саду.

 Керамічна плитка для дитячої кімнати дозволить частіше здійснювати вологе прибирання, що так необхідно у приміщенні, де грають діти. У деяких моделях краї кахлю злегка закруглені, що захищає дитячі ніжки від травмування.

плитка

 Проблеми з холодною поверхнею плитки у сезон "осінь-зима" вирішується за допомогою підлоги з підігрівом або теплих килимків у "веселому" забарвленні.

 В нашому магазині керамічної плитки представлені найкращі колекції від відомих виробників з Іспанії, Італії, Польщі, Єгипту, Китаю, які приваблюють різноманітністю візерунків або імітують текстуру натурального каменя, дерева, мармуру, металу настільки достовірно, що на вигляд її неможливо відрізнити від природного матеріалу.

 А ось за якістю, стійкістю до механічного навантаження та стирання, коефіцієнтом поглинання вологи та легкості у прибиранні керамічна плитка для підлоги не тільки не поступається, але навіть переважає натуральний камінь або дерево.